• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın kızlar..bugün çok çok mutluyum..kardeşimin askerliği samsuna çıktı,1.5 saat uzaklıkta olacağız ve kısa dönem..hep Hayırlısı olsun diye dua ettik..

Medinecim dün cevap vermeye çalıştım ama başaramadım..gelecek haftaki aşının ne olduğunu bilmiyorum canım..

Berencim senin için yazmamıştım kilo olayını,hepimiz için yazdım..nolur yanlış anlama,zaten seninki özil bir durum..tabiiki sıkıntılarımızı da paylaşacağız..birde bizim çoğumuzun aylarımız yakın genelde bizden büyük ya da küçük anneler bu muhabbetten sıkılabilir diye yazdım..canım, Canancım avon temsilciliği yapıyor sanırım..

Birsen yüreğine sağlık canım,okurken çok duygulandım..boğazım düğümlendi..ne güzel tercüman olmuşsun duygularımıza.."yorgun bedenim ve ruhum coşkuyla karşılayamadı belki sizi ,ama
kalbim sizin için attı...
." işte bu kısım bitirdi beni,okulda olmasam bağıra bağıra ağlardım:((

Hituci o şarkılar var bizim de repertuarımızda birde ferhat göçer ve hakan yeşilyurt şarkıları:)

Doruk,Fatoş günaydın kızlar:)..Burcu ve Ayşenur kayıp galiba!!

yok yavrum ya alınmadım, ne kadar tanımasamda yazdıklarından sen ve birçok arkadaşın ne kadar iyi niyetli olduğunun farkındayım, ne yazdığıma bakmadın dönüp ama ben düşünmeden yazmış olabilirim kafam öyle doluki seviyom seni :54:

bende keyifliçocuklar diye bir siteden müzik açıyorum hiç ilgilenmiyorlar malesef:(

kızlar merhaba,

bugün elifcikle başbaşayız, dün gönderdim bakıcımızı, o kadar hatasına ve günlerdir sinir olmama trağmen kadına dedikten sonra çok üzüldüm,
ya ihtiyacı vardıysa, ya benden alacağı paralarla yapacaklarını düşündüyse, bir sürü şeyy nasıl üzüldüm, gerçi o da şansını fazla zorladı ama yine de insan üzülüyor işte neblim.
bugün 3 aşı oldukk, çok ağladı tatlı kuzum ben de çok üzüldüm ama şimdi uyuyor, inşallah sıkıntısız atlatır, biraz da ateş düşürücü verdim bakalım nasıl geçecek.
berencim kilo konusunda söylenenleri lütfen üzerine alınma, herkesin genel sorunu burada, sadece başka konularla da kafamızı ve üzerimizdeki gri bulutları dağıtalım demek istedik,inşallah bir an önce iştahları açılır kızların.
ya buarada bugün hemşire dedi ki, yeni doğduğund bebek yarım saatte bir, sonra saatte bir fln emzirilirmiş, ben ilk günden beri 3 saatte bir nadiren 2 satte emziriyorum umarım çok aç bırakmamışımdır, yarım saatte bebek mi emzirilir yauww, memene bağla gez o zaman ayırdığına değmez zaten.
drıımcım döktürmüşün, kalemine sağlık, ha bu arada ben hamileyken elife yazıyordum, şimdi doğdu ya, iletişim halindeytiz diye sanki hatırlayacakmış gibi yazmayı kestim, oysa bugünler de onun için hamilelik kadar uzak ve belirsiz olacak yazmak lazım.
fatmaçiftçi kızların pek tatlı, yalnız anladığım kadarıyla en az 4 çocuğun var yanlış mıyım, tyebrik ediyorum maşallah.
geceyi uykusuz geçiren arkadaşlara da sabır diliyorumm.
çok mu yazdım nedir, aloynavere bi bakayım da salıncak kiralayayım beboya.ayy dün alışverişe gittik kıyafetleri küçülmüştü, küçük hanıma ugg aldık 1 numara beyaz çoook şeker :)

elifle yanlız kalman belki sana daha iyi gelir cnmcım, inş. öyle olsun diyeyim ben.. :)
sende benim gibi yüze dayanamıyorsun heralde, bakıcınızın da senin içinde hayırlısı olsun cnm.. bende sırf komşu kapıya kadar gelmiş diye 2 tane avon sipariş verdim halbuki hiç kullanmadım kullanacağımıda sanmıyom :60:

ay ugg larnı yesinler elifciğin benimkide beyaz takım oldum yavrukuşla :86:

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar herkese :71:

Nasılsınız?

