bence bi sorun yok eğer istediğin gibi bir is ise kacirma derim. Yaşanmış bitmiş sonuçta.. Ikinizde farklı insanlarla birliktesiniz.. Bu durum seni duygusal anlamda etkilemeyecekse kaçırma isi, paraya da ihtiyacımız var demişsin
Bir süredir iş arıyorum, sağa sola haber vermiştim. Bu sabah, bir tanıdık aracılığıyla yönlendirildiğim şirkette müdürle görüştükten sonra tam çıkarken fark ettim onu. Hemen yan taraftaki odaya girdi, sanırım dışarıdan gelmişti. Ben onu gördüm ama o beni görmedi. 3-4 yıldır falan görmedim yüzünü, mezun olduktan sonra işe başladığını duymuştum. İş görüşmem güzel geçti, hem maaş olarak hem de yapacağım iş olarak tam kafama yatmıştı, hatta yarın sabah başlayabileceğim bile söylendi ben de kabul ettim.
O benim eski sevgilim, eski sevdiğim, çok sevmiştim... O da beni çok sevdi, ama olmadı, ayrıldık, nasip değilmişiz birbirimize. Şimdi ben evliyim, o da nişanlanmış...
Napıcam ben şimdi? Büyük ihtimalle orda çalışıyor, ben onunla nasıl aynı ortamda çalışabilirim artık? Hiç birşey yokmuş gibi, hiç tanışmıyormuşuz gibi nasıl davranabilirim?
Maddi anlamda çok sıkıntılı bir dönemdeyiz, ve bu işe de çok ihtiyacım var. Gitsem mi gitmesem mi, bilemedim. Onunla iş arkadaşı olursak eğer, eşim de mutlaka çalıştığım yeri görmek için gelecek. Ben onları nasıl yüzyüze getiririm? Çok kararsız kaldım
Bir süredir iş arıyorum, sağa sola haber vermiştim. Bu sabah, bir tanıdık aracılığıyla yönlendirildiğim şirkette müdürle görüştükten sonra tam çıkarken fark ettim onu. Hemen yan taraftaki odaya girdi, sanırım dışarıdan gelmişti. Ben onu gördüm ama o beni görmedi. 3-4 yıldır falan görmedim yüzünü, mezun olduktan sonra işe başladığını duymuştum. İş görüşmem güzel geçti, hem maaş olarak hem de yapacağım iş olarak tam kafama yatmıştı, hatta yarın sabah başlayabileceğim bile söylendi ben de kabul ettim.
O benim eski sevgilim, eski sevdiğim, çok sevmiştim... O da beni çok sevdi, ama olmadı, ayrıldık, nasip değilmişiz birbirimize. Şimdi ben evliyim, o da nişanlanmış...
Napıcam ben şimdi? Büyük ihtimalle orda çalışıyor, ben onunla nasıl aynı ortamda çalışabilirim artık? Hiç birşey yokmuş gibi, hiç tanışmıyormuşuz gibi nasıl davranabilirim?
Maddi anlamda çok sıkıntılı bir dönemdeyiz, ve bu işe de çok ihtiyacım var. Gitsem mi gitmesem mi, bilemedim. Onunla iş arkadaşı olursak eğer, eşim de mutlaka çalıştığım yeri görmek için gelecek. Ben onları nasıl yüzyüze getiririm? Çok kararsız kaldım
orda çalışıp çalışmadığından bile emin değilsin. Eğer orda çalışıyorsa sen çalışma, kendini eşinin yerine koysana o aynı durumda olsaydı ne düşünürdün?
bu devirde iyi iş kolay bulunmuyor, hemde sıkıntıdasın
muhatap olmazsın olur biter ama eşine bilgi ver bence, sonradan öğrenirse farklı düşünebilir
hayırlı olsun yeni işin
eski sevgilinmiş, şimdi bu kadar sorun etmene gerke yok
sen evlisin o da nişanlı
peşine takılıp arıza çıkaran bi tip değil yani
işin olumlu sonuçlanması için dua et bence, madem hem imkanları iyi hem de ihtiyacınız var
daha çabuk ayrı eve çıkarsın belki de bu vesile ile
kendi yuvanı düşün sadece, eskiyi ve eskileri boşver
biz ayrı eve çıktık elhamdülillah ama maddi olarak sıfırdan başladığımız için sıkıntıdayız kimse destek olmuyor çünkü...
[sıze=2]bir süredir iş arıyorum, sağa sola haber vermiştim. Bu sabah, bir tanıdık aracılığıyla yönlendirildiğim şirkette müdürle görüştükten sonra tam çıkarken fark ettim onu. Hemen yan taraftaki odaya girdi, sanırım dışarıdan gelmişti. Ben onu gördüm ama o beni görmedi. 3-4 yıldır falan görmedim yüzünü, mezun olduktan sonra işe başladığını duymuştum. Iş görüşmem güzel geçti, hem maaş olarak hem de yapacağım iş olarak tam kafama yatmıştı, hatta yarın sabah başlayabileceğim bile söylendi ben de kabul ettim.
O benim eski sevgilim, eski sevdiğim, çok sevmiştim... O da beni çok sevdi, ama olmadı, ayrıldık, nasip değilmişiz birbirimize. şimdi ben evliyim, o da nişanlanmış...
Maddi anlamda çok sıkıntılı bir dönemdeyiz, ve bu işe de çok ihtiyacım var. Gitsem mi gitmesem mi, bilemedim. Onunla iş arkadaşı olursak eğer, eşim de mutlaka çalıştığım yeri görmek için gelecek. Ben onları nasıl yüzyüze getiririm? çok kararsız kaldım[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?