E erpil43 Guru Kayıtlı Üye 17 Aralık 2009 6 0 286 Kütahya 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi erpil43 #1 Bugün itibarıyla 6 haftalık hamileyim. 3. Gün tüp bebek transferi oldu. Göbek altında çizgi belirdi 2 gündür. Sizce erken değilmi
Bugün itibarıyla 6 haftalık hamileyim. 3. Gün tüp bebek transferi oldu. Göbek altında çizgi belirdi 2 gündür. Sizce erken değilmi
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.007 23.691 598 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi erpil43 #2 Hayırlı olsun Olabilir. Herkesin bünyesi bir değil. Tedirgin mi oldunuz ki?
E erpil43 Guru Kayıtlı Üye 17 Aralık 2009 6 0 286 Kütahya 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi erpil43 #3 Saksi_Degilim_Ben .!.: Hayırlı olsun Olabilir. Herkesin bünyesi bir değil. Tedirgin mi oldunuz ki? Genişletmek için tıkla... Yok tedirgin olmadım ama erken çıkabildiğini bilmiyordum
Saksi_Degilim_Ben .!.: Hayırlı olsun Olabilir. Herkesin bünyesi bir değil. Tedirgin mi oldunuz ki? Genişletmek için tıkla... Yok tedirgin olmadım ama erken çıkabildiğini bilmiyordum
P Piskin Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2019 28 14 3 39 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi erpil43 #4 erpil43 .!.: Bugün itibarıyla 6 haftalık hamileyim. 3. Gün tüp bebek transferi oldu. Göbek altında çizgi belirdi 2 gündür. Sizce erken değilmi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bende 5. Gün embriyosu transferi oldum 17 aralıkta. Dün evde test yaptım ikinci çizgi silik ama bariz belli. Yarın da kan tahlilim var. Sanki rahimden aşağı doğru hafif bi baskı hissediyorum normal mi sizce sizde böyle şeyler oldu mu
erpil43 .!.: Bugün itibarıyla 6 haftalık hamileyim. 3. Gün tüp bebek transferi oldu. Göbek altında çizgi belirdi 2 gündür. Sizce erken değilmi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bende 5. Gün embriyosu transferi oldum 17 aralıkta. Dün evde test yaptım ikinci çizgi silik ama bariz belli. Yarın da kan tahlilim var. Sanki rahimden aşağı doğru hafif bi baskı hissediyorum normal mi sizce sizde böyle şeyler oldu mu