• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ilişkim normal mi sizce kızlar

kadın vardır en ipe sapa gelmez adamı muma çevirir ama aksiyon macera gerilimi sevmiyorsanız uzak durun derim

Bence hızlıca uzaklasmalisin bu adamdan. Böyle ömür mu geçer yahu. Kadın nazlı olur, erkek kadının üzerine titremeli. Yarın öbür gün evlensende boyuna adamın nazini Çekmek zor olur. Ev işi, çoluk çocuk derken kafayı oynatır insan. Onun evlenmeye falan niyeti yoktur hem. Olsa seni elinden kaybetmemek için elinden gelen herşeyi yapar.umursamaz adam tiplerine girmez.

Bu adamlara prim vermeyin yahu, sonra kendilerini ozendikleri o yakisikli fenomenlerden saniyorlar...
Sorsana kizlar bununla yatmak icin kapisinda aglayip, yalvariyorlar miymis?
Herkes de buna hastaymis dimi...
Ay haspam sanki 35 yasinda yurdum insani degil de dunya stari :KK70:

Olmaz o iş, adam seni gerçekten sevse, sana değer verse ne o kavgaları uzatır, ne de küslükleri. Evlenince aynı evde daha sık tartışma çıkacak, ne yapacaksın o zaman ? Sürekli bu adamdan özür dileyip alttan mı alacaksın ? Kavganın, tartışmanın uzatmayanı makbuldür, küslük hele erkeklerde hiç çekilmiyor. İletişim özürlü olarak görüyorum ben bu adamları. Kendi kendini yer bitirirsin.

Bir de kendi hemcinslerim hakkında atıp tutan adamlardan hoşlanamıyorum, şu pozisyonda seninle ayrılsa, senden bir sonrakine de seni çok peşimden koştu, hep arar sorardı, küssek barışmaya çalışırdı diye anlatacak.

Özetle madem adamla ciddi düşünüyorsun, açıkça konuş, rahatsız olduğun tavırları söyle, eğer bunları değiştirmek konusunda bir çabası olmayacaksa bu yaştan sonra, belki değişir, belki düzelir diye yola çıkılmaz, kimseyle belki olur diye evlenilmez.

nazlı yani dünyada sadece o varmış gibi. bu gibi davranışlar çok yıpratabiliyor bazen. tanımaya devam edeceksen tanıdıkça çözersin.

Yok artik. Ben de teraziyim ve yukselenim aslan ama asla bi kavgayi devam ettiremem. Hatta tanidigim bircok terazi oyledir. Ilk adimi biz atariz hatta. Aman kavga gurultu olmasjn agzimizin tadi bozulmasin deriz. Bircok seyi affederiz sineye cekeriz. Ben burclarin gunluk faliba degil de karakter ozelliklerine inanirim. Hic terazi gibi degil bu adam. Bildigin ergen yahu!

Bir kez kendini tut ve adım atma, bir iki üç ay.. Bakalım ne kadar gidecek.Ama sabret.

Erkek adım atmıyor diye kadın adım atmamalı. Benim çoook sevdiğim biri vardı evlenmeden önce,aynen böyleydi. İki kez adım attım hayatımda yapmayacağım birşeydi üstelik! Sonra birgün yine tartıştık,o adım atmadı 3 ay sessizlik oldu. Sonra bi baktım doğum günümü kutluyor msj çekmiş. Tabi ki benim için o saatten sonra unutamamış olsam da bitmişti. Cvp bile vermemiştim..
Sonradan ben nişanlandım evlendim,bi duydum ki " jameya'yı kaybettim benim hatamdı keşke onun için biraz çabalasaydım" demiş..

Yani bence adım atmayın. Gurur yapıyorsa bu hep böyle sürecek. Evlendiğinizde çok üzüleceksiniz çünkü sürekli onun nazıyla,onun tribiyle uğraşacaksınız.

Adam çapkınsa devam eder. Sadece evlilik için, çocuk için "eli yüzü düzgün" biri lazım ona. Huylu huyundan vazgeçer mi, çapkın olduğunu bilerek nasıl kabul edersin. Başınıza bela mı arıyıyorsunuz
Zor da olsa ayılman gerek.. bir iki sızlanırsın o da zamanla gecer..

Merhaba ,bu benim ilk konum..Sizlerin dertlerini hep okudum yeri geldi üzüldüm yeri geldi tebessüm ettim...Şimdi Nasıl anlatacağımı bilemiyorum.. 29yaşındayım bu yıl Adana'ya taşındık ailemle yeni bir iş Yen'i bir çevre derken iş yerimde bağlantısı olan bizden malzeme alan Adana'nın bir ilçesinde yaşayan bir adamla tanıştım .. ilk başta ıyy asla olmaz iğrenç dedim.Sonra öyle bir sevdim ki bu adamı içim ısındı resmen..Kendisi epeyce çapkın biri daha önce neredeyse hiç ciddi ilişkisi olamamış bu güne kadar kızlarla (kızlar kendi istemiş) birlikte olmuş .öyle capkın bir hayatı vardı kendisinin benimle 4aydır birlikte 4aydır çok yeni olan bir ilişkimiz var ,ilk defa duygusal bir seyler hissettiği,ilk defa cinsel birliktelik yasamadan bir ilişki yürtttüğü bir dönem.Cok iyi anlaşıyoruz ,birlikteyken kahkahalar uçuşuyor çok mutlu ediyor beni bende onu..yalnız pis bir huyu var ani duygu geliş gidişleri en ufak olumsuz sitemli bir söze kelimeye keçi inadı binip ayrılık noktasına getiriyor ..Ayrılık derken kavga kötü söz vs bir şey yok..asla aramıyor mesaj atmıyor benden bekliyor aşırı naz niyaz yani,ben de buna alışık değilim kadınlar daha nazlı olur ya hani! Bu adam küçükte değil kızlar 35yaşında. onu sevdiğim için sanırım kötü huylarını göremiyorum ya da görmek istemiyorum.Evlilik düşündüğünü söylüyor benle,ama tanımakta istiyor hemen olsun bitsin derdinde bir adam değil.Onla yaşadığım bu ilişki de rahatsız olduğum şey sürekli ben adım atmak zorunda kalıyorum hadiiii bu hafta sonu gel Adana'ya özledim diyorum HaKlısın hayatım ayarlıyım geliyim diyor bu arada çok yoğun bir iş hayatı olduğunu söylemeliyim ona göre yorum yaparsınız.Ben adım attığımda Harika ilgileniyor benle ama ben adım atmazsam inadı biner kavgalıyken.Ben adım atmakta zorlanıyorum ne olur sen arasan yapmıyorum işte sen yap diyor.Bir kez inadından babasıyla 1ay konuşmamış bir adam bu bana neler yapmaz ki. Çok öpüyorum sizi yorumlarınızı bekliyorum
Senin de cinsel konularda onun gibi tecrüben varsa halledebilirsiniz sorunlarınızı. Ama yoksa adamın niyeti belli.
Genliğini istediği gibi yaşmış şimdi masum bir kız bulup evlenmek istiyor. Böyle adamlara evlendiklerinde sadık kalmaları konusunda pek güvenemiyorum. Ve ilişki pek sağlam bir zemine oturmamış oluyor. Tabi tamamen karakteri değişmiş yaşadıklarından pişman olmuş vs. birisi olabilir. Ama baştan beri amacı buyduysa çok tehlikeli.
Ayrıca o tavırları kendisine aşırı güvenmesinden. Sen gitsen nasılsa elini sallasa ellisi diye düşünüyor. Sen bilirsin.

Back
X