geniz akıntısı çok sıkıntı yaratır...çok yoğun olduğu zaman kulak ve boğaz iltihabı yapar.kiiii kulak iltihabında dehşet kulak ağrısı yapar. akarkende mideye akarsa kusturur... ciğere akarsa öksürük yapar.... durdurmak için genelde sudafed..zyrtec.. allerset gibi şuruplar kulanılır... bu arada serum fizyolojikle sıksık genizi yıkamakta fayda eder...... öksürük balgamlı öksürüğe dönerse mukolitik şurup verirler ...en faydalısıda asist tir ben çok faydasını gördüm...... gözün korkmasın ama benim kızımastımı geniz akıntısını durduramamaktan kaynaklandı.... şuruplar kesmedi... penisilin bile kesmedi... geniz akntısı yoğun biir iltihap. o iltihap aka aka akciğere doluyor.. öksürük ve hırıltı başlıyor.çıkaramayıncada iyice dolan ciğer artık görevini yapamıyor ve solunum yavaşlıyor..soluk alıyor ama veremiyor...sonuçtada kriz geçiriyor çoğu zamanda bayılıyor. buna astım atağı diyorlar.. hamdolsun atlattık ama çok zor oldu.... dikatli olmak gerekli... vücudun direncini yüksek tutmak gerekli. o nedenle de kızıma geçen sene her sabah pekmez içirdim. hatta bu sene yarım sarımsak yutturmayı düşünüyorum... sarımsak doğal antibiyotik...
antibiyotiklar faydalı olduğu kadarda zararlı böbreklereee...