Yeni hayat , eski anılar !

Elbebekgulbebek63

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
872
1.072
113
Selam kızlar ,
Biliyorsunuz eşimden ayrıldım 2 hafta oldu .
Ailemin yanına geldim , tayinim de çıktı çok şükür .
Ayrıldığımdan beri çok mutluydum ,imzayı attigimdan beri anlam veremediğim bir şekilde mutluydum .
Zincirlerimden kurtulmuş gibiydim.
Okul acildi işe gidip gelmeye başladım .
Öğrencilerimle birlikte tekrar gülmeye başladım .erkek kardeşimde kalıyordum , sağolsunlar iki aydır onlardaydim.

Şimdi evimi aldim , eşyalarımı yerleştirdim , iki gündür evimde kalıyorum , kızkardeşlerim ailem sürekli yanimda .
Eksik olan eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorlar , ev yeni olduğu icin her şeye yetişiyorlar .

Ama ben mutlu olacağıma çok üzgünüm , neden bu hale geldik , neden bizi bir arada tutmadi diye üzülüyorum , neden herkes gibi güçlü olup evliliğimizi sürdüremedi diye sürekli düşünüyorum .
Hic birşey takmayacağımi sanıyordum aksine bu evin beni daha fazla mutlu edeceğini sanıyordum , ama ben gözyaşlarıma hâkim olamıyorum.
Sel gibi akıp gidiyor,
Kalbimi ona karşı soğutmuştum , bize sahip çıkamadı diye , annesi icin hayatımızı bitirdi diye ben de kalbimde onu bitirdim sanıyordum ama ne yazık ki bu yeni ev onu tekrar bana hatırlatıyor .

Onunla birlikteyken evde yaptığımız her hareketi hatırlıyorum , ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum :KK43:( ne yapmam gerek kızlar , lütfen bana bir akıl verin

Son düzenleme:
Ben sizi merak etmistim acaba bosandiniz mi diye...
Yeni bir hayata sip diye alismaniz anormal olurdu zaten. Birlikte bir sure bir hayati paylastiniz illa hatirlayacaksiniz cok yeni. Kendinize zaman verin. Depresif hissettiren seylerden uzak durun. Mesela acin 7 numara izleyin (ben mutsuzken oyle yapiyorum) sizi guldurecek mutlu edecek seyler izleyin. Aglamak istiyorsaniz da aglayin ice atmak daha kotu.
Mutsuz zamanlarinizi ve hala birlikte olmus olsaydiniz hala annesi yuzunden sizi uzecegini dusunun.
Yeni hayatinizda mutluluklar...

Elbebekgulbebek63 Elbebekgulbebek63 merhaba..
Eski konularınızı bilmiyorum ama ayrılığınız henüz çok taze. Ve şu an yaşadıklarınız, birlikte yaşamanın verdiği alışkanlık. Okula gittikçe kafanız dağılıyor eve geldiğinizde eskiler aklınıza geliyor haliyle. Üzülmeyin hepsi geçecek. Evlilikten önce nasıl yaşayıp ayakta durduysanız bundan sonra da öyle devam edeceksiniz. Evde kendinizi dinlememeye çalışın. Zaman herseyin ilacı.. Herşey dilediğinizce olsun..

boşanıpta neden diye sorgulamayan yoktur.
sizde kendinizi kasmayın hesaplaşmalarınızı yapın kendi içinizde. zaman her şeyi yoluna koyacaktır. yeni bir hayat kuruyorsunuz normal düşünceleriniz . acınızı sorgulamalarınızı da hakkıyla yaşayın sonra önünüze bakmanız daha kolay olacaktır.

