günaydın kızlar..bugün çok çok mutluyum..kardeşimin askerliği samsuna çıktı,1.5 saat uzaklıkta olacağız ve kısa dönem..hep Hayırlısı olsun diye dua ettik..
Medinecim dün cevap vermeye çalıştım ama başaramadım..gelecek haftaki aşının ne olduğunu bilmiyorum canım..
Berencim senin için yazmamıştım kilo olayını,hepimiz için yazdım..nolur yanlış anlama,zaten seninki özil bir durum..tabiiki sıkıntılarımızı da paylaşacağız..birde bizim çoğumuzun aylarımız yakın genelde bizden büyük ya da küçük anneler bu muhabbetten sıkılabilir diye yazdım..canım, Canancım avon temsilciliği yapıyor sanırım..
Birsen yüreğine sağlık canım,okurken çok duygulandım..boğazım düğümlendi..ne güzel tercüman olmuşsun duygularımıza.."yorgun bedenim ve ruhum coşkuyla karşılayamadı belki sizi ,ama
kalbim sizin için attı...." işte bu kısım bitirdi beni,okulda olmasam bağıra bağıra ağlardım(
Hituci o şarkılar var bizim de repertuarımızda birde ferhat göçer ve hakan yeşilyurt şarkıları:)
Doruk,Fatoş günaydın kızlar:)..Burcu ve Ayşenur kayıp galiba!!
yok yavrum ya alınmadım, ne kadar tanımasamda yazdıklarından sen ve birçok arkadaşın ne kadar iyi niyetli olduğunun farkındayım, ne yazdığıma bakmadın dönüp ama ben düşünmeden yazmış olabilirim kafam öyle doluki seviyom seni
bende keyifliçocuklar diye bir siteden müzik açıyorum hiç ilgilenmiyorlar malesef
kızlar merhaba,
bugün elifcikle başbaşayız, dün gönderdim bakıcımızı, o kadar hatasına ve günlerdir sinir olmama trağmen kadına dedikten sonra çok üzüldüm,
ya ihtiyacı vardıysa, ya benden alacağı paralarla yapacaklarını düşündüyse, bir sürü şeyy nasıl üzüldüm, gerçi o da şansını fazla zorladı ama yine de insan üzülüyor işte neblim.
bugün 3 aşı oldukk, çok ağladı tatlı kuzum ben de çok üzüldüm ama şimdi uyuyor, inşallah sıkıntısız atlatır, biraz da ateş düşürücü verdim bakalım nasıl geçecek.
berencim kilo konusunda söylenenleri lütfen üzerine alınma, herkesin genel sorunu burada, sadece başka konularla da kafamızı ve üzerimizdeki gri bulutları dağıtalım demek istedik,inşallah bir an önce iştahları açılır kızların.
ya buarada bugün hemşire dedi ki, yeni doğduğund bebek yarım saatte bir, sonra saatte bir fln emzirilirmiş, ben ilk günden beri 3 saatte bir nadiren 2 satte emziriyorum umarım çok aç bırakmamışımdır, yarım saatte bebek mi emzirilir yauww, memene bağla gez o zaman ayırdığına değmez zaten.
drıımcım döktürmüşün, kalemine sağlık, ha bu arada ben hamileyken elife yazıyordum, şimdi doğdu ya, iletişim halindeytiz diye sanki hatırlayacakmış gibi yazmayı kestim, oysa bugünler de onun için hamilelik kadar uzak ve belirsiz olacak yazmak lazım.
fatmaçiftçi kızların pek tatlı, yalnız anladığım kadarıyla en az 4 çocuğun var yanlış mıyım, tyebrik ediyorum maşallah.
geceyi uykusuz geçiren arkadaşlara da sabır diliyorumm.
çok mu yazdım nedir, aloynavere bi bakayım da salıncak kiralayayım beboya.ayy dün alışverişe gittik kıyafetleri küçülmüştü, küçük hanıma ugg aldık 1 numara beyaz çoook şeker :)
elifle yanlız kalman belki sana daha iyi gelir cnmcım, inş. öyle olsun diyeyim ben.. :)
sende benim gibi yüze dayanamıyorsun heralde, bakıcınızın da senin içinde hayırlısı olsun cnm.. bende sırf komşu kapıya kadar gelmiş diye 2 tane avon sipariş verdim halbuki hiç kullanmadım kullanacağımıda sanmıyom
ay ugg larnı yesinler elifciğin benimkide beyaz takım oldum yavrukuşla :86:
Son düzenleme: