Yeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım

Yeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
Kullanın kullanmayın diyemem. ben kullandım bir zararını görmedim. Faydası ne derseniz bilmiyorum sonra pişman olmak istemedim açıkçası

Yeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
Folik asite hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor. Çoğu kişi kimdir doktorlardan ve tıptan daha mı iyi biliyorlar bu kişiler? Bebeklerde folik asit eksiklerini araştırın derim gerisi size kalmış.

Hamilelik öncesi ve hamilelik sonrası 3 ay kullandım. Doktor ısrarla kullanmam gerektiğini söyledi

bebeğin omurilik ve beyin gelişiminde önemli. he ben tarlamdan bahcemden, avlanarak her seyin doğalını yiyor ve yeterli folik asit alabiliyorum diyorsanız içmeyin.

gebelik öncesi 8 ay, gebelik boyunca 9 ay kullandım. bebeğim gayet sağlıklı doğdu. 8 aylık oldu hala daha gelişimi, her seyi iyi.

Doktorundan iyi bilenler alacak mı sorumluluğu

Hanımlar kulak bu çevreden vs duyunca heleki annelik gibi bir kavram olunca ister istemez korku ve endişe giriyor insanın içine burda kafası karışık bir şekilde sizlerden de fikir almak istedim teşekkür ederim yorumlarınız için.

Folik asite hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor. Çoğu kişi kimdir doktorlardan ve tıptan daha mı iyi biliyorlar bu kişiler? Bebeklerde folik asit eksiklerini araştırın derim gerisi size kalmış.
Doğrudur planlı olmadığı için şimdi başlamam gerekti mecbur

Ne gibi bi zararı varmış hiç duymadım ben
Ya otizm riskini vs arattırıyormuş alakası varmı bilmiyorum bende bilmiyorum sadece araştırdım biraz da böyle şeyler duydum fakat faydasını söyleyen de var böyle böyle kafam karıştı bu yüzden burdaym sizinle de danışmak istedim

Böyle bi şey imkansız aksine yetersizliği anormal doğuma sebep olur bebeğin beyin ve sinir gelişimi için gerekli gebe kalmadan önce de kullanman lazımdı fazlası vücutta depolanmaz bile atılır vücuttan direkt folat formunda al çünkü onun emilimi daha iyi

Evet hemen başlamalıyım yarına

Bebeğin gelişimi için çok önemli mümkünse hamilelik öncesinde de hamilelik boyunca da kullanılmalı. Ben öncesinde kullanamadım ama hamileliğim boyunca aksatmadan kullandım bebeğimin hiç bir sorunu yok şükür kulaktan dolma bilgilere inanıp doktora bilgilerini görmezden gelmeyin. Alakası var mıdır bilmiyorum ama tanıdığım biri folik asit ve vitaminlerini doğru düzgün kullanmadı dikkat etmedi çocuğu yarık dudak damak doğdu.

Tabi ki kullanmalısınız bu nasıl soru
Folik asit zararlı değil ama herşeyin fazlası zarar
Günlük alınması gereken doz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…