Bu saat oldu daha üzerimde pijamalarım benim huysuz laz erkeğimi oyalamaya çalışıyorum.
Sabah 9 da uyandı uyumuyor,huzurluda değil iyice şaşırdım artık.
Bende okada yorulmuşumki dünkü misafir ağırlama mevzusunda sırtım çok fena :50:

Yavrukirpi oh sefan olsun tatlım yanlız daha rahat inan.konuştuk seninle gerçi.
Elif nasıl umarım ateş yapmamıştır.elif kıza ne aldığınızı tam anlıyamasamda güle güle kullansın::16:

Doruk burdada sabaha karşı 5 gibi nasıl şimşekler çakıyordu yağıza mama yedirirken korktum valla.
Bizde çok şükür gece güzel mama yiyoruz 10 damuhallebisini yiyor 5 gibi mama 9 gibi tekrar mama,uyuurken beslemek daha rahat şimdilik tabi.

Neyse ben çıkıyım kızlar daha çamaşır asıcam,dün dolaptaki bütün tabak bardak borcamlar aşağıya indi onları yerleştireyim,evi toplayayım gelirim tekrar.

çok yorgunum çok sinirliyim ve uykusuzum emre hasta ege huysuz berk inatçı bagırmak istedigim bir

anda dirimicim dürttün beni :43: teşekkürederim öpüyorum seni.

geçmiş olsun cnm ya Allah kolaylık versin

ARTVİNLİM kolay gelsin cnm bu arada ugg bot bu koca koca tüylü kar çizmesi gibi varya o işte püff nebiçim anlattım yaf

Son düzenleme:
:1:
Htc günaydın canım..yaa nasıl oldu diye sormuştuk,düştün mü?off ya çok üzüldüm İnşallah bir an önce iyileşirsin..

Berencimm hoşgeldinnnnn:70:

Canan biz bu veletlerle napıcaz ya,günde 500 ml mama olayı çok canımı sıkıyor benim..deneyimli annelre hem ek gıda alıp hemde 500 ml .mama alıyor mu bebekleriniz Allah Aşkına:50:

dışarısı veli kaynıyor,toplantı var bugün..canım hiç görüşmek istemiyor ama mecburum,konuşacak halim yokkkk...
içtiği kadar annesi yapacak bişey yok dr vermek lazım diyor ama verme yöntemlerini anlatmıyolar içmiyo çocuk biz koca insanlar hergün 500 ml süt alabiliyomuyuz çocuklarada çok yüklenmemek laızm çorbalarına kat sıklıkla devam sütü ile yapılam mamalar tercih et ben öyle yapıyorum mesela

htc07 cnm demekki bugüne şükretmek lazım insan istemedikce başına daha kötüsü geliyor ne kadar zamansız ve kötü bir kaza olmuş ya püfff kıyamam ya düşündükçe üzülüyorum dualarım seninle bir an önce ayağa kalk cnm benim :71:

doruk cum bende dün temizleyip yattım şimdi baksan temizlikmi yaptın diye sorarlar adama :( bugünde temizlik yapcam yarıda kalmıştı ama baştan yapsam daha iyi... zaten kötü bir akşamdı kızların yüzünden annemle tartıştık :77:

firdos hoşbulduk cnm, bilgisayarın şarjını bulamadım kaç gündür halbuki koltuğun arkasındaymış dün biraz temizlik yapınca çıktı:) birde çok tadım yok bugünlerde kızlar yemiyor yazmıştım dha önce daha 7 kilo olamadık ve dr böyle giderse gelişim geriliği olacak dedi:( ama yediremiyorum beren ağzında saatlerce tutuyor yutmuyor ve nefessiz kalınca tükürüyor nasıl bir çare bulayım dr a konuşması kolay biraz ısrar et ek gıda alsınlar artık diyor ama YUTMUYOR çocuk nolur fikri olan varsa yardım etsin bana ya çokkk kötüyüm:( diğeri hiç ağzını açmıyor... ağlayıp sinir krizi geçirmekten başka bşy yapamıyorum başım çatlıyor... 500 ml süt ü ben hiç bişey yediremediğim halde veremiyorum cnm halimi görüyorsun işte ..

