Yeni iş ortamı kaygım

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar selamlar
bu da dert mi diyeceksiniz ama uykularım kaçtı resmen. Ben memurum yeni tayin oldum eşimden dolayı başka bi ile. Koronadan dolayı geldıgimden beri nadir dışarı çıktıgımdan mıdır bilmem çok fena içe kapandım. Dışarı çıkınca yürümeyi unutmuşum gibi geliyor. Şuan idari izindeyim bu arada o yüzden evdeyim. Haftayada yeni işe başlıycam ve o kadar gerginim kı anlatamam. Nasıl kırabilirim bu durumu. Ben şimdiye kadar 9-10 yerde çalıştım hiç bu kadar heycan yapmamıştım fakat Kötü ortamlardada çalıştgm icin bi korku var icimde. Ben biraz baskıcı bi ailede büyüdüm tek başıma sokaga çıksam olay olurdu acısı yıllar sonra bana böyle kaygı bozuklugu olarak döndü.

Dogum yaptiktan bir kac ay sonra ilk defa sehir merkezine gitmistim, anam karsidan karsiya gecerken heyecan yapmistim. Ha ha evde otura otura insanin algilari yavasliyor gercekten.
Ilk bir hafta heyecan olur, sonrasi zaten ayni tas ayni hamam, caninizi sikmayin.

Ben sizi haksız bulmadım.
Aynı anda 2 farklı değişiklik yapmışsınız, hem iş hem şehir. O yüzden şuanki kaygılarınız çok normal. Şehire ısındıkça o tedirgin ruh halinizden eser kalmayacak inanın. Yeni işiniz hayırlı olsun.

Imzadan da anlasıldıgı gibi hamile siniz
Pandemi gunlerinde hamilele bayanları calıştırdıklarına şaşırdım dogrusu. Bir de devlet kapısı gibi biyer de

Onlar benden korksun diye düşünün 😏
Şaka Bi yana her yeni iş başlangıcında 1 haftada ancak kendime gelirim hele ilk gün sırtımı ortası ağrır gerilmekten

Himmm 🤔 Yeni iş daima heyecan yaratır normal. işe başladıgınızda bi dönem devam eder fakat alısmaya basladıgınızda gülerek anarsınız bu heyecanlarınızı..

2 aydır ilk kez insan içine ciktim, noterde işim vardı. Konuşmayı unutmuşum 🙄 noterden beklemediğim biçimde aniden sorular sorulunca herşeyi unutup kem küm ettim ama sonradan nasil utandım yanımdaki kiside esimin arkadaşıydi kimbilir benim için içinden neler dedi 😁 Yani çoğu kişi öyle inanın. Ayrica haklısınız hem şehir hem iş değişikliği kolay değil. Ama rahat olmaya çalışın kasmayın kendinizi 🌸

Bence kaygılar çok normal büyük ihtimalle ilk iş gününü atlatana kadar da geçmeyecek. Son güne kadar düşünmemeye çalışın

Back
X