• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iş arkadaşım

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Bir kamu kurumunda meemurum öncelikle yeni bir memur arkadaş geldi.biraz cazgır bir tipe benziyor.başta önyargım vardı evet ben bu kızla anlaşamam dedim.sonra sağ duyum dedi ki saçmalama bu sadece bir ön yargı ve ona yardımcı ol.nitekim önyargımı dinlemedim gık dese gittim yardımcı oldum.iki gün sonra iş yerindeki gurup dengelerini gözettiğini gördüm.odamızdaki x abiye çay getiriyim mi abi diye soruyıior ama bana yok neyse.olurdedim.ertesi gün arabesk müzik açtı rahatsuz oldum söyledim kapattı.geçen gün kısık sesle de olsa baktım müziği tekrar açmış sesimi çıkarmadım ben de müzik açtım.yaptığı yanlışı anlasın diye.en son tam karşımda oturuyor ve ağzını aöa aça ciklet çiğniyor vw sinir bozucu.ben de dedim ki aaa ayşe hanım biliyor musuz geçmişte beni ciklet çiğniyor diye şikayet ettiler halbuki çiğnemiyordum.hayır çiğneyebilirsin de ne olmuş dedi ben de dedim ki ben 35 yaşumdayım kamu kurumunda ciklet çiğnenmemeli bunu biliyorum defim.sonra da burafa yapamıcam ben dedim diğer arkadaşa yer değişelim defim kabul etmiyor.ne yapmalıyım bilmiyorum

Bir kamu kurumunda meemurum öncelikle yeni bir memur arkadaş geldi.biraz cazgır bir tipe benziyor.başta önyargım vardı evet ben bu kızla anlaşamam dedim.sonra sağ duyum dedi ki saçmalama bu sadece bir ön yargı ve ona yardımcı ol.nitekim önyargımı dinlemedim gık dese gittim yardımcı oldum.iki gün sonra iş yerindeki gurup dengelerini gözettiğini gördüm.odamızdaki x abiye çay getiriyim mi abi diye soruyıior ama bana yok neyse.olurdedim.ertesi gün arabesk müzik açtı rahatsuz oldum söyledim kapattı.geçen gün kısık sesle de olsa baktım müziği tekrar açmış sesimi çıkarmadım ben de müzik açtım.yaptığı yanlışı anlasın diye.en son tam karşımda oturuyor ve ağzını aöa aça ciklet çiğniyor vw sinir bozucu.ben de dedim ki aaa ayşe hanım biliyor musuz geçmişte beni ciklet çiğniyor diye şikayet ettiler halbuki çiğnemiyordum.hayır çiğneyebilirsin de ne olmuş dedi ben de dedim ki ben 35 yaşumdayım kamu kurumunda ciklet çiğnenmemeli bunu biliyorum defim.sonra da burafa yapamıcam ben dedim diğer arkadaşa yer değişelim defim kabul etmiyor.ne yapmalıyım bilmiyorum

Abartmışsınız biraz sanki.
Eğer böyle herşeye takılıyorsanız işiniz zor.
Benim şuan ofis arkadaşım karşımda çekirdek çitliyor mesela hiç sevmem sesini ama idare ediliyor sonuçta.
Takarım kulaklığımı bitti gitti.

Meemur hanım bana kalırsa çok takılıyorsunuz. Kızı uyarmanıza o uyarının sizden gitmesine gerek yoktu. Kıza biraz takmışsınız . Salın biraz kendinizi relax olun. Dediğiniz yapıda bir kızsa zaten patronunuzdan uyarıyı alır siz neden tezat gidiyorsunuz ki?
Takmadım gerçekten karşımda biri ciklet çiğneyince tikim var.müzik sevgisi kişisel ve o müziği dinlemek ısdırap.kimse müzik dinlemese de çalışsak.odada altı kişiyiz altı kişi de kendi sevdiği müziği açsa doğru olur mu