Canan kı yutmuyolar napıcam cnm yaaaaaaa..

herkesin birbirinde cep telefonu vargaliba gizli bir yerde kayıtlı mı bende aramak isterim:) ama ağlarım çokkkk bu aralar
canım ben emzik ve su ile yutturuyorum ama illa yutmak istemiyorsa tabikide yutmuyor
kızlar merhabalar nasılsınız ben pek iyi değilim bugün çok karamsarım sanki herşey çok kötü gidiyor. sanki bir rüyadan uyanmış gibiyim herşey çok güzel giderken ne hata yaptım da cezalandırılıyorum diye düşünür oldum isyan etmiyorum ama herşeyin düzeleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. artık tükenmek üzereyim aslında bu bunalım hallerini kendime yakıştıramıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor hiç bir şeyi düzeltemiyorum. bu ev bile sanki çok kasvetli neyseki kızçelerle hayata bakmak daha güzelleşiyor. güçlü olmak için elimden geleni yapıyorum ama bu da işime gelmiyor artık yaramaz bir çocuğun annesinin kollarında ağladığı gibi doya doya ağlasam tüm sıkıntılarımı atsam ......ben bu kabustan uyanmak istiyorum hayatta en değer verdiğim kişi beni çok seven ve sevdiğim eşim ve meleklerimizle mutlu bir yuvaya sahipken neler oldu neye inanmak istiyorum biliyo musunuz "herşey çok güzel olacak"
dönem dönem banada oluyor tatlım o deidkleirn hep bi mutsuzluk herşeye mutsuzluk keyifsizlk
herşey biizm ,çin mutlu olmakta mutsuz olmakyta yaşamakta ölmekte ağlamak nasıl bi duygu haliyse gülmekte öyle bi duygu hali mutsuz oluyoruzki arada mutluluğun ne demek olduğunu anlıyoruz geçer sıkma canını yaz buraya
eveett firdosa katılıyorum, biraz kafayı dağıtmak lasııımm. bir de insan evdeyken, hayattan çok izole kaldığı için evdeki en dandik sorun bile dünyanın en çözülmez derdi gibi geliyor. o sebep şimdi bizler de herşeyi kafamızda çoook ama çok büyütüyoruz muhtemelen. biraz dağılmakta fayda vatr tezine katılıyorum.
offf kızl<ar bugün kadını göndericemm, gerrginimi biraz nasıl söyliycem fln diye. inşallah çok fazla kırmadan ve yz göz olmadan sallarız, bugün de regl olmuş diye sadece oturuyor hanımefendi, sanırım birsüre kiiimseleri sokamam eve
berencim ben de dün seni merak etmiştim, bugün ortaya çıkmasan soracaktım walla, nerelerdesin?

aynen canım cümlelerine katılıyorum

hayattan çok izole kaldığı için evdeki en dandik sorun bile dünyanın en çözülmez derdi gibi geliyor.
Merhaba herkese...

Kac gündür yoktum söyle bir geçmişe bakım
nerelerdesin balkimmmmmmm
Hayırlı akşamlar......

Geçmişe şöyle bir baktım.......

Bunalım takılmış herkes........Bozmayın morallerinizi,mutlu olmak için okadar çok sebebimiz varki,başta minik kuşlarımız.....Sizin mutluluklarınız çifter çifter....

