• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Yeni inci pop up popo kaldırıcı slip

push-up ı duymuştum da pop up ilk duyuyorum.. :uhm: resmi cismi yok mu canım ? işe yarıyorsa bizde kullanalım

hımmm... burda görüntüye bakmamak gerek..çünkü photoshop kullanılıyor. ..kullananlar varsa yorumlarını görelim

w w w .forum.shiftdelete.net/sdn-magazin/49908-kim-kardashian-poposunun-sirri-cozuldu.html
şu bakın bir hele:) Türkiye de var mı acaba

aaa süpermişş en büyük hayalim kalkık popo eskiden spora giderken kendinden öyleydi bırakınca bi haller oldu. şimdi gene gidiyorum ama hala olmadı. ne uğraşıorum alıyım bunu boshayallersmile

zayıf, kalçaları pantolonun içinde kaybolan, giydiklerini birtürlü yakıştıramayan bayanlarrrr... bence muhakkak kullanılmalı ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar Kadıköy veya Ümraniye civarında nerde bulabilirim. yeni inci ürünleri satan mağazalar nerelerde vardır :( yardım lütfennnnnn

sadece zayif kisilermi kullanmali? ben cok kilolu degilim ama vucuduma gore popo kismi daha genis bende alsam olurmu yoksa dahami beter durur? banada yardimci olan olursa cok sevnirim..

Back
X