• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Yeni inci pop up popo kaldırıcı slip

kızlar benim bulunduğum yerde bu markalar olmadığı için internetten şipariş vermek zorundayım ama small mı medium mu alacağım karar veremedim benim kalçalarım 92 falan zayıf biri sayılırım hangi bedeni sipariş vermeliyim sizce

ya acayipp mutluyum yeni inciden aldi pasajdan... ya SUPER bisey ama anlasilcak diye korkuyorum eskisinden eser yokkkkk:66::65::64::62::62::62::52:

bence bu zayıf ve kalçaları olmayan bayanlar için ideal benim mesela oldukça dolgun ve gayet iyi ben bu haldeyken bile utanıyorum tunik ya da uzun şeyler giymeye çalışıyorum bunu giyemem:)ama resimde bence giyilmemiş hali daha iyi duruyor kızlar ya

merhaba arkadaşlar,
yeni incinin pop-up slibi bende de var internetten almıştım bir alana bir bedava şeklinde ten rengi ve s beden. birini bikaç kez kullandım zayıfken ama şimdi ihtiyacım olmuyor evlendikten sonra büyüdü kalçalarım:) diğerini hiç kullanmadım. isteyen olursa kullanılmamış olanı kargoyla gönderebilirim. kargo ücreti size ait tabi ki;) isteyen olursa özelden mesaj atsın.

yeni inci'den aldım çok memnundum :d
birde penti'ninkini alıp kullanayım dedim ama istediğim şekli vermedi. alıcak olanlara yeni inci'den almalarını tavsiye ediyorum...

bende internetten aldım. ama beklediğim etkiyi vermedi. çok yapay durdu. parama yazık oldu. basenleri olan birine kesinlikle tavsiye etmiyorum. yanlardan tutmuyor. düz popolular için güzel olabilir. pantolonla kulanmak daha iyi gibi. gidip bir yerde inceleyip alın.

ablam kullanıyor ve çok memnun. gerçekten çok belirgin bi değişim oluyor, kendimi onsuz çok kötü hissediyorum yatarken bile takmak istiyorum diyor hatta =) pantalon, elbise, şort her şeyle giyebiliyor üstelik sadece çok dar ve ince olan şeylerle giyemiyor tayt örneğin çünkü kenarlarındaki ve arka ağ kısmına doğru bulunan çizgiler belli oluyor. tavsiye ederim yani. internetten alabilirsiniz. yeni inci olmasına da gerek yok üstelik popupslip yazın birsürü markanın var, daha uyguna. hepsi de aynı sayılır hepsinden mevcut bizim evde =) bu daha pahalı daha iyidir diye düşünmeyin yani alın internetten

bende yeniincininkini kullanıyorum bazı zamanlarda.. abiyelerimin içine falan daha kadınsı bir görüntü oluyor.. :17:

kıslar sonunda bende bu ürünü alıp kullanmaya basladım..tek kelimeyle harika..kalcası düz olanlar için mükemmel cözüm.cok mutluyum artık bende düşük bel pantolon giyebilecegim:)))elbiselerim daha güzel oucak pantollanlarımda tabi.
şimdi jenifer kalcası yanımda halt etmiş:)herkese tavsiye ederim..

bu arada esim etrafımda fake popolu karım deyip dalga geciyor..tüm gün gülüp duruyoruz..gercekten cok güzel

Tamam bende alacam.dayanamadim da kac beden alacam bilemedim şimdi.48kiloyum ben.36 38 beden giyiyorum

beden konusunda kimse bişey yazmamış arkadaşlar kalıbı darmı kullananlar yazarsa seviniriz..:36:

merhaba canım ankarada olduğunu kargom geldiğinde öğrendiğim bir site var online iç giyim diye belki çeşitlerinde vardır

merak edip bende aldım yeni inciden tuhaf sanki pantolonla denedim yürürken ped bölümü sanki kıvrımlı yere geldiği için sanki ayrık duruyor yada ben alışık olmadığım için tuhafıma gittii videolarda falan rahat hareket ediyolar belli de olmuyo ama bilmiyorum ya kafam karıştı :26::27:

Back
X