Bugün çooook yoğun bir gündü,hani bir laf vardır ışığı gören geliyor,bugün resmen öyle oldu tanımadığım birsürü insan geldi,yeni insanlarla tanışmış oldum..

yağız kudurdu resmen hiç mutlu edemedim,bir yudum çay bile içirmedi,ne ananeye nede bana,ya bu çocuk hiç bana benzemiyor kimseyi istemiyor resmen,herkes gitti huzurlu sakin duruyor gülücükler saçıyor babaya sıpa.
:7::7: :16::16::16:
öperim yavrummmm
canım çocuklar kalabalığı özellikle alışkın değillerse yadırgıyolar benim devrimde öyşe misal diş buğdayında nasıl huysuzdu anlatamam eve şöyle 5-6 kişilik mis gelse gene o denli huysuz oluyo herkes sevmeye çalışıyo bişeyler yaptırmaya çalışıyo özellikle benim çocuklarım özgürlükleirne çok düşkünler kucak sevmezler birebir oyun uzun süre sevmezler benim çocukalr beni bırakın evde gezelim turlayalım istediğim,z oyuncakla oynayalım istemezsek oynamayalım tarzda free çocuklar sıkıntıya gelemiyolar
kızlar ben yeniyim, nasıl mesaj yazıldıgını tam anlayamadım. çok karışık geliyo şu an bana, bu sayfayıda nasıl buldugumu anlamadım. yardımcı olurmusunuz :41:
yazacakım kayra yazmış sonradan gördümmm
149856_471930593727_711403727_5477611_5666096_n.jpg

ikitaneciklerim
amanın amanın maşşallahhh

dalgamı geçiyon kız resim bile eklemişsin...
ay hakketten daha ben resim eklemyi beceremiyomm acemi şansımı ne?
günaydın herkese.. biz hiç uyumadık bu gece :52: püffff...

kirpicim gönderdin mi kadını?
canan burcu almina iyisinizdir umarım :54:

kızlar biriniz avon kullanıyordu galiba yada temsilcisiydi yanlış hatırlamıyorsam tabi
dün yan komşu katolog getirmiş yılbaşı katoloğu avon hiç kullanmadım tavsiye ettiğiniz bişey var mı alayım,, yoksa kafama göre alıyım ayıp olmasın yani ..
ben ben
perceive diye biparfüm var hem kampanyada 2 kadın 1 erkek parfümü 60 lira tanesi 20 ye geliyo yani uygun ve güzel bende ynıma ortak bulursam alıcam kendime 3 parfüm çok gelir bana hahah
günaydın kızlarrr...
günaymadı gerçi bugün isatnabulda gece 4 civarı şiddetli yağmur başladı ama ne şiddet camlar kırılacak sandım bi uyandım önce eyvah dedim bişi oluyo hırsızmı giriyo ne öle sesçıkıo ama koşa koşa kaldım bi bakdım camdan gelio aman allahım yağmur camları kıracak... uzun zamandı böle yağmur görmemişdim... ah yaa..kaderimden heralde.. tülüşüm gelecekdi bugün:(( kızlara bu gece hiç mama yediremedim ya 12 de yadiler bi sabah 8 e kadar aç durdu veletler biberonu verdiğim anda bastılar çığlığı... en sonunda pes ettim. benimkiler gece mama işini hepden bırakacağa benzio....
neyse herkeslere iyi mutlu hayırlı bi gün diliyorum...
canım artık gece yemek işini bırakacaklar ağır ağır takma kafana sanada deliksiz uykulu geceler var ufukta
kızlar merhaba,

