Selam kızlar ,
Biliyorsunuz eşimden ayrıldım 2 hafta oldu .
Ailemin yanına geldim , tayinim de çıktı çok şükür .
Ayrıldığımdan beri çok mutluydum ,imzayı attigimdan beri anlam veremediğim bir şekilde mutluydum .
Zincirlerimden kurtulmuş gibiydim.
Okul acildi işe gidip gelmeye başladım .
Öğrencilerimle birlikte tekrar gülmeye başladım .erkek kardeşimde kalıyordum , sağolsunlar iki aydır onlardaydim.
Şimdi evimi aldim , eşyalarımı yerleştirdim , iki gündür evimde kalıyorum , kızkardeşlerim ailem sürekli yanimda .
Eksik olan eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorlar , ev yeni olduğu icin her şeye yetişiyorlar .
Ama ben mutlu olacağıma çok üzgünüm , neden bu hale geldik , neden bizi bir arada tutmadi diye üzülüyorum , neden herkes gibi güçlü olup evliliğimizi sürdüremedi diye sürekli düşünüyorum .
Hic birşey takmayacağımi sanıyordum aksine bu evin beni daha fazla mutlu edeceğini sanıyordum , ama ben gözyaşlarıma hâkim olamıyorum.
Sel gibi akıp gidiyor,
Kalbimi ona karşı soğutmuştum , bize sahip çıkamadı diye , annesi icin hayatımızı bitirdi diye ben de kalbimde onu bitirdim sanıyordum ama ne yazık ki bu yeni ev onu tekrar bana hatırlatıyor .
Onunla birlikteyken evde yaptığımız her hareketi hatırlıyorum , ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum

( ne yapmam gerek kızlar , lütfen bana bir akıl verin