Ben sizi merak etmistim acaba bosandiniz mi diye...
Yeni bir hayata sip diye alismaniz anormal olurdu zaten. Birlikte bir sure bir hayati paylastiniz illa hatirlayacaksiniz cok yeni. Kendinize zaman verin. Depresif hissettiren seylerden uzak durun. Mesela acin 7 numara izleyin (ben mutsuzken oyle yapiyorum) sizi guldurecek mutlu edecek seyler izleyin. Aglamak istiyorsaniz da aglayin ice atmak daha kotu.
Mutsuz zamanlarinizi ve hala birlikte olmus olsaydiniz hala annesi yuzunden sizi uzecegini dusunun.
Yeni hayatinizda mutluluklar...
teşekkürler , bitirdim çok mutluydum ama bu iki gündür tekrar başa döndüm sanki.
Ona yazdığım mektuplari buldum eşyalarımın içinde , hayatımı yazdığım defterler buldum .
Öyle bir hayat çekilmezdi okuduğumda anlıyorum .
Resmen yıpratmışım kendimi onlar için ama yine de teselli edemedim kendimi .
Sudan çıkmış balık misaliyim.
Böyle tek başına yasayabilir miyim diye soruyorum kendime .

Elbebekgulbebek63 Elbebekgulbebek63 merhaba..
Eski konularınızı bilmiyorum ama ayrılığınız henüz çok taze. Ve şu an yaşadıklarınız, birlikte yaşamanın verdiği alışkanlık. Okula gittikçe kafanız dağılıyor eve geldiğinizde eskiler aklınıza geliyor haliyle. Üzülmeyin hepsi geçecek. Evlilikten önce nasıl yaşayıp ayakta durduysanız bundan sonra da öyle devam edeceksiniz. Evde kendinizi dinlememeye çalışın. Zaman herseyin ilacı.. Herşey dilediğinizce olsun..
tesekkur ederim ve galiba yaptığı tüm ș...sizligine rağmen oNu seviyorum , özlüyorum.
Bunu bilmek bile canımı acıtıyor :((

teşekkürler , bitirdim çok mutluydum ama bu iki gündür tekrar başa döndüm sanki.
Ona yazdığım mektuplar buldum eşyalarım içinde , hayatını yazdığım defterler buldum .
Öyle bir hayat çekilmezdi okuduğumda anlıyorum .
Resmen yıpratmışım kendimi onlar için ama yine de teselli edemedim kendimi .
Sudan çıkmış balık misaliyim.
Böyle tek başına yasayabilir miyim diye soruyorum kendime .
Yasarsiniz neden yasayamayasiniz?
En büyük sansiniz size her sartta destek olan bir aileniz var, guzel bir mesleginiz var. Tatillerde bol bol gezersiniz. Caniniz ne isterse onu yaparsiniz.
Hem hayat nelere gebe bilemeyiz. Belki yeniden seversiniz yuva kurarsiniz. Belki yalniz yasamak sizi tatmin eder bilemeyiz. Karariniz dogru ama sindirmeniz icin zamana ihtiyac var. 10 yil sonra "Keske o zaman bosansaydim." demek var.

tesekkur ederim ve galiba yaptığı tüm ș...sizligine rağmen oNu seviyorum , özlüyorum.
Bunu bilmek bile canımı acıtıyor :KK43:(
Aynı yastığa baş koyduğunuz insan zaten sevmiş olduğunuz bir insandır.. Sevgi öyle bıçak gibi kesip atılacak birsey değil ki.. Şöyle düşünün.. Hayata bir kez geliyorsunuz.. Sevdiğiniz halde yaşadığınız ızdırapla hayata devam etmek mi, yoksa bir süre acınızı yaşayıp yeni hayata huzurla devam etmek mi? Zamanla inanın herşey geçecek..

