Selam kızlar naparsınız Nasıl gıdıyo hamılelik yeni öğrendiniz hala heyecan var dimi her ay tuttumu tutmadı mı derken artık bizde anne adayıyız ben bu duyguyu bir kere tattım zaten Allah ıkıncıyı nasip etti isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin Allah
Nası gıdıyo bakalım benim bulantılar başladı malesef ağzımda sürekli acı tat var ve sürekli çişe çıkmaktan kaldım wc lerde kızımdada zor hamılelik gecırmiştim çoğu hastanede yattım bu bulantılar yüzünden inş bunda olmaz dedim ama başladı
Bende geldim canim bende bat tarihimden once batmalar karin agrilari olurdu bat tarihim gecti belirti de kalmadi sadece arada bi karmim agriyo bikac dakika o kadar hamile oldugumi bile unutuyorum bazen. Asabiyim biraz o da hamilelik bi yandan sigarayi birakmakla ugrasmak bi yandan.
Benim de ilk gebeliğim planlamadan oldu olursa olur gözüyle bakıyorduk bir senelik evliyim. Allah kısmet etti bende anne adayıyım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bende henüz belirti Yok, çok tuvalete çıkmak dışında ağrı sızı hiç bir şey hissetmiyorum kaç haftalık net de bilmiyorum bir doktor 3 diyor diğeri 4 bana kalsa 5-6 olmuştur değerim de 2456 çıkmıştı pazartesi. Bu pazartesi tekrar gidicem bakalım inşallah görmek ve kalbini duymak kısmet olur.
Doğum korkusu olan var mı aranızda? Ben çok korkuyorum nasıl olacak nasıl yapıcam diye. Sezeryan istiyorum öyle de olacak inşallah
Benim ilk doğumum epidural sezeryandı sadece bel Ağrı'sı bıraktı bende dogum yaptığımdan beri belim çabuk tutulur az iş yapsam ağrır neden epidural istedim bilemiyorum ama bunda genel isterım gıbı gelıyo
Onun dışında bu gebeliğimde çok ağız kuruluğu çekıyorum hiç çatlamayan dudaklarım catladı gerildi ve acıyor deri değiştiriyo dudağım resmen
Bende varım keseyi gördük ama kalbi atmaz diye çok korkuyorum 7 kasımda randevu var ama bana zaman geçmiyor bu türlü o psikilojiden çıkamıyorum anlaşılan 9 ay bitene kadar bana rahat yok bende de bulantı ufak ufak başladı nezaman biterki açaba bu bulantılar
Benim ilk doğumum epidural sezeryandı sadece bel Ağrı'sı bıraktı bende dogum yaptığımdan beri belim çabuk tutulur az iş yapsam ağrır neden epidural istedim bilemiyorum ama bunda genel isterım gıbı gelıyo
Onun dışında bu gebeliğimde çok ağız kuruluğu çekıyorum hiç çatlamayan dudaklarım catladı gerildi ve acıyor deri değiştiriyo dudağım resmen
bende varım ilk gebeliğim. şuan için tek sorunum kasık ağrısı. özellikle sabahları tek taraflı batma ve karın şişkinliğiyle uyanıyorum. 7 kasımda kontrolum var bakalım inş bi sorun çıkmaz
Merhaba bende yenilerdenim ilk hamileligim sayilir,iki ay once kimyasal gecirmistim.6+4 deyim bugun kalp atislarini duydum cokguzel bir duyguymuş.yalniz benim sancim cok oluyor doktar bi sıkıntı yok diyor ama cok sancılanıyorum nedense.
Merhabalar bende yeni hamileyim ama kasık ağrılarım ve bel ağrılarım çok fazla özellikle kasıkta sancı gibi giriyor geçmiyor çoğu zaman normal mi adet kaç haftalık hamileyim bilmiyorum uzmana çıkmadım dahaca ;((