bugün elifcikle başbaşayız, dün gönderdim bakıcımızı, o kadar hatasına ve günlerdir sinir olmama trağmen kadına dedikten sonra çok üzüldüm,
ya ihtiyacı vardıysa, ya benden alacağı paralarla yapacaklarını düşündüyse, bir sürü şeyy nasıl üzüldüm, gerçi o da şansını fazla zorladı ama yine de insan üzülüyor işte neblim.
bugün 3 aşı oldukk, çok ağladı tatlı kuzum ben de çok üzüldüm ama şimdi uyuyor, inşallah sıkıntısız atlatır, biraz da ateş düşürücü verdim bakalım nasıl geçecek.
berencim kilo konusunda söylenenleri lütfen üzerine alınma, herkesin genel sorunu burada, sadece başka konularla da kafamızı ve üzerimizdeki gri bulutları dağıtalım demek istedik,inşallah bir an önce iştahları açılır kızların.
ya buarada bugün hemşire dedi ki, yeni doğduğund bebek yarım saatte bir, sonra saatte bir fln emzirilirmiş, ben ilk günden beri 3 saatte bir nadiren 2 satte emziriyorum umarım çok aç bırakmamışımdır, yarım saatte bebek mi emzirilir yauww, memene bağla gez o zaman ayırdığına değmez zaten.
drıımcım döktürmüşün, kalemine sağlık, ha bu arada ben hamileyken elife yazıyordum, şimdi doğdu ya, iletişim halindeytiz diye sanki hatırlayacakmış gibi yazmayı kestim, oysa bugünler de onun için hamilelik kadar uzak ve belirsiz olacak yazmak lazım.
fatmaçiftçi kızların pek tatlı, yalnız anladığım kadarıyla en az 4 çocuğun var yanlış mıyım, tyebrik ediyorum maşallah.
geceyi uykusuz geçiren arkadaşlara da sabır diliyorumm.
çok mu yazdım nedir, aloynavere bi bakayım da salıncak kiralayayım beboya.ayy dün alışverişe gittik kıyafetleri küçülmüştü, küçük hanıma ugg aldık 1 numara beyaz çoook şeker :)

çocuk ne zaman isterse emzireceks,in vallaha benim mantığımla sen hiç vicdan azabı çekme o acıksa zaten seni rahat bırakmazdı ağlardı
amanın ugglarını yesinler onun yawwww tek çocuk işte pahalı demez herşeyi alırsın tek çocuk güzelliği 2 çocuk var anam bende gereksiz süs için şeyler maalesef alamıyom ayyy benimde yalnız kıızm olsaydı neler neler alırdım yaaa kokoşlukta rekor kırardık analı kızlaıııı

merhabalar.....biz ilkkez tek başımıza bugece kaldık...çokda iyi geçti...sabah 9.30kadar uyuduk..
kuzularımla yerde beraber yattık...
aslında sıkılmasam hep tek kalırım...bide hasta vs.olurlarsa tek başıma ne yaparım en yakınım 1 saatlik mesafede...

aksamki yazıma yapılan yorumlara teşekkür ederim...o yazıyı yazdm ama yollayamadım...bende gelmediğini düşündüm...
gelmiş ama...dün çok gergindi kendimden nefret ettim çocuklarıma kızdığım için..saatlerce ağladım..ben ağladıkca onlar bana sarılıp dudağımdan öptüler...pişmanlığım kat kat arttı..
içimdeki vicdan muhasebesiydi o yazı birazda...

bana gelince düne göre daha iiyim ama dün yattım bugünde yatacağım...
yarın kısmetse kankimler gelecek....
onun için bir iki hazırlığımı bugün bitireceğim....
yarn sadece temizlik yapacağım...gerçi kankim yabancı değil ama olsunnn zaten 2 gündür elimi sürmedim leşşşşşşşşş gibiyim.....hava çok soğmuş....dışarıda çamaşırları alayım dedim dondum...
ama bizde yağmur çok güzell terasa çıtt çıttt vuruyor yorganın altına girip kuzularımla sarmaş dolaşş sesi dinledik...onlarrr oooooo diyip durdu...

bugün çok güzel bişey fark ettim alişe kaç yaşındasın diyorum bişş diyor...

artık baya konuşuyor...ama ağzının içinden...ömerimde bi numara yokk olsunn kuzumm ikiside..

artık çok yaramazlar....camlara kilit taktırdım dün açık balkona tam 3 kere kaçtılar...orada sandalye var allah korusun ben tuvalete gitsem aşağa iniyorlar...

gardolaplarının kapısı sürgülü öle bir vuruyolarki kırılacak..içine girip kıyafteleri astığımız demir askıyı çıkarmışlar..aliinin elinde oraya buraya vuruyor....allah korusun kafalarını patlatacaklar...
bebek güvenliğinide söktüler...bende iki tarafa çivi çaktım kurdela ile bağladım açamıyolar artık...bakalım daha nereleri söküp bağlayacağız....