Evet hatirladim sizi cok mutluydunuz olur boyle bi anda gecmesi mumkun degil ama gececek sadece zaman calisiyorsunuz zaten kurslara falan da gitmeyi denerseniz daha iyi olur
akşama kadar çalışıyorum zaten , kursa gidecek zamanım yok , çok mutluydum da taki , yeni evime taşınana kadar ,.
Neden onunla degil de tek başıma böyle güzel bir hayata başladım diye üzülüyorum . Sevinmem gerekirken bu kadar üzülmek normal degil gibi geliyor bana :((

Sezen aksu böyle durumlar için demiski;
.....
O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut
Ya da bi kitap oku mutlaka iyi geliyor
Yada balkona çık bağır bağırabildigin kadar
Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmiyor
Ama fazlada üzülme hayat bitiyor Birgün
Ayrılıktan kaçılmıyor
Hem çok zor hemde çok kısa bir macera ömür
Ömür imtihanla geçiyor. .

Selam kızlar ,
Biliyorsunuz eşimden ayrıldım 2 hafta oldu .
Ailemin yanına geldim , tayinim de çıktı çok şükür .
Ayrıldığımdan beri çok mutluydum ,imzayı attigimdan beri anlam veremediğim bir şekilde mutluydum .
Zincirlerimden kurtulmuş gibiydim.
Okul acildi işe gidip gelmeye başladım .
Öğrencilerimle birlikte tekrar gülmeye başladım .erkek kardeşimde kalıyordum , sağolsunlar iki aydır onlardaydim.

Şimdi evimi aldim , eşyalarımı yerleştirdim , iki gündür evimde kalıyorum , kızkardeşlerim ailem sürekli yanimda .
Eksik olan eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorlar , ev yeni olduğu icin her şeye yetişiyorlar .

Ama ben mutlu olacağıma çok üzgünüm , neden bu hale geldik , neden bizi bir arada tutmadi diye üzülüyorum , neden herkes gibi güçlü olup evliliğimizi sürdüremedi diye sürekli düşünüyorum .
Hic birşey takmayacağımi sanıyordum aksine bu evin beni daha fazla mutlu edeceğini sanıyordum , ama ben gözyaşlarıma hâkim olamıyorum.
Sel gibi akıp gidiyor,
Kalbimi ona karşı soğutmuştum , bize sahip çıkamadı diye , annesi icin hayatımızı bitirdi diye ben de kalbimde onu bitirdim sanıyordum ama ne yazık ki bu yeni ev onu tekrar bana hatırlatıyor .

Onunla birlikteyken evde yaptığımız her hareketi hatırlıyorum , ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum :KK43:( ne yapmam gerek kızlar , lütfen bana bir akıl verin
Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama neler oluyor artık bizim topluma yaa en ufak sebep de hadi boşanalım neden artık kimse kimseye tahammül etmiyor bumu sevgi aşk hayat kısa yaşamana bak diyor bazı arkadaşlar böyle hayatınız çokmu güzel geçiyor yaa anlamıyorum ben artık bizim güçlü görünmeye çalışan kadınlarımızı sözüm size değil sadece lütfen yanlış anlamayın ama böylede nereye gidiyor bu toplum!

Gelgitler yasaman normal. Bazen cok iyi olacaksin. Bazen de herhangi bir olay ya da dinledivin bir sarki seni gecmise goturecek. Yeniden basa saracaksin. Bunlar normal. Hepimiz zaman zaman gecmise sariyoruz. Neden boyle oldu demeyen yoktur sanirim. Onca aliskanligi bir anda atmak olmadigi icjn oyle oluyor. Zamanla yeni hayatina alistikca da iyi ki bitmis, ozgurum diyeceksin. En zor kismi bitmis. Bunlar da bitecek.

Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama neler oluyor artık bizim topluma yaa en ufak sebep de hadi boşanalım neden artık kimse kimseye tahammül etmiyor bumu sevgi aşk hayat kısa yaşamana bak diyor bazı arkadaşlar böyle hayatınız çokmu güzel geçiyor yaa anlamıyorum ben artık bizim güçlü görünmeye çalışan kadınlarımızı sözüm size değil sadece lütfen yanlış anlamayın ama böylede nereye gidiyor bu toplum!
Şimdi bu kızın konusuna bu yorum olmuş mu:olamaz:

Back
X