Yeni is firsatlari....(forivia,avrupa network,amway)

gossav

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
22
1
42
Evden yapabileceğiniz işlerle aile bütçesine katkı sağlamak,kendi paranizi kazanmak hiçte zor değil arkadaşlar.yeterki cevrenizde satış yapabileceğiniz es,dost,arkadaş,komşu olsun.

Network isine ilk girdiğimde bir arkadaşım teşvik etmişti .ilk once yapamam edemem demiştim fakat başlamak yeterli oluyormuş.katalogu öncelikle arkadaşlarıma gösterdim ve ilk siparislerimi almaya başladım.bu isi düzgün yaptığınızda getirisi mutlaka oluyor.öncelikle bu isi bilen kişilerle çalışmak önemli çünkü sistem pirim alt gurup oluşturma ürünler hakkında bilgi gibi bir çok konu var.gurup lideriniz bu konuda sizlere yardımcı oluyor.her zaman için ürünlerini kullandığınız ve memnun olduğunuz firmaların ürünlerini satın ben öyle yapıyorum.müşterilerinize mutlaka doğru yonlendirin yoksa iade işleriyle ugrasirsiniz.bunu etrafımda yaşayan insanlar oldu.ise sadece satmak olarak bakanlar sonrasında müşteri memnuniyetsizlikleriyle uğraştılar.sorun urun hakkında bilgi sahibi olmamamaktan kaynaklanıyordu.özellikle iç çamaşırı gibi ürünler satiyorsaniz bedenler konusunda ürünlerin kalıpları hakkında yardim alırsanız hic sorun yapamazsınız.yine makyaj temizlik ürünleri satiyorsanizda kullanım şekillerini en iyi performansı alabilmek konusunda detayları biliyor olmanız işinize yarışacaktır.takibi yine ürünleri öncelikle tecrübe etmiş olmanız önemli.ben ürünün vaat ettiği şeyi önce kendim deniyorum aldığım sonuçlarıda görseller vasıtasıyla paylaşıyorum.boylece dürüst bir satış yapmış oluyorsunuz.taki ürünleri satiyorsanizda ürünlerin bazılarını kullanarak kalitesi konusunda fikir edinmek işinize yarışacaktır ve katalogda göründüğü gibi olup olmadığı hakkında fikir edinmiş olursunuz.takıların özellikle yüzük konusunda boyutlarını bilmeniz ölçü alabilmeniz önemlidir .

Amway’in kaliteli ürünleri ile hala tanışmadıysanız işte size fırsat! Linkteki formu doldurarak ürünleri alış fiyatından temin edebilir ya da satış yaparak ek gelir elde edebilir, hatta iş organizasyonlarınızı kurarak gelirleri katlayabilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Üye olmak için sadece aşağıdaki linke tıklayıp formu doldurmanız yeterlidir. Üyelik ücretsiz olup, aylık sipariş zorunluluğu yoktur. SPONSOR NO:

...

Son düzenleyen: Moderatör:
X