- 28 Mayıs 2025
- 27
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi hafizehanm
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanın kullanmayın diyemem. ben kullandım bir zararını görmedim. Faydası ne derseniz bilmiyorum sonra pişman olmak istemedim açıkçasıYeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
Folik asite hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor. Çoğu kişi kimdir doktorlardan ve tıptan daha mı iyi biliyorlar bu kişiler? Bebeklerde folik asit eksiklerini araştırın derim gerisi size kalmış.Yeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
Hamilelik öncesi ve hamilelik sonrası 3 ay kullandım. Doktor ısrarla kullanmam gerektiğini söylediYeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
Ne gibi bi zararı varmış hiç duymadım benYeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
Doğrudur planlı olmadığı için şimdi başlamam gerekti mecburFolik asite hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor. Çoğu kişi kimdir doktorlardan ve tıptan daha mı iyi biliyorlar bu kişiler? Bebeklerde folik asit eksiklerini araştırın derim gerisi size kalmış.
Ya otizm riskini vs arattırıyormuş alakası varmı bilmiyorum bende bilmiyorum sadece araştırdım biraz da böyle şeyler duydum fakat faydasını söyleyen de var böyle böyle kafam karıştı bu yüzden burdaym sizinle de danışmak istedimNe gibi bi zararı varmış hiç duymadım ben
Böyle bi şey imkansız aksine yetersizliği anormal doğuma sebep olur bebeğin beyin ve sinir gelişimi için gerekli gebe kalmadan önce de kullanman lazımdı fazlası vücutta depolanmaz bile atılır vücuttan direkt folat formunda al çünkü onun emilimi daha iyiYa otizm riskini vs arattırıyormuş alakası varmı bilmiyorum bende bilmiyorum sadece araştırdım biraz da böyle şeyler duydum fakat faydasını söyleyen de var böyle böyle kafam karıştı bu yüzden burdaym sizinle de danışmak istedim
Böyle bi şey imkansız aksine yetersizliği anormal doğuma sebep olur bebeğin beyin ve sinir gelişimi için gerekli gebe kalmadan önce de kullanman lazımdı fazlası vücutta depolanmaz bile atılır vücuttan direkt folat formunda al çünkü onun emilimi
Böyle bi şey imkansız aksine yetersizliği anormal doğuma sebep olur bebeğin beyin ve sinir gelişimi için gerekli gebe kalmadan önce de kullanman lazımdı fazlası vücutta depolanmaz bile atılır vücuttan direkt folat formunda al çünkü onun emilimi daha iyi
Evet hemen başlamalıyım yarınaBöyle bi şey imkansız aksine yetersizliği anormal doğuma sebep olur bebeğin beyin ve sinir gelişimi için gerekli gebe kalmadan önce de kullanman lazımdı fazlası vücutta depolanmaz bile atılır vücuttan direkt folat formunda al çünkü onun emilimi daha iyi
Bebeğin gelişimi için çok önemli mümkünse hamilelik öncesinde de hamilelik boyunca da kullanılmalı. Ben öncesinde kullanamadım ama hamileliğim boyunca aksatmadan kullandım bebeğimin hiç bir sorunu yok şükürYeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
Tabi ki kullanmalısınız bu nasıl soruYeni hamileyim folik asit kullanmalı mıyım çok kararsızım çoğu kişide zararları olduğunu vs duyuyorum ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı?
HaklısınzTabi ki kullanmalısınız bu nasıl soru
Folik asit zararlı değil ama herşeyin fazlası zarar
Günlük alınması gereken doz var