kirpoşş gitmişş kadın..boşver üzülme o iyi olsaydı göndermeyecektin...bizler özel söktörde canımız çıkana kadar çalışırdık hakkımızı vermezlerdi....üzülme derim

berennaz kızlar hala seni üzüyor demek..takılmayın yemek işine bişey olsa cananın kuzularına olurdu..
açççç geziyolar resmen...oda çok üzülüor ama ne yapsın...

fatma kızların tek yumurta çok güzeller maşallahh cnmmm

buda bizden merhaba sizee $birsen3 001.webp

canancım ugg olupta gerçeği gibi pahalı değil tabe bizimki, sevi baby yapmış çakma 20 lira gibi bişeydi ama çok komik foto çekiim de koyarım. tabii dediğin çok doğru duble masrafla lükse kaçmak çok zor. herşeyi küçülmüştü dün mağazadan bikaç bişey aldım ama genel alışverişi sosyete pazarından yapıcam. enn baba giydiğini 10kere giyiyo çok ğpara vermeye değmez diyorum bu gelişim evresinde.

birsoşum oğullarınla yorganın altında yağömur sesi dinleme sahnen gözümde canlandı ve çok hoşuma gitti. ben de elifin boynuma sımsıkı sarılabileceği günleri hayal ediyorum şimdi :)

kadın konusunda da dediğin doğru, ben kalifiye bir insan olarak 800 lirayı belki ondan daha çok emek vererek kazanıyorum, kimse babasının hayrına kimseye para vermiyor walla.

artvinlim beren gerekli açıklamayı yapmış ugg hususunda ;) senin dediğin yana sallayan salıncağı gördüm dün bebe mağazasında , bizimkini de oturttular test sürüşü yaptı, su sesi opsiyonu bile var çişini yapsın diye :) nasıl kuruldu, keyifliydi anlatamam. sonra gaz sancısı tuttu ortalığı kasıp kavurdu gerçi ama o an için iyiydi.

canancım ugg olupta gerçeği gibi pahalı değil tabe bizimki, sevi baby yapmış çakma 20 lira gibi bişeydi ama çok komik foto çekiim de koyarım. tabii dediğin çok doğru duble masrafla lükse kaçmak çok zor. herşeyi küçülmüştü dün mağazadan bikaç bişey aldım ama genel alışverişi sosyete pazarından yapıcam. enn baba giydiğini 10kere giyiyo çok ğpara vermeye değmez diyorum bu gelişim evresinde.

birsoşum oğullarınla yorganın altında yağömur sesi dinleme sahnen gözümde canlandı ve çok hoşuma gitti. ben de elifin boynuma sımsıkı sarılabileceği günleri hayal ediyorum şimdi :)

kadın konusunda da dediğin doğru, ben kalifiye bir insan olarak 800 lirayı belki ondan daha çok emek vererek kazanıyorum, kimse babasının hayrına kimseye para vermiyor walla.

artvinlim beren gerekli açıklamayı yapmış ugg hususunda ;) senin dediğin yana sallayan salıncağı gördüm dün bebe mağazasında , bizimkini de oturttular test sürüşü yaptı, su sesi opsiyonu bile var çişini yapsın diye :) nasıl kuruldu, keyifliydi anlatamam. sonra gaz sancısı tuttu ortalığı kasıp kavurdu gerçi ama o an için iyiydi.

koy koy resmini muhakkak bak o ayakkabıları kimseciklere verme saklailk ayakkabın diye anne oldumu elif ona verirsin kızına giydirir hahahah
aynen öle ilk 6 ay çok çabuk büyüdüğünden kıyafetler giydirmeden kalıyoooo

womenlove tatlım yazın çok güzellll zor hamile kalmak ve bebeklri hep kaybetme korkusu ne zordur ancak yaşayan bilir artvinlim sen çok zor yaşadınız vallaha ben hiç yaşamadığım için belki anlamıyorumdur sizi
allah yavrularımı bizlere bağışlasın onlarla sınamasın biziiiii

bu arada yeni topik açtım beklerim herkesiiii

canancım ist. olsam ortak olurdum sana :) yorumların için sağol..

