Nakış yeni hevesim etamin, lutfen bana da yardimmm

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
Merhaba yetenekli hanimlar,
Simdilerde etamine cok heves ettim ama hicbirsey bilmiyorum :mad:
bugun eminonu kurkcu hana gittim ama sadece ip igne bi de bos etamaminli kucuk mutfak havlusu aldim ancak acemi oldugum icin bilememisim kucucuk delikli ve delikler gorunmuyo o_O
istedigim havlu kenari bi de kucuk masa ortusu filan yapmak.
normal etamin kumas alsam islesem sonra havluya diktirsem olur mu yoksa buyuk delikli etaminli havlu kenarli var mi lutfen bana yardim edin cok istiyorum yapmayiii :KK49:

yok cnm ya o küçük delikli kaldı öyle. eminönüne tekrar gidip daha mantıklı bakmam lazım bu sefer...

ben de eminönünden aldım havlularımı gayet güzel işledim valla hemde acemiyim henüz. delikleri orta halliydi rahat işledim yani. gittiğim dükkanda hersey vardı kanaviceyle ilgili istersen adres verebilirim.

Ayy super olur canim ya valla benimkiler cok ufak gozlerim bile gormuyo delikleri neresi acaba bu dukkan

Canim cevap bekliyoruz senden :KK49:
canım kusura bakma görmedim.. mısır çarşısının bir üst sokağında (alacahamam sokağı) yarım şişeci han var, hanın hemen girişinde bir kaç basamak alt kaltta kalıyor. ben ordan alıyorum bütün etamin malzemelerimi. etamine dair hersey var orda.

Ayy cok tesekkur ederim canim ya ilk isim oraya gitmek olucak valla cok sagol... :KK36:

X