Merhabalar bende ikiz annesiyim ikizlerim 76 günlük bu topiği hamile kaldığım günden beri okuyorum. Sizleri hep takip ettim . Yazdıklarınızı okumak çok zevkliydi. Hatta hiç tanımadığım sizleri rüyamda bile gördüm. Bazen hayatınıza gizli gizli takip ettiğim için utandım. Burada yazdıklarınızdan çok şeyler öğrendim. Alacaklarımı bu topikten öğrendim. Herkes ne kadar kompleksiz herşey paylaşılıyor.Sizleri okurken çok mutlu oluyorum. Çünkü sürekli evdeyim. Birtek sizleri okurken kafamı dağıtıyorum. Onada çocuklar izin verirse. Hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım. Bebekler doğdundan beri sadece 2 saat yalnız başıma dışarı çıktım. İkizlerine tek başına bakan arkadaşlarıma hayran kaldım. Çünkü ben hiç yalnız bakamadım.Hiç yalnız yıkamadım.Yanımda hep annem ve eşim vardı. Benim bebeklerim çok huysuz gazları var hep ağlıyorlar. Hele acıktıklarında, ikisi birden ağladığında, mamayı zor yetiştiriyorum. Uykuyu çok severdim artık geceleri 2 saat kesintisiz uyumak hayal oldu :). Hep büyüsünler istiyorum ama herkes büyüyünce daha zor oluyor dediler.
Herkese selamlar....
merhaba hoşgeldin
kıyamam sana büyümeleri için acele etme doyasıya sev onları ben 28 haftaya girdiğimde doğurdum biri 49 diğeri 120 gün hastanede kaldı şimdi yanımdalar ve tek bakıyorum bazen annem şehir dışından yardıma geliyor ama inan yanlızken daha mutluyum kendim yıkamayı seviyorum biri karışınca sinirleniyorum
gazları için acı elma yağıyla karınlarına ve ayaklarına masaj yap iyi geliyor ve mama ısısı hep aynı olsun bir sıcak bir soğuk mama gaz yapıyor birde her beslemeden sonra gazı muhakkak çıkart
huysuzlukları içinde hergün yıka su rahatlatıyor hemen uyuyorlar klasik müzikte çok iyi bir terapi uykusuzluğunada onlar uyuyunca sende yatasan daha huzurlu olursun kolay gelsin