dirim maşallah oğluşlarına :nazar: yazın çok özeldi bizimle paylaştığın için sağol :70:

kirpicim bende dün bir salıncak aldım ama bebek için uygun olurmu iblmem infiniti puf yataklı salıncak.. galiba büyük bebekler için uygun ne oyuncak ne müzik yok park salıncağı sadece..

hangi sosyete pazarıymış bu bakem:) bende gidiim... belkim karşılaşıyozdur senle cepe, armada görürsen zır zır ağlayan iki bebeli bağırlak bir kadın işte o benim:))))

dirim maşallah oğluşlarına :nazar: yazın çok özeldi bizimle paylaştığın için sağol :70:

kirpicim bende dün bir salıncak aldım ama bebek için uygun olurmu iblmem infiniti puf yataklı salıncak.. galiba büyük bebekler için uygun ne oyuncak ne müzik yok park salıncağı sadece..

hangi sosyete pazarıymış bu bakem:) bende gidiim... belkim karşılaşıyozdur senle cepe, armada görürsen zır zır ağlayan iki bebeli bağırlak bir kadın işte o benim:))))

aaa walla yaaa, geçen antareste gördüm bi ikiz bebeli, sen miydin yoksa acebaa? sen feyste yokmusun simaen tanımış olurdum? walla yüzüncüyıldaki iyi diyorlar, biz eskiden çankayadaydık oradaki de iyiydi, sana daha yakın ümitköy ve eryaman var.

kızlar merhaba kızçeler uyud gerçi birazdan kalkarlar benim ortalığı toplamam lazım ama hiç içimden gelmiyor
canancım sen hangi doktora gidiyosun yakın mı sana

senden altıntı yapmıştım cevaplamadan geçmişim sanırım telefonla konuşuyorsunuz diye sen dedin dimi tatlım
canım senlede görüşürüz ayıp ediyosun biz özelden birbirimizin telefonunu alıp veriyoruz sonrada araşıyoruz yolla bana telini arıyayım seni :)))))
kızlar merhaba kızçeler uyud gerçi birazdan kalkarlar benim ortalığı toplamam lazım ama hiç içimden gelmiyor
canancım sen hangi doktora gidiyosun yakın mı sana

ben bi medicalparka gidiyorum aşılarımızın tamamını orada yaptırıyorum bahçelievlerde araba ile dakkada gidioruz birde çıksalında bir dr muaynehanesine gidiyorum böyle hastalık felan oldumu gidiyorum ona ikiçocuğa tek muayne ücreti veriyorum ona

ya kızlar benim bu irem tükürmeyi öğrenti püüüüüüü yapıp duruyo.. çok komik ama ya gülmekden krize girdim.... yapma kızım dedikçe daha şiddetli yapıp gülüo...:60:

yavrukirpi baktım netten ayakkabınıza aman nasıl oldu o elif kıza.Daha çok minik değilmi.
Ben şiddetle o salıncağı tavsiye edrim biz çok beğendik eşimle ama yağız sığmıyor içine ayaklar sallandı dışarda kaldı.

Canan benimki cins anacım hemde laz cinsinden evsahibimiz kucağına alayım ded yıktı ortalığı nasıl ağlıyor gözyaşıyla,hiç anasına çekmemiş yabani.......

Valla dırım nasıl duygulandım tarif edemem:43:.Cananın dediği gibi ben çooooook zor kavuştum yağız oğluşuma:emir_bebek:,ne yollardan geçtim çamurlu,virajlı,yağmurlu,karlı her sıkıntı vardı bende.
Şimdi onu heran kaybetme korkusuyla yaşar oldum.Psikolejim bozuk biliyorum bunun çok yanlış olduğunu ama kendime engel olamıyorum işte elimde değil.

Şimdiyse benim gözümde 6 aylık koca bir adam oldu sıpam.
uyHergün birkez daha kendine hayran ediyor,her sabah uyandığımda bir kez daha aşık oluyorum ona.
Gülmesi,konuşur gibi sesler çıkarması,esnemesi,hapşurması,ağlaması,çığlıkları hepsi ayrı güzel gözümde,hepsi ayrı şirin benim için.:emir_bebek:

:63:
ya kızlar benim bu irem tükürmeyi öğrenti püüüüüüü yapıp duruyo.. çok komik ama ya gülmekden krize girdim.... yapma kızım dedikçe daha şiddetli yapıp gülüo...:60:

Şirinem benim tatlı gelinim bee.

O tükürmeler bizdede var,çok şirin oluyorda birde mama yerken tükürmese her yerimiz mama oluyor sonra:63:

Bu yağızı uyutmak için o kadar çok pışpışladımki...

Balığı soslarken balıkları pışpışlarken kendime geldim:60:.

Allahım aklıma mukayyet ol:53:

kızlarrr.
kendi mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyosunuz. yani kaçgünde mayalamak lazım...

aaa walla yaaa, geçen antareste gördüm bi ikiz bebeli, sen miydin yoksa acebaa? sen feyste yokmusun simaen tanımış olurdum? walla yüzüncüyıldaki iyi diyorlar, biz eskiden çankayadaydık oradaki de iyiydi, sana daha yakın ümitköy ve eryaman var.

yok tatlım ya antares uzak bana kızlar yokken gidiyordum değişiklik olsun diye ama şimdi cepa armada yakın oralardan alıom kızlara optimumdada chicco var orada işimi görüyo işte..
ümitköye gidiyodum ama çok soğuk orası kızlarla gidemiyom artık:(
cnm benim herüf pek cins, face ve paylaşım sitelerine resim koydurtmuyo.. msn mi atıyım sana dediğin gibi simaen bilirsek karşılaşınca tanışırık :)))))))))))

senden altıntı yapmıştım cevaplamadan geçmişim sanırım telefonla konuşuyorsunuz diye sen dedin dimi tatlım
canım senlede görüşürüz ayıp ediyosun biz özelden birbirimizin telefonunu alıp veriyoruz sonrada araşıyoruz yolla bana telini arıyayım seni :)))))

ben bi medicalparka gidiyorum aşılarımızın tamamını orada yaptırıyorum bahçelievlerde araba ile dakkada gidioruz birde çıksalında bir dr muaynehanesine gidiyorum böyle hastalık felan oldumu gidiyorum ona ikiçocuğa tek muayne ücreti veriyorum ona

yavru kuşum kime dedim sen diye anlıyamamdım kafamın karışıklığına ver çok utandım şimdi valla yaf...
ok tatlı bademim yolluyom şimdi..

ah yavrum aslında çok tatlılar demi:) endişlerimiz ve yorgunluğumuzdan şikayet ediyoruz onları bazen.. inş. bol iştahlı ve uykulu günlerimiz olur hep..

kızlarrr.
kendi mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyosunuz. yani kaçgünde mayalamak lazım...

cnm bu meyve kavanozlarına akşam yatarken mayalayıp diğer gün yediriyorum yaptığımda açtğım kavonozu bir daha kapatp vermedim hiç yani ama bu aralar mayalamıyom malum sebepten dolayı..

kızllaarr çok merakk ediyorummm ya şükürrler olsunn rabbime gebeyimmmm.sabredemeyip günümden önce test yaptım idrarrdaagördümm ilk çift çizgiiyyyiii çok heyecanlıyyddııımm.
duramadım pazartesii ayın 29 uydu kasımdı kan verdimm degerim 30 çıktıı çarşamba yine kan verdimm 97 çıktı dr. pazartesii tekrar istedii ondada degerimmm 825 tii sizce ikizz gebelikmi tekmi??
ne dersiniz tecrübelerinizii paylaşırsanız sevinirimm.bu en sonn kan testinde adetiminin geçtigii 3. gündüü .fikri olan varmı ??10 gün sonra kalp atışını duymaya gidecezzz sabrım kalamdıı ama :)

Back
X