• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ilişki ve her seferinde tüm bildiklerini unutan buralara fikir danışan ben

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.847
82.337
798
Bu yaşıma kadar ilişkilerden hiç yüzüm gülmedi arkadaşlar benim ve her seferinde al işte sen bu kadar tolerans gösterdiğin için terk edildin diyorum ( ilişkilerimin 5 te 3 nde terk edildim) haliyle aşırı bi güven sorunum var
Herrr neyse mevzuya geleyim bi çocukla tanıştık beni evimin oralarda görmüş adımı soyadımı bulmuş bana instagramdan yazdı öyle konuştuk bende onu görmüştüm o gün içimden hoş çocukmuş demiştim tabi böyle bi hamle yapacağını hiç tahmin etmezdim biz 10 gündür konuşuyoruz bana bugün tam olarak şu cümleleri kurdu bi konudan konuşurken
"Ben hiç hazır değilim yeni bi ilişki için
Zor toparladım kendimi
Toparladimmmi
Bilmiyorum"

Benimde az buçuk tepem attı e o zaman görüşmeyelim dedim oda beni yanlış anladın akışa bırakalım bu süreçte birbirimizi tanıyalım dedi. Allah var ilgilidesizce sağlıklı olan bu mudur yani akışa bırakıp bu süreçte birbirimizi tanımak ve zaman Oluru gösterirse olur Baktık olduramadık olmaz.hadi çiceklerim birşeyler diyin şu kardeşçinizin içine azıcık su serpin

Son düzenleme:
Bu yaşıma kadar ilişkilerden hiç yüzüm gülmedi arkadaşlar benim ve her seferinde al işte sen bu kadar tolerans gösterdiğin için terk edildin diyorum ( ilişkilerimin 5 te 3 nde terk edildim) haliyle aşırı bi güven sorunum var
Herrr neyse mevzuya geleyim bi çocukla tanıştık beni evimin oralarda görmüş adımı soyadımı bulmuş bana instagramdan yazdı öyle konuştuk bende pmu görmüştüm o gün içimden hoş çocukmuş demiştim tabi böyle bi hamle yapacağını hiç tahmin etmezdim biz 1 haftaya yakındır konuşuyoruz bana bügün tam olarak şu cümleleri kurdu bi konudan konuşurken
Ben hiç hazır değilim yeni bi ilişki için
Zor toparladım kendimi
Toparladimmmi
Bilmiyorum

Benimde az buçuk tepem attı e o zaman görüşmeyelim dedim oda beni yanlış anladın akışa bırakalım bu süreçte birbirimizi tanıyalım dedi. Beni kıskanıyor Allah ilgilide çok üzerime çok titriyor sizce sağlıklı olan bu mudur yani akışa bırakıp bu süreçte birbirimizi tanımak ve zaman Oluru gösterirse olur Baktık olduramadık olmaz hadi çiceklerim birşeyler diyin şu kardeşçinizin içine azıcık su serpin

Sizden etkilenmiş tanımak istemiş üstüne sopa yiyecek sanki 😃

Öncelikle sakin ol kötü bişe dememiş yavaş yavaş tanı zaten ne mal olduğu çıkar ortaya 😎

Yeni bir ilişki için hazır değil ama sizi ekliyor. Arkadaş ortamında tanışmamışsınız ki arkadaşça eklemiştir diyeyim.Görmüş,beğenmiş, araştırmış, bulmuşşşş.Şimdi de ilişkiye hazır değilim vs vs.

Ya işi ciddiye bindirmeden takılalım,sonra ayrılırız kafasında.. Ya da zor adamı oynayıp sizi ele almaya çalışıo.Devir değişti malum,artık erkekler de kaçan kovalanır modunda zaar.

Herrr neyse mevzuya geleyim bi çocukla tanıştık beni evimin oralarda görmüş adımı soyadımı bulmuş bana instagramdan yazdı öyle konuştuk bende onu görmüştüm o gün içimden hoş çocukmuş demiştim tabi böyle bi hamle yapacağını hiç tahmin etmezdim biz 1 haftaya yakındır konuşuyoruz bana bugün tam olarak şu cümleleri kurdu bi konudan konuşurken
"Ben hiç hazır değilim yeni bi ilişki için
Zor toparladım kendimi
Toparladimmmi
Bilmiyorum"

Benimde az buçuk tepem attı e o zaman görüşmeyelim dedim oda beni yanlış anladın akışa bırakalım bu süreçte birbirimizi tanıyalım dedi. Beni kıskanıyor Allah var ilgilide çok üzerime çok titriyor. sizce sağlıklı olan bu mudur yani akışa bırakıp bu süreçte birbirimizi tanımak ve zaman Oluru gösterirse olur Baktık olduramadık olmaz.hadi çiceklerim birşeyler diyin şu kardeşçinizin içine azıcık su serpin

Henüz 1 hafta olmuş evet akışa bırakın ilk zamanlar çok beklentide olmak sadece üzer

Yeni bir ilişki için hazır değil ama sizi ekliyor. Arkadaş ortamında tanışmamışsınız ki arkadaşça eklemiştir diyeyim.Görmüş,beğenmiş, araştırmış, bulmuşşşş.Şimdi de ilişkiye hazır değilim vs vs.

Ya işi ciddiye bindirmeden takılalım,sonra ayrılırız kafasında.. Ya da zor adamı oynayıp sizi ele almaya çalışıo.Devir değişti malum,artık erkekler de kaçan kovalanır modunda zaar.
Evet :KK51:

Bahsetmek istediğim konu hisleri yok değil soğuk değil
Bır hafta olmus el insaf. Sabretmezsen bu da gidecek. Bazen akısına bırakmak lazım.
Olursa olur, olmazsa hayat kısa kıslar ucuyor demek gerekir.
Bence sende akısına bırak.

Ya daha 1 haftalik yazisma, daha ne iliskisi. Adam sadece asil beklemedigi bir olay (senin ile tanismak) diye anlatiyor. Onunda zamana evet ihtiyaci olabilir. Ki hani desen aylarca konusuyorsunuz tik yok. Daha 1 hafta ya, el insaf.

Insan önce birbirini tanimaya çalisir, sonra iliski olur. Daha 1 haftada ne kadar taniyorsun sanki adami.

Ya daha 1 haftalik yazisma, daha ne iliskisi. Adam sadece asil beklemedigi bir olay (senin ile tanismak) diye anlatiyor. Onunda zamana evet ihtiyaci olabilir. Ki hani desen aylarca konusuyorsunuz tik yok. Daha 1 hafta ya, el insaf.

Insan önce birbirini tanimaya çalisir, sonra iliski olur. Daha 1 haftada ne kadar taniyorsun sanki adami.
Haklısınız teşekkür ederim

Arkadaş ortamında tesadüfen tanışıp elektrik tutup, sonra sosyal mecrada devam etseydi adamın dedikleri makul olabilirdi ama sokakta gördüğü kızın peşine düşüp, sonrada ben ilişkiye hazır değilim demek abes olmuş. Bence vitesi geri atın, umrsamayın, önünüze bakın, zaten birşeyler olacaksa da adamın o lafı ile önü kesilmiş şu aşamada, kafam karışık, ilişkiye hazır değilim diyen adama bişey yapamazsınız.

Erkekleri boyle ilk haftadan bogazlarsaniz daha cok terk edilirsiniz

Back
X