• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iş arkadaşım

Laf sokmuyorum başıma gelen olayı anlattım ne yapılmaması gerektiğini öğrensin ayrıca ben herşeyi söylemeli miyim onu yap bunu yapma.ayrıca kot pantalonla da gelior işe
Bu kot pantolon olayi yanlis bilmiyorsam serbest birakildi.yasak olsaydi bile sizi ilgilendirmez.o kurumun muduru yok mu?biz de de var boyle bir tip kendini mudur sanar herkeseye konusur yok ondan rahatsiz oluyorum yok bu neden boyle?kadindan nefret ediyor herkes. Siz de o yolda ilerlemeyin sonra kimse sizi ve garip tiklerinizi takmaz.ciddiye alinmazsiniz.herkes kendi isine baksin.ayrica kotu muzik tikini de siz uydurdunuz galiba kiza takintiniza isim bulmak icin.

Ayni sorunu yasiyoruz.
Benim de mesai arkadasim cok sorunlu kendini mudur saniyor surekli baski yapiyor.herkesle kavgali o kisilerle konustugum zaman duaman oluyor cok sikintiliyim.umarim bir an once kurtulurum

Kot yasak mi memuriyette bilmiyorum. Amiriniz uyarsin. Muzikten rahatsiz oluyorsaniz kulaklik takabilirsiniz. Memur degilim ama 120 kisilik bir acik ofiste masa basi calistim 2,5 sene. Benzer sorunlarim oldu ama asla agzimi acip bir sey demedim. Gerek yok durduk yere insanlarla kotu olmaya diye dusunuyorum.

Diğer 4 kişi erkek mi?Ya da içlerindeki kadınların yaşı büyük mü? Bende memurum yanlış anlamayın beni ama bu gibi durumlar hep kadınlar arasında yaşanıyor. Hem cinsimize pek tahammülümüz yok sanırım.

Diğer 4 kişi erkek mi?Ya da içlerindeki kadınların yaşı büyük mü? Bende memurum yanlış anlamayın beni ama bu gibi durumlar hep kadınlar arasında yaşanıyor. Hem cinsimize pek tahammülümüz yok sanırım.
Diğer kişilerin çoğunluğukadın

Kıskançlık sezdim ben ama ya da benim içim fesat :D kız dikkat çeken ve güzel birisi zannımca.

Meemur hanım bana kalırsa çok takılıyorsunuz. Kızı uyarmanıza o uyarının sizden gitmesine gerek yoktu. Kıza biraz takmışsınız . Salın biraz kendinizi relax olun. Dediğiniz yapıda bir kızsa zaten patronunuzdan uyarıyı alır siz neden tezat gidiyorsunuz ki?
+1

35 yaşında ve memurum ben de:) Sıkıntı olduğunda amire söyleyip onun uyarmasını tercih ederim, muhattap olmam. Bir ara bizde de çekirdek sıkıntısı vardı. Millet birbirinden göre göre aynı odada hep beraber çitlemeye başlamıştı ki bizimki uzmanlık gerektiren ciddi bir kurum. Ben de gıcık olurum karşımda çekirdek çitleyen ve sakız çiğneyene. İlk yeri ortamına duygun değil. Ayrıca kot da yasak. Bazı Yen'i başlayanlar ya kuralları bilmiyor ya da arkası sağlam oluyor. Biraz bakın amirler nasıl davranıyor.

35 yaşında ve memurum ben de:) Sıkıntı olduğunda amire söyleyip onun uyarmasını tercih ederim, muhattap olmam. Bir ara bizde de çekirdek sıkıntısı vardı. Millet birbirinden göre göre aynı odada hep beraber çitlemeye başlamıştı ki bizimki uzmanlık gerektiren ciddi bir kurum. Ben de gıcık olurum karşımda çekirdek çitleyen ve sakız çiğneyene. İlk yeri ortamına duygun değil. Ayrıca kot da yasak. Bazı Yen'i başlayanlar ya kuralları bilmiyor ya da arkası sağlam oluyor. Biraz bakın amirler nasıl davranıyor.
Bizim müdür karışmaz

Aslına bakarsan ben uyarı yapmaktan sıkulıyorum artık

Vay arkadaş bunlar nasıl ofisler ya...çekirdek citleten mi ararsin ,ciklet çiğneyen mi, dışarı ses verip müzik dinleyen mi?biz de açık ofiste çalışıyoruz herkes kulaklığını takip açar Excel ini, takıldığı bir hesap vs olursa arkadaşına sorar. Tam bir kütüphane sessizliği vardır...çok ilginç geldi ortamlarınız.

Vay arkadaş bunlar nasıl ofisler ya...çekirdek citleten mi ararsin ,ciklet çiğneyen mi, dışarı ses verip müzik dinleyen mi?biz de açık ofiste çalışıyoruz herkes kulaklığını takip açar Excel ini, takıldığı bir hesap vs olursa arkadaşına sorar. Tam bir kütüphane sessizliği vardır...çok ilginç geldi ortamlarınız.
Biri de beni anladı tşk

Her gün karşıma sizin gibi insanlar çıkmasın diye dua ediyorum valla
Çok yargılayıcı karşında biri cak cak sakız çiğnerse inan rahatsız olacakaın.ben bende sorun olduğunu düşünmüyorum.ayrıca hiçkimse müzik dinlemesin herkesin tarzı farklı.keşke ortak yaşam kurallarını bilsek

Öncelikle kızın işin gerektirdiği kurallara uyup uymaması sizi değil amirini bağlar yine de iş yerinde kurallara uymayıp da uyarılmayan biri varsa aynı kurala sizin de uymama hakkınız var bence.
Ancak adab-ı muaşeret kurallarına uymuyorsa uyarınızı yapın. Bırakın çalışma ortamını nerde olursa olsun sakız çiğneme sesi, sevmediğim müzik, çay höpürdetme, burun çekme vs. sesler beni delirtir.

Öncelikle kızın işin gerektirdiği kurallara uyup uymaması sizi değil amirini bağlar yine de iş yerinde kurallara uymayıp da uyarılmayan biri varsa aynı kurala sizin de uymama hakkınız var bence.
Ancak adab-ı muaşeret kurallarına uymuyorsa uyarınızı yapın. Bırakın çalışma ortamını nerde olursa olsun sakız çiğneme sesi, sevmediğim müzik, çay höpürdetme, burun çekme vs. sesler beni delirtir.
Aynen ben de deliriyıeum ama uurıyorum düzelmiyo

Ben de karsimda cak cak cak sakiz cigneyen hastalara uyuz oluyorum ayrica odanin icinde bagira cagira telefonda konusan insanlara da sonra kapiyi acip pat diye iceri dalan erkeklere de vs vs bu uzar gider resmi kurumlarda nasil davranilmasi gerektigini hala ogrenmis degiliz ne calisan olarak ne de vatandas olarak
O yuzden sana tavsiyem gormezden gel uyarmissin ztn etkili olmamis keyfi bilir
Takma kafana yoksa tum gun kendini strese sokarsin.

Back
X