dırım , canan maşallah marifetlisiniz bugün nazar değmesin ben daha bu saatten sonra evi temizliycem yarın misafir gelicek
haklısın canım önce kendini düşüneceksin senin sorumluluğunda lan iki çocuğun var artık psikolojini bozmamn gerek ki onlar da etkilenmesin ayrıca şu kasımpaşa lafında haklısın artık ben de kasımpaşalıyım

tamam canım muhakkak görüşelim en kısa zamanda ne zaman istersen gel tabi hatta gelebilenler olursa konuşalım belirleyince
artvınlı canım ben alminaya akşam bi kavanoz maması bi mama verdim kavanozu seviyo ben evde fırsat buldukça yapmayı tercih ediyorum ama zorda kalınca yediriyorum kaşığın ucuna dokundurup dpkundurup yedirdim bi de yoğurtlu çorba yaptım bugün ama yumurta koydum unutmuşum beyazından da tabi yedirdim inşallah alerji olmaz
ben sordum canım sen emziriyo musun ayrıca benim ki de yemiyo da yapsam mı acaba diye sordum
canım bazı doktorlar vermiyo b
canım jeli bazı doktorlar veriyo bazıları vermiyo ondan söylemedi belki de bir de soğan iyi geliyo çok dediler bi sanatçı da geçenler de unuttum kimdi eline soğanı veriyomuş kemirsin diye ama kokar ya
maşallah kuzularına canım sen hiç kafana takma o söylenenleri çok iyi söylemişsin cevaplarını vermişsin zaten hem o kadar da ufak değil ki ben de 36 da doğurdum doktorlar çok memnun oluyo bu haftalara onu taşımak da kolay değil
narkozun etkisini atamadım ksura bakmayın dersin