• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iş arkadaşım

Kotla gelebilir. Ne olmuş yani? Ben de memurum, önceden çalıştığım bakanlıkta da şimdi çalıştığım bakanlıkta da kotla giderdik işe. Kimse de bir şey demezdi. Kaldı ki ne giydiği sizi değil amirleri alakadar eder. Bu kadar önemsemeyin kızı. İşinize bakın. Yoksa mutlu olamazsınız.

Ya kendinize durust olun once.duzen saglamak vs bunlari gecelim.muzikten sakizdan rahatsizsaniz kibarca uyarirsiniz laf sokmadan.kiyafeti sizi ilgilendirmez.amirine sorumlu size degil herkes isini yapsin
uyardım yine aynı müzik üzerine de ciklet

uyardım yine aynı müzik üzerine de ciklet
Kız sizin onunla uğraştığınızı düşündüğü için gıcık etme amaçlı da o şekilde davranıyor olabilir. Uyarmışsınız artık herhangi bir şey söylemeyin duymazdan geleceksiniz bir süre. O da sizi gıcık edemeyeceğini fark edince rahatsız olduğunuz davranışları sergilemeyi bırakacak.

Kız sizin onunla uğraştığınızı düşündüğü için gıcık etme amaçlı da o şekilde davranıyor olabilir. Uyarmışsınız artık herhangi bir şey söylemeyin duymazdan geleceksiniz bir süre. O da sizi gıcık edemeyeceğini fark edince rahatsız olduğunuz davranışları sergilemeyi bırakacak.
Tavırları böylee inadına ve ben bu durumdan rahatsızım.kavga edebilme potansiyelimiz var o sebeple minimum konuşuyorum

Daha ilimli yaklasin bence basit seyler bunlar hayati zindan etmeyin kendinize takip da nacizane onerim

Bende memurum,
1- Kısık sesle dinlediği müziğe müdahale edemezsiniz. Yüksek sesle dinliyorsa ve rahatsızsınız ikaz edersiniz. Kaldı ki ben çalışırken çalan müziği duymam bile.
2- Kıyafeti sizi ilgilendirmez. Kot giyebilir.
3- Kime çay götüreceğini size soracak değil.
Bu üç maddede dibine kadar haksızsınız.
Gelelim Sakız'a, bu konuda haklısınız.
Açıkcası kıza takmışsınız.

Orada sesli müzik dinlemesi,sakız cignemesi,kotla gelmesi ( bilmiyorum yasak mı ) doğru olmayabilir ,ama bunlari engelleyecek kişi siz değilsiniz...Eger yasaksa yetkili kişi uyarır zaten.Degilse de siz rahatsız olduğunuzu nazik bir dille belirtirsiniz.Tavriniz çok itici geldi,oda aynı iticilikle yapmaya devam etmiş sonuc olarak.
Siz iyi yaklaşın,iyi olun,nazik olun.Ayni şekilde geri dönüşünü de alırsınız.

Orada sesli müzik dinlemesi,sakız cignemesi,kotla gelmesi ( bilmiyorum yasak mı ) doğru olmayabilir ,ama bunlari engelleyecek kişi siz değilsiniz...Eger yasaksa yetkili kişi uyarır zaten.Degilse de siz rahatsız olduğunuzu nazik bir dille belirtirsiniz.Tavriniz çok itici geldi,oda aynı iticilikle yapmaya devam etmiş sonuc olarak.
Siz iyi yaklaşın,iyi olun,nazik olun.Ayni şekilde geri dönüşünü de alırsınız.
Müdür kimseyi uyarmaz ben rahatsız old için uyardım ama işe yaramıyor

Kalablık büro gibi ortamlarda muhakkak olur böyle şeyler.
Kulaklık takılabilir siz de takabilirsiniz ciklet sesini de duymazsınız o zaman.
Kurallara uymuyorsa şikayet edin müdüre uyarı alsın.

Şöyle yayılarak otursam amir görse kırk laf işitirim. (Memurum)

Maşallah sizin kurum pek gevşekmiş. İsteyen müzik açıyor, sakız çiğniyor.

Merak ediyorum işleri kim yapıyor.

Kamuda sizin gibi üstünlük sağlayıp, sopa altından buram buram "sen yenisin, haddini bil" imaları bulunanlardan aşırı derecede uzak duruyorum. Kız da bunu farketmiştir muhtemelen ve böyle davranan insanların isteklerini asla ciddiye almıyorum. Şahsen benim yapım böyle. Kimse size çay getirmek zorunda değil, sizi sevmemiş olabilir pek ala. İşte yardımcı olmak konusuna gelirse o başka, çay başka.

bu işyerinde anlaşamamak can sıkıcı oysaki çalışıyoruz diyede hava atarlar sanki sıkıntı yok gibisine oysaki aileden çok birbirinizi görüyorsunuz
anlaşsanız çok daha rahat hayatınız olur

bu işyerinde anlaşamamak can sıkıcı oysaki çalışıyoruz diyede hava atarlar sanki sıkıntı yok gibisine oysaki aileden çok birbirinizi görüyorsunuz
anlaşsanız çok daha rahat hayatınız olur

Şöyle yayılarak otursam amir görse kırk laf işitirim. (Memurum)

Maşallah sizin kurum pek gevşekmiş. İsteyen müzik açıyor, sakız çiğniyor.

Merak ediyorum işleri kim yapıyor.
Ne alakası var şimdi? Ben de iş yaparken müzik dinlerim kulaklıkla, müzik dinlerken iş yapılamıyor mu yani? Herkesin işi vatandaşla olmuyo, ben veri sistemlerindeyim, işim verilerle, raporlama yapmakla alakalı, Kuruma bir insan giremiyor dışardan gayet, müzik+çay+kurabiye eşliğinde çalışıyorum. Herkesin çalışma ortamı bir değil ki

Back
X