Yeni iliskinizi cevrenizdekilere anlatiyor musunuz

nefret ediyorum bu huyumdan ama evet paylaşıyorum..
daha ortada fol yok yumurta yok hemen dökülürüm saf gibi...
tutmak lazım biraz çeneyi netşeince zaten duyulur...

Ayneenn iste bende ayni sizin gibiyim 😔 tutsam bi cenemi..
Bastan her seyi anlatiyorum, sonra da pat diye ayrilinca hic hos olmuyor

anlattıktan sonra maşallah dedirtin :)
Maalesef bende ilişkim hakkında kimseye iyi ya da kötü bir şeyler anlatamıyorum çok iyi bi dinleyiciyimdir ama anlatmaya gelince tık yok

anlattıktan sonra maşallah dedirtin :)
Maalesef bende ilişkim hakkında kimseye iyi ya da kötü bir şeyler anlatamıyorum çok iyi bi dinleyiciyimdir ama anlatmaya gelince tık yok

Masallah da dedirtiyorum
Ama anlamadim ki 😔
En iyisini yapiyorsunuz aslinda

ne zaman çok güzel giden bir ilişkim olduysa dilimi tutamadım anlattım her şey tepetaklak oldu.
bende nazara inanıyorum
aslında hava atmak için anlatmıyorum o an sevincimi paylaşmak istiyorum sadece biriyle ama büyüsü bozuluyor işte. :26:
bu saatten sonra ne kesinleşmemiş bir ilişkiyi ne de ayrıntıları anlatmam

Ayni sekilde bende anlattinca tepetaklak oluyor.bende nazara inaniyorum.yorumlari okuyamadim ama nazara cidden inaniyorum..keske dilimi tutabilsem ama insan mutlu oluncada paylasmak anlatmak istiyor sonrasindada gize geliyoruz iste...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla canım bende öyleydım mutluluğumu,mutsuzluğumu paylaşırdım sonuçta insan paylaştıkca güzelleşir herşey ben o görüşteyim ama o yakın dediklerimiz kim bilir ne düşünüyorlar içlerinden bozuluyor bu kez hiç paylaşmadım uzunca bi süre kısa sürede nişan yaptık 1.yılımıza evli olarak girdik

canım aynı dertten bende muzdariptim maalesef
bende cahil kafam ile herkesi kendim gibi bilip anlatırdım
eee diğer kızlarda bekar ve kimse ile görüşemiyorlardı
birde benim nasiplerimden midir bilmiyorum hep yüksek tahsilli,maddi/manevi iyi adaylar çıkıyordu...
bende hemen anlatıyordum şu işi yapiyor şşöyle böyle diye ama yeminlen içimde hava atmak vs aklıma bilem gelmiyordu
birgün bekar bir arkadaş dediki''eeee hepde sana geliyor eflinam böyleleri bize hiç denk gelmiyor nasıl yapiyorsun nerden buluyorsun anlamıyorum''dedi ama kinayeli bir şekilde...derken ben 4-5 kere anlattım böyle görüştükleirmi ders almadım ve işlerim dediğin gibi güzel giderken ansızın bitti üzüldüm ama hiç ona yormadım....
en sonunda baktım çevremde evlenenler oluyor ve bunlar arkadaşlarım ama ben söz günü faceden öğreniyorum
hiç kimseye söylememiş soruncada aynen nazar değer diye korktum söylemedim diye cevap alınca tamam dedim işin sırrı bu...
bu arada görüştüğüm kişileride hep aile eşrafından yapiyorlardı işte falancanın kızı/oğlu var görüştürelim diye çevremizde kendimize göre iyi idi çok şükür...neyse en sonunda eşim ile tanıştım ve deidm kimseye sölemicem diye annem/ablam ve ben 1 sene çıktıktan sonra söz resimlerimizi face attım herkes o zaman öğrendi ve millet şoook
daha tebrik etmeden ne iş yapiyor,evi/arabası var mı diye soranlar oldu inanır mısın
hani yani kim diye çıldırdılar resmen öz halam bile babamı aramış bir dünya sormuş da sormuş aile arasında yaptık sözü çünkü

onunn için sende söyleme ciddi olmadan sen iyi niyetle anlatırsın ama insanların içini bilemessin.
eminim ki eşimi söylese idim olmazdı bizim işimiz
teyzemin kızı gitmiş eşimin iş yerinden pozisyonunu dahi araşıtırmış gerçek mi değil mi diye ananem söyledi bunu

