- Konu Sahibi Kavimlergocu
Büyük yerlerde eğitimciler olur sürekli eğitim verilir biz bunslirdik artık mala anlatır gibi anlatır takip ederler böyle çalışandan öğrenmek çok zor afra tafta trip yaşamıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet haklısınız işte bu sizinle ilgili bir durum değil ki..Beynim ağrıyor niye insanlar bu kadar kötü... Ben olmasam baskasi olacak
İnşallah. Çabalayınca olur.Ogrenecegim cok iyi olacagim
ilk işiKonuyu bi üstünüze taşımanız gerek artık. Üzerinden biraz zaman geçince neden hala öğrenmedin diye sizi sıkıştıracaklar.
Bunu yapmasının iki sebebi olabilir diye düşünüyorum. Ya kötü niyetli bi insandır ya da daha önce bu sebeple başına kötü bi olay gelmiştir artık yardım konularına girmek istemiyordur.
Aa terbiyesize bak. Cidden kötü niyetli bi insanmış ne kadar ayıp ya.ilk işi
gayet uyanık bence bugün telefon da konuşurken buray
birini aldılar bişey bilmiyor diyordu
umarım çabucak öğrenirim
Baska çocuklardan is devraldım cok iyiler bu bir kaprisli birseyAa terbiyesize bak. Cidden kötü niyetli bi insanmış ne kadar ayıp ya.
Kendi tecrubelerime dayanarak diyorum, maalesef Boyle vurdumduymazlar var. Ben, gorev taniminda yazmayan ama sonradan bana verilen bir gorevi vardiya amirlerinden ve deneyimli iscilerden ogrendim (uretim denetleme vb.)Ben yeni guzel bir ise basladim ancak is ogrenme sürecimiz cok kotu oluyor.
Ekranlar bambaşka is devredecek kızda is sorunca goygoya alıyor geliyor hızlı hızlı gösteriyor bos muhabbet yapıyor.
Yoğunmus gibi yapıyor
Duymamazlıktan geliyor
ama herkese iyi davranınca iyiymiş gibi görünüyor ona nasıl yaklasmaliyim?
Ondan is devralmam lazim
Deneyimli olan arkadaşlar nasil bir yol izleyim.
Bakimli temiz ve iyi bilgili olmalıyımKendi tecrubelerime dayanarak diyorum, maalesef Boyle vurdumduymazlar var. Ben, gorev taniminda yazmayan ama sonradan bana verilen bir gorevi vardiya amirlerinden ve deneyimli iscilerden ogrendim (uretim denetleme vb.)
Extra verilen yine bir dunya rapor yazmayi da ogretmedi, kendime mail atip, haftalarca gece gunduz evde calistim, ve tek basima cozdum. Maalesef tek basina mucadele etmek zorundasin
Merhaba dediğinizde cok haklıydıniz kiz devamlı dedikodu mu yaptırıp 45 günde isten attırdı beniÇok büyük öncü yer, sizi egitime almadi mı ya? Niye böyle sizden kıdemsiz iş arkadaşınızın iş öğretmesine bırakıyor ?![]()
Merhaba dediğinizde cok haklıydıniz kiz devamlı dedikodu mu yaptırıp 45 günde isten attırdı beni
Wow, direnseydin ya uzucu. Ben ilk kurumsal firmaya başladığımda usttumu attirmistim. Kuyu kazdı ama kendi düşmüştü. Yeni mezundum o zamanlar,uzun süre safa yattım :) Harcamazsan,harcanirsin.Bu da sana tecrübe olsun,hakkında hayırlısı.Merhaba dediğinizde cok haklıydıniz kiz devamlı dedikodu mu yaptırıp 45 günde isten attırdı beni