Yeni is is ogretmeyen is arkadasi

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.323
248
Ben yeni guzel bir ise basladim ancak is ogrenme sürecimiz cok kotu oluyor.
Ekranlar bambaşka is devredecek kızda is sorunca goygoya alıyor geliyor hızlı hızlı gösteriyor bos muhabbet yapıyor.
Yoğunmus gibi yapıyor
Duymamazlıktan geliyor
ama herkese iyi davranınca iyiymiş gibi görünüyor ona nasıl yaklasmaliyim?

Ondan is devralmam lazim
Deneyimli olan arkadaşlar nasil bir yol izleyim.

Ya bence bu çoğu yerde böyle. Başkasından iş öğrenmek kadar can sıkan bir şey yok. Bazen cidden çok yardımcı olanlar tane tane anlatanlar çıkıyor ama genelde üstün körü ve geçiştirici davranıyorlar. Bence anlamadığınızda tekrar tekrar sorun gerekirse bunaltın yoksa bir hata olunca bu sefer sizden bilecekler.

Ekranlar bambaşka is devredecek kızda is sorunca goygoya alıyor geliyor hızlı hızlı gösteriyor bos muhabbet yapıyor.
Yoğunmus gibi yapıyor
Duymamazlıktan geliyor

Ondan is devralmam lazim
Bir üst yönetici/yetkili kimse git anlat derdini. Uyarsın gerekirse ya da başkasına yönlendirsin

Yoğunmus gibi yapıyor
Duymamazlıktan geliyor

Ondan is devralmam lazim
Sürekli sorun. Not almanız gereken şeylerde not alacağım deyip not alırken tekrar sorun. Genelde böyle olur iş yerlerinde. Siz ısrar ettiğiniz kadar öğrenirsiniz.

Ya bence bu çoğu yerde böyle. Başkasından iş öğrenmek kadar can sıkan bir şey yok. Bazen cidden çok yardımcı olanlar tane tane anlatanlar çıkıyor ama genelde üstün körü ve geçiştirici davranıyorlar. Bence anlamadığınızda tekrar tekrar sorun gerekirse bunaltın yoksa bir hata olunca bu sefer sizden bilecekler.
Ben onun ustu geldim isleri cok savsakliyor 3 kere sordum yok gonder dedi işlemi iade ettiler.
Ilk günlerden sikayet cok antipatik olur oranın maskotu gibi

Bu hatayı bir kere yaptım, acikcasi devretmeyecegim işi öğretmem bir daha asla
Devredecegim işi de not al der gecerim
Aslinda oda haklı ama benim de isimi öğrenmem lazım ona da yardımcı olacak ama anlıyorum ondan daha iyi olsun istemiyor

Her sorduğunun cevabını adım adım not al ki bir sorduğunu tekrar sormayasın. İnternetten yardım alabilirsin kullandığın programlarla ilgili. Neredeyse her programın eğitici videoları var YouTube’da.

O ne kadar göstersede masaya oturmadan öğrenilmiyor bazı şeyler.
Bir kaç defa yanlış yapacaksin ki ogrenebilesin.
Genelde böyle olur zaten,kendisi uzun zaman çalıştığı için seni de kendisi gibi sanıyor ve anında anlamani bekliyor.
Bazıları da kastı yapar ki bunlar çekilecek tipler olmuyorlar.

