- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
İyi geceler 
Bugün oğluşu dr.götürdük kontrol için.Çok şükür herşey yolunda.
Boyumuz 68 cm.Kilomuz 8.200 olmuş
Firdos bizde 1,5 ayda 650 gr.almışız.
Bazı kan testleri istedi sonuca göre kan dmalasınnı bırakırız dedi.Ek gıdalarıda sonuca göre düzenleriz dedi.
Artık tavuk et kıyma başlayalım ama yağsız olsun dedi.Tavuğun göğüs kısmını kullan dedi.
Birde yürütece ve blendır kullanmama çok kızdı.(senin akıl hocan kim annesi diyor) K.K diyecektim azkala
Fatoşcum çok üzüldüm yazdıklarına ya.Valla ne eşine hele hele annene babana inanamıyorum.
Senin yerinde olsam hiç gitmem anneme özlesin azcık o ısrar etsin gel kızım özledim sizi diye.
YAVRUKİRPİ çok geçmiş olsun canım.
a.ilcin sizede çok geçmiş olsun.
CANAN nereye gidiyorsun kuzum.......Valiz hazırlamaktan bahsetmişsin.
Eşine sinirlenince alıp başını gitmekse anladığım.
İnsan bunalınca ne yapacağını nasıl düşüneceğini bilemiyor.
Hem valizini alsan gitsen iki çocukla kim sahip çıkacak sana..
Sabır arkadaşım sabır.......Bazen çok zor oluyor biliyorum ama sadece sabırrrrr.
DIRIM senin yazdıklarını okuyunca ne diyeceğimi bilemedim kuzum ya.
Baban nasıl olurda sen eyvallahta çocuklar ...........
hangi mantıkla........
Kusuruma bakmayın ve beni neolur yanlış anlamayın kızlar ya.,
Bana böyle şeyler tuhaf geliyor aklım almıyor inanın.
Ne yorum yazacağımıda bilemiyorum........
Ben çok sıkıntılar yaşadım biliyorsunuız...Bu dönemde yanımda eşim ve ailem vardı.
En büyük destekçim annemdi.Kendi işini gücünü yapmaz benimle ilgilenirdi hep.
Şimdide en ufak işim olsun.
Getir yada geleyim der hemen.Ondan önce babam zaten biz bakarız der.
Mesela cananın doğum günüde eşim illa yağızıda götür annem sıkıntı yaşamasın durmaz üzer kadını diyor.Annemde kalabalığa götürme orada durmaz seni yorar gittiğinden birşey anlamazsın diyor.
Arada kaldım yani.İki çocuk olsaydı işler nasıl olurdu bilemiycem.Ama eminim annem bana yerleşirdi yada ben ona.Bugün babama diyorki.Dimi a... kızım burda olsaydı hiç yorulmazdı yağızı ben alırdım uyurdu,işelrini yapardı...Gerçekten yakın olduğumuz zamanlarda aynen böyleydi.....
Neyse çok yazdım galiba...
Öperim hepinizi........

Bugün oğluşu dr.götürdük kontrol için.Çok şükür herşey yolunda.

Boyumuz 68 cm.Kilomuz 8.200 olmuş

Firdos bizde 1,5 ayda 650 gr.almışız.
Bazı kan testleri istedi sonuca göre kan dmalasınnı bırakırız dedi.Ek gıdalarıda sonuca göre düzenleriz dedi.
Artık tavuk et kıyma başlayalım ama yağsız olsun dedi.Tavuğun göğüs kısmını kullan dedi.
Birde yürütece ve blendır kullanmama çok kızdı.(senin akıl hocan kim annesi diyor) K.K diyecektim azkala

Fatoşcum çok üzüldüm yazdıklarına ya.Valla ne eşine hele hele annene babana inanamıyorum.
Senin yerinde olsam hiç gitmem anneme özlesin azcık o ısrar etsin gel kızım özledim sizi diye.
YAVRUKİRPİ çok geçmiş olsun canım.
a.ilcin sizede çok geçmiş olsun.
CANAN nereye gidiyorsun kuzum.......Valiz hazırlamaktan bahsetmişsin.
Eşine sinirlenince alıp başını gitmekse anladığım.
İnsan bunalınca ne yapacağını nasıl düşüneceğini bilemiyor.
Hem valizini alsan gitsen iki çocukla kim sahip çıkacak sana..
Sabır arkadaşım sabır.......Bazen çok zor oluyor biliyorum ama sadece sabırrrrr.
DIRIM senin yazdıklarını okuyunca ne diyeceğimi bilemedim kuzum ya.
Baban nasıl olurda sen eyvallahta çocuklar ...........
hangi mantıkla........
Kusuruma bakmayın ve beni neolur yanlış anlamayın kızlar ya.,
Bana böyle şeyler tuhaf geliyor aklım almıyor inanın.
Ne yorum yazacağımıda bilemiyorum........
Ben çok sıkıntılar yaşadım biliyorsunuız...Bu dönemde yanımda eşim ve ailem vardı.
En büyük destekçim annemdi.Kendi işini gücünü yapmaz benimle ilgilenirdi hep.
Şimdide en ufak işim olsun.
Getir yada geleyim der hemen.Ondan önce babam zaten biz bakarız der.
Mesela cananın doğum günüde eşim illa yağızıda götür annem sıkıntı yaşamasın durmaz üzer kadını diyor.Annemde kalabalığa götürme orada durmaz seni yorar gittiğinden birşey anlamazsın diyor.
Arada kaldım yani.İki çocuk olsaydı işler nasıl olurdu bilemiycem.Ama eminim annem bana yerleşirdi yada ben ona.Bugün babama diyorki.Dimi a... kızım burda olsaydı hiç yorulmazdı yağızı ben alırdım uyurdu,işelrini yapardı...Gerçekten yakın olduğumuz zamanlarda aynen böyleydi.....
Neyse çok yazdım galiba...
Öperim hepinizi........

kusmuğu da kakası da çok kokulu üşütmüşmüyüm desem hep aynı düzendeyiz yarın hemen olsun
kusmuğu da kakası da çok kokulu üşütmüşmüyüm desem hep aynı düzendeyiz yarın hemen olsun
		 belkide o yüzden ek gıdaları o zaman düzenleriz dedi cnm.. bizim dr da çatalla ez blendır yapma diyor ama yutamıyorsada alışana kadar önce ezip deneyip yemezsa blendırdan geçirip vereceğim yoksa kusup az bi yedikleri yemektende soğumasın benim cadılar
 belkide o yüzden ek gıdaları o zaman düzenleriz dedi cnm.. bizim dr da çatalla ez blendır yapma diyor ama yutamıyorsada alışana kadar önce ezip deneyip yemezsa blendırdan geçirip vereceğim yoksa kusup az bi yedikleri yemektende soğumasın benim cadılar  size söyledimi cnm..
 size söyledimi cnm.. 

hemde plaka gibi almışım anacım sonuda 06
 hemde plaka gibi almışım anacım sonuda 06  neysem o arkidişim okumaya devam ediyordur aynı topikte yazdığım için buradanda el sallayalım
 neysem o arkidişim okumaya devam ediyordur aynı topikte yazdığım için buradanda el sallayalım  ama başkalarınada bu şekilde deşifre olmak istemem nede olsa popüler bir site o yüzden yarış atı gibi isim buldum kendime hahaha
 ama başkalarınada bu şekilde deşifre olmak istemem nede olsa popüler bir site o yüzden yarış atı gibi isim buldum kendime hahaha