Yeni iş, ve eski sevgili...

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
Bir süredir iş arıyorum, sağa sola haber vermiştim. Bu sabah, bir tanıdık aracılığıyla yönlendirildiğim şirkette müdürle görüştükten sonra tam çıkarken fark ettim onu. Hemen yan taraftaki odaya girdi, sanırım dışarıdan gelmişti. Ben onu gördüm ama o beni görmedi. 3-4 yıldır falan görmedim yüzünü, mezun olduktan sonra işe başladığını duymuştum. İş görüşmem güzel geçti, hem maaş olarak hem de yapacağım iş olarak tam kafama yatmıştı, hatta yarın sabah başlayabileceğim bile söylendi ben de kabul ettim.

O benim eski sevgilim, eski sevdiğim, çok sevmiştim... O da beni çok sevdi, ama olmadı, ayrıldık, nasip değilmişiz birbirimize. Şimdi ben evliyim, o da nişanlanmış...

Napıcam ben şimdi? Büyük ihtimalle orda çalışıyor, ben onunla nasıl aynı ortamda çalışabilirim artık? Hiç birşey yokmuş gibi, hiç tanışmıyormuşuz gibi nasıl davranabilirim?

Maddi anlamda çok sıkıntılı bir dönemdeyiz, ve bu işe de çok ihtiyacım var. Gitsem mi gitmesem mi, bilemedim. Onunla iş arkadaşı olursak eğer, eşim de mutlaka çalıştığım yeri görmek için gelecek. Ben onları nasıl yüzyüze getiririm? Çok kararsız kaldım

Bence bi sorun yok eğer istediğin gibi bir is ise kacirma derim. Yaşanmış bitmiş sonuçta.. İkinizde farklı insanlarla birliktesiniz.. Bu durum seni duygusal anlamda etkilemeyecekse kaçırma isi, paraya da ihtiyacımız var demişsin

ben eşimi çok seviyorum ama karşımdaki insana da güvenemiyorum ki. En son ayrılan ben oldum, ve ardımdan şarkılar yazıp ağlayan da o... Bilemiyorum ki terkedilmenin acısını yaşar mı hala.

Ya cidden zor bi durumun icindesin canim , ama bence bi git basla en azindan ilk ay bi gor bakalim ne olucak ne gitcek bunu da sikintili donemdeyiz dedin diye soyluyorum yoksa ihtiyacin yoksa gitme tabiki bu senin icin en dogrusu olur , icine gitmek sinmiyosa baska bi is icin aramaya basla orda olmak zorunda degilsin illa ki of cok karisti kafam ya cok zor bi durum bu :18:

eğer kolay iş bulamıyosan bu fırsatı tepme onun yüzünden
sen kendini şartlandırırsan o psikolojiye girip aynı ortamda kalamazsın zaten
rahat ol nolucak ki bitmiş gitmiş belkide orda bile görmezsin onu çok sık

zaten sen evlisin o nişanlı
neden korkuyosun ki duyguların mı depreşti yoksa

Son düzenleme:

Orda çalışıp çalışmadığından bile emin değilsin. Eğer orda çalışıyorsa sen çalışma, kendini eşinin yerine koysana o aynı durumda olsaydı ne düşünürdün?

Duygularım depreşmedi, her ne olursa olsun onunla yaşanmış ortak bir geçmişimiz var. Bulunduğum yerde öyle sağlam bir iş kolay bulunmuyor, şans eseri bu işi buldum, tepmek istemiyorum ama, nasıl olur bilmiyorum ki...

Bu devirde iyi iş kolay bulunmuyor, hemde sıkıntıdasın

Muhatap olmazsın olur biter ama eşine bilgi ver bence