• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamişler ve hamilelikte evcil hayvan besleyenler

gulayn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
16
2
1
23
Merhabalar 6+1 hamileyim ama kalp atışlarını duyamadık. Doktor vajinal ultrason ile bakmak istedi ben baktırmadım kanama vs oluyor diye. Siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını. Ve köpek besliyorum ev içinde aşıları tam köpeğimin ama yine de parazit bulaşır ve bebeğime de zarar verir diye korkuyorum hamilelikte evcil hayvan besleyen varsa yardımcı olabilir mi

Merhabalar 6+1 hamileyim ama kalp atışlarını duyamadık. Doktor vajinal ultrason ile bakmak istedi ben baktırmadım kanama vs oluyor diye. Siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını. Ve köpek besliyorum ev içinde aşıları tam köpeğimin ama yine de parazit bulaşır ve bebeğime de zarar verir diye korkuyorum hamilelikte evcil hayvan besleyen varsa yardımcı olabilir mi
Hamile kalmadan önce tokzoplazma diye birşey ona baktırabilirdin bağışıklık var mı yok mu söylüyorlar ben tüp Bebek için başvurduğumda bakıldı zamanında kapmışım bağışıklığım olmuş ben de 20 seneye yakın kedi besliyorum aşıları tamsa sorun yok ama yine de özellikle dışkısına hiçbir şekilde müdahale etme başkası temizlesim bu süreçte inşallah duyarsınız kalp atışı için alttan muayene yapılıyor sıkıntı yok deniyor ama bi şekilde kalp atışını görmeniz lazım ne olur ne olmaz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 😊

Back