yeni hmile kalıp kasık ağrısı olanlar burayaaa

sevnceyll

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
10
0
6
35
Sakarya
Merhaba arkadaşlar dün kan tahlili yaptırarak hamile olduğumu öğrendim fakat 1 haftadır ciddi kasık ağrısı yaşıyorum doktorum ilk zamanlarda böyle kasılmaların olacağını sözyledi sizce normal mi?

ayol doktor söylemiş ya olcak diye :) normal canım normal genelde %90 olur no problem

ewet cnm yalnız değilsin bendede oluyor bel ve kasık ağrısı özellikle ilk zamanlar çok fazlaydı ama şimdi biraz hafifledi :)) olsun ağrısın bi sağlıklı olsunda :)

Bende 7+6 haftalığım aynı ağrılar bende de var hatta bıçak saplaması gib ağrılarda yaşıyorum kasıklarımda. kese ve bebek büyüdüğü için bunları yaşamamız çok normalmiş.

bende de oldu ama hafıfledı artık ama hıc ıstıfra etmedım ara ara mıdem bulanıyr okadar

Herkese hayirli bayramlar arkdslar benimde asiri derecede kasik agrim varcok sukur keseyidun gordk ama agrilar bazen uykudan uyandiracak sekilde oluyo paylasmak istedim

bende de oldu ama hafıfledı artık ama hıc ıstıfra etmedım ara ara mıdem bulanıyr okadar

Canım ben senin durumunu anlayamadım doğrusu, benim topicte regliyim yazdın, çalışmalara başlamadık yazdın, burda hamile gibi konuşmuşsun. Hamile takvimini gördük ama heralde denemişsin kaldırmayı unutmuşsun diye düşündüm. Nedir durum aydınlatmak istermisin

komsumun gebelıgını takıp edıyoruz yorumudA komsum kendısıyle ılgılı konulara bakarken yazmıstı ayrıca denemek ıcın degıl takıp etmek ıcın yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…