Yoğunmus gibi yapıyor
Duymamazlıktan geliyor

Ondan is devralmam lazim
Son iş yerimden ayrılırken yeni gelene her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım. Kime nasıl davranacağını kadar. Peki o ne yaptı onu kıskandığımı ima etti ve arkamdan konuştu bol bol

"seni ikide bir aramamı istemezsin di mi, malum yeni tanıştık ve ikimizin de haftalar sürecek bir telefon trafiği isteyeceğini sanmıyorum. Hadi şunları baştan güzelce anlat."
Yok cnm yanındayım kendi hata yapiyor ama bak benden uste aldiniz yapamiyor anlamoyor diyecek yönetici varken gösteriyormuş gibi yapiyor yokken yok

O ne kadar göstersede masaya oturmadan öğrenilmiyor bazı şeyler.
Bir kaç defa yanlış yapacaksin ki ogrenebilesin.
Genelde böyle olur zaten,kendisi uzun zaman çalıştığı için seni de kendisi gibi sanıyor ve anında anlamani bekliyor.
Bazıları da kastı yapar ki bunlar çekilecek tipler olmuyorlar.
Onun ilk isi biraz kasti biraz basindan saviyor millete de çok sempatik yapiyor kendini
Terslesem hic is göstermez ben de biri gelse yanima terslese is gostermem ondan nasil bir yol izleyim not alıyorum videoya çekiyorum ama baya karmasik

Sürekli sorun. Not almanız gereken şeylerde not alacağım deyip not alırken tekrar sorun. Genelde böyle olur iş yerlerinde. Siz ısrar ettiğiniz kadar öğrenirsiniz.
Tamam oyle yapayim çikolata falan da aldim iyi niyetim kazanır ins

Ben onun ustu geldim isleri cok savsakliyor 3 kere sordum yok gonder dedi işlemi iade ettiler.
Ilk günlerden sikayet cok antipatik olur oranın maskotu gibi

İşyerine üstü olarak geldiğiniz personelden iş öğreniyorsanız ; kızın tepkisinin nedeni belli.

Olay özel sektörde mi yaşanıyor ?Size iş devretmesi beklenen personel , beklediği terfiyi alamamış ve onun yaptığı işe hakim olmamanıza rağmen üstü olarak işe alınmış olabilir misiniz ?

İşyerine üstü olarak geldiğiniz personelden iş öğreniyorsanız ; kızın tepkisinin nedeni belli.

Olay özel sektörde mi yaşanıyor ?Size iş devretmesi beklenen personel , beklediği terfiyi alamamış ve onun yaptığı işe hakim olmamanıza rağmen üstü olarak işe alınmış olabilir misiniz ?
Buyuk bir ihtimalle 2 yıldır orda normalde terfi almalıydı sanirim içten içten tepkili ama benim hiç bir sucum yok bu isyerinde ekranlari bilmiyorum ama ben de mudurlukten geldim
Cok deneyimliyim ekran bilgim yok ve ic işleyiş bilgim cok bu sektöre uzağım ben ona üstünlük taslamam oda alsin terfisini ama savsakliyor

Buyuk bir ihtimalle 2 yıldır orda normalde terfi almalıydı sanirim içten içten tepkili ama benim hiç bir sucum yok bu isyerinde ekranlari bilmiyorum ama ben de mudurlukten geldim
Cok deneyimliyim ekran bilgim yok ve ic işleyiş bilgim cok bu sektöre uzağım ben ona üstünlük taslamam oda alsin terfisini ama savsakliyor

Alacağı terfiyi siz almış konumdaysanız ; terfisini alamaz ki. Her 2 taraf içinde sıkıntılı bir durum.

Alacağı terfiyi siz almış konumdaysanız ; terfisini alamaz ki. Her 2 taraf içinde sıkıntılı bir durum.
Yok alıyor bizim is yerinde
Onu tıkanmış degil farklı bir birim de olur burasi da olur 2 yetkili calisiyor diğer binada önünü tıkanmadi öğrenirsem ben ona yardim ederim zaten yanlış kusu incitiyor

Üstü olarak atandıysanız ondan daha iyi biliyor olmanızı beklemesi normal değil mi? Daha iyi bilmiyorsanız ekstra çaba göstereceksiniz demektir.
Normal tabii.
Sistemi bilmiyorum ama ic tuzugu bilmiyorum
Gösteriyorum bakalim hayırlısı olacak ins

Back
X