- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Bir kamu kurumunda meemurum öncelikle yeni bir memur arkadaş geldi.biraz cazgır bir tipe benziyor.başta önyargım vardı evet ben bu kızla anlaşamam dedim.sonra sağ duyum dedi ki saçmalama bu sadece bir ön yargı ve ona yardımcı ol.nitekim önyargımı dinlemedim gık dese gittim yardımcı oldum.iki gün sonra iş yerindeki gurup dengelerini gözettiğini gördüm.odamızdaki x abiye çay getiriyim mi abi diye soruyıior ama bana yok neyse.olurdedim.ertesi gün arabesk müzik açtı rahatsuz oldum söyledim kapattı.geçen gün kısık sesle de olsa baktım müziği tekrar açmış sesimi çıkarmadım ben de müzik açtım.yaptığı yanlışı anlasın diye.en son tam karşımda oturuyor ve ağzını aöa aça ciklet çiğniyor vw sinir bozucu.ben de dedim ki aaa ayşe hanım biliyor musuz geçmişte beni ciklet çiğniyor diye şikayet ettiler halbuki çiğnemiyordum.hayır çiğneyebilirsin de ne olmuş dedi ben de dedim ki ben 35 yaşumdayım kamu kurumunda ciklet çiğnenmemeli bunu biliyorum defim.sonra da burafa yapamıcam ben dedim diğer arkadaşa yer değişelim defim kabul etmiyor.ne yapmalıyım bilmiyorum