slm ark. sayfalar maşallah ilerlemiş bir haftadır giremedim ama içim içimi yedi
eşim laptopu ist. götürmüştü o nedenle giremedim artık oradaki evide taşıdık temelli fethiyeye yerleştik hala daha doğrusu eşyaları yerleştiriyoruz açılmadık koliler var evde koyacak yer kalmadı
eşim iş icabı her ay 10 gün gidip gelecek artık
bu arada kızlar kavanoz mamaları çok sevdiler sebzelilerdende yediriyorum sütlü pirinçli kaşık mamasınada başladık onuda şu an öğlenleri veriyorum onuda severek yiyorlar cumarteside aşımız var kontrolümüz var hayırlısı bakalım şu an için iyiler uykularıda eskisine oranla çok iyi maşallah
comebaby hoşgeldiniz canım.... senin bebişlere hayranım.... allah nazardan saklasın.... ne güzel fethiyeye yerleşmişsiniz... en büyük hayallerimden biri bu.... halamlar marmariste oturuyor... ama oldum olası marmarise hayranımdır.... birde gökova civarlarına... çok istiyorum birgün bende oralara taşınmayı.... allah inşallah bizlerede nasip eder...
canım sana bir soru sorucam.... ikiz bebek arabası olarak senin kullandığın arabanın aynısını almak üzereyim... bana bir fikir verebilirmisin? memnunmusun? heryerden rahat geçiyormu? olumsuzlukları varmı? iyi dersen pazartesi alıcam hemen.... şimdiden teşekkür ederim....