artvinlicim neden kızdı blender ve yürüteçe.. hadi yürüteci anlarımda blender neden sakıncalı olur çözemedim..:26::26:
Fatoşcum belendra kızma sebebi.
Eğer herşeyi blendrdan geçirip yedirirsem hiç katı şeyler yiyemezmiş.Benim öyle hastalarım varki diyor çocuk 10 yaşında halen blendrdan geçirip yemek yiyebiliyor dedi.
FİRDOS yağızda tam desteksiz oturamıyor.Oturtuyorum en fazla 5 dk.oturabiliyor.Ama arkasında ben olursam önündede oyuncaklar olursa benden destek almadan 15 dk.kadar oynaya biliyor.
Yerde yatarken ellerinden tutuyorum ayağa kalkabiliyor.Ama şimdi yanlışmı diye düşündüm yani.:44:
aailcin canım sakın yersiz telaş yapma,üzüldüğünle kendine işkence yaptığınla kalırsın lütfen.
Bak MR çakildiğinde herşeyin yolunda olduğunu hiç sorun olmadığını anlayacak dr.
Yavrunuda çok öp benim yerime..
Kızlar bizde bugün yağızın kan tahlillerini yaptırdık.Düzen labaratuvarında yaptırdık aman allahım çok pahalıymış bu tahliller ya 254 tl.verdik.
Birde damarını çok zor buldular nasıl ağladı yıktı oratlığı resmen kuzum.
Eve geldim üstünü değiştirirken baktım kolu nokta nokta kan toplamış çok panik oldum birden kızlar ya.
Eşim hemen dr.aradı eğer kanı zor aldılarsa sıktılarsa kolunu ondan olmuştur dedi.
Yavrum ya canı nasıl yandı ondan ağladı demek okadar.
oooooffffff anne olmak çok zor çok.