Abartmışsınız biraz sanki.
Eğer böyle herşeye takılıyorsanız işiniz zor.
Benim şuan ofis arkadaşım karşımda çekirdek çitliyor mesela hiç sevmem sesini ama idare ediliyor sonuçta.
Takarım kulaklığımı bitti gitti.
Çalışıyor musnuz şu an gerçekten

Takmadım gerçekten karşımda biri ciklet çiğneyince tikim var.müzik sevgi kişisel ve o müziği dinlemek ısdırap.kimse müzik dinlemese de çalışsak.odada altı kişiyiz altı kişi de kendi sevdiği müziği açsa doğru olur mu
Tabii ki doğru olmaz ama orada sizin ve o kız dışında 4 kişi daha var onlar neden bir uyarıda bulunmuyor? Sizin yerinizde olsam kulaklık hediye ederdim en fazla. Sakız çiğnemesi gerçekten hoş değil ama sonuçta başınızda patron var o uyarsın. Siz çiğnemediğiniz halde size uyarı gelmiş kıza da gelebilir.Siz neden muhattap oluyorsunuz

Canım aynı odadaysam saygı göstermeliyiz birbirimize.
Müzikten ve sesten rahatsız olduğunda kibarca uyarabilirsin.
Kusura bakma konsantre olamıyorum. Biraz sonra Acar Musun müziği yâ da kulaklıkla dinler misin?
Ya davaakız konusunda laf sokmak yerine
Sakız sesi beni çok rahatsız ediyor. Mesai saatleri dışında çiğner misin zaten kamu dairesinde biraz ayıp kaçıyor gibi.

Canım aynı odadaysam saygı göstermeliyiz birbirimize.
Müzikten ve sesten rahatsız olduğunda kibarca uyarabilirsin.
Kusura bakma konsantre olamıyorum. Biraz sonra Acar Musun müziği yâ da kulaklıkla dinler misin?
Ya davaakız konusunda laf sokmak yerine
Sakız sesi beni çok rahatsız ediyor. Mesai saatleri dışında çiğner misin zaten kamu dairesinde biraz ayıp kaçıyor gibi.
Laf sokmuyorum başıma gelen olayı anlattım ne yapılmaması gerektiğini öğrensin ayrıca ben herşeyi söylemeli miyim onu yap bunu yapma.ayrıca kot pantalonla da gelior işe

Laf sokmuyorum başıma gelen olayı anlattım ne yapılmaması gerektiğini öğrensin ayrıca ben herşeyi söylemeli miyim onu yap bunu yapma.ayrıca kot pantalonla da gelior işe
Kizin davranislarinda sorun olabilir tamam ama siz onun amiri degilsiniz.kot pantolonla gelir cay getirir getirmez sizi ilgilendirmez.uyarilacaksa amiriniz uyarir.bence siz kizi cekememissiniz.devlet memurusunuz o kurumun amiri var.kurallara uymuyorsa uyaracak kisi amir.ayrica size ne kot pantolonundan

Kizin davranislarinda sorun olabilir tamam ama siz onun amiri degilsiniz.kot pantolonla gelir cay getirir getirmez sizi ilgilendirmez.uyarilacaksa amiriniz uyarir.bence siz kizi cekememissiniz.devlet memurusunuz o kurumun amiri var.kurallara uymuyorsa uyaracak kisi amir.ayrica size ne kot pantolonundan
Müdür bey kimseyle kötü olmaz rahatsız oln benim sakız ve müzikten

Sese karşı takıntınız mı var ? Benim de var da anladım o yüzden,ama kot pantolonu falan anlamadım,sizi ilgilendiren şeyler değil çünkü bunlar.
Sizi rahatsız eden şeyleri dürüstçe söylemek en doğrusu gibi duruyor.

Sese karşı takıntınız mı var ? Benim de var da anladım o yüzden,ama kot pantolonu falan anlamadım,sizi ilgilendiren şeyler değil çünkü bunlar.
Sizi rahatsız eden şeyleri dürüstçe söylemek en doğrusu gibi duruyor.
Kot pantalonu kurallara uymadığını belirtmek için söyledim.sevmedipim müziği dinlemek ızdırap neden tahammül ediyim ki

Back
X