Demekki bir ben bu konuda muzdarip degilmisimm.
Bundan sonra kimseye soylemiycem o zaman

yeni ilişkimi asla çevremdekilere hemen söylemem.
insanların niyetini bilemeyiz. ayrılınca da hani noldu pek iyiydiniz 3 gün önce deyiveriyorlar..
bence anlatmak için ilişkinizde bişeylerin oturmasını bekleyin 3 ay 4 ay söylemeyin gerekirse.
ama ille de anlatacaksanız 5 yıllıkta olsa en ince ayrıntısına kadar kesinlikle anlatmayın.bu çok yanlış

ben ilişkimi, hele ki yeni başlayan bir ilişkiyse çok çok yakınımdaki birkaç kişi hariç kimseyle paylaşmam diye düşünüyorum.kesinlikle negatif enerjinin varlığına inanıyorum. ve bazı insanlar gerçekten kötü yürekli ve kıskanç olabiliyor. o yüzden bu tarz durumlarda dikkatli davranmak lazım. hele ki tüm detayları anlatmak..sakın yapma. bundan sonra kendini frenlemeye çalış. çok güvendiğin biri olsun ve bu mümkünse ailenden biri olursa daha iyi niyetli olur. çünkü an geliyor en yakın sandığın arkadaşın seni en çok kıskanan olabiliyor..

En yakınımdakine bildiririm ama sadece birlikte olduğumuzu söylerim. Öyle yediğimiz içtiğimiz her şeyden bahsetmeye gerek yok.

Off ben de anlatıyorum. Dayanamıyorum mutluluğumu paylaşıyorum. Sevgilimle o yüzden mi ayrılıp barışıyoruz ki sürekli. Bu sefer anlatmıcam diyorum. Tutamıyorum kendimi. Ketum davranabilmeyimçok isterdim. Bunu başarabilenler nasıl yapıyor acaba.

Ayyy benimdeeee azicik analtayim hemen bozuluyor isler. Benim uzun sureli iliskimde bile ayy şöyle yaptı bunu yaptu diye anlatinca da sevinçten ardina hemen kavga ediyoruz. Bunu ona da söyledim o da farkinda .. Neyse tek degilmisiz :))))

Sen de benim gibi kendine nazar edenlerdensin galiba. Ben de birşeyler için ay şöyle süper böyle şahane diye anlatayım mutlaka bir aksilik olur. Ama ben yine de anlatıyorum çünkü dayanamıyorum 😁

Suan mutlu giden bir iliskim var ve herseyi o kadar anlatirdim eskiden arkadaslarima bu iliskimde en yakin arkadasim bile sadece cikmaya baaladigimizi soyledim ardindan 3 ay kimse bilmedi duymadi gercek mi diye sorarlardi sonra tanistirdim. 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben nazara inaniyorum.Hatta en son yemin ettim iliski falan ozellikle aile haric anlatmk yok en sonbduyar yabancilar..Ben iyi niyetli cevrem fesat ne yazik ki

Ben anlatıyorum ne hikmettir ki hemen bozuluveriyor bu sadece ilişki anlamında da değil

Olay ciddilesmeden yada karsi tarafin tam anlamiyla tutumundan emin olmadan kimseye bisi anlatmam insanlarin huyu suyu 6 ayda anca cikio

Samimi bir iki arkadasimin fikrini almak icin paylasirim. Zaten hoslandigim zaman da biliyor olurlar.
Bunun disinda en az 1hafta gecmeden, karsimdaki kisiyle iyi arkadas olsak bile sevgili olarak anlasip anlasamayacagimiza dair soru isaretlerimin bir kismi kaybolmadan kimseyle paylasmam.

Nazar degecegini dusunmemden ziyade insanlarin agzina laf vermemek icin oyle davranirim. Sen ayrilirsin onlar hala iliskiyi konusurlar.. sohbet edecek baska seyi olmayan kisi cok var maalesef.

bende anlatırım arkadaşlarıma. tabi öyle detaylı değil ama paylaşmaya can attığım şeyler de olmuyor değil hani. yeni bir ilişkim varsa daha o ilişkiye dönüşmeden anlatmaya başlarım ben flört aşamasında. hatta tanışma aşamasında ben kuruntu yaptığınızı düşündüm. olacağı varsa oluyor. olmayacağı varsa ne yapsan da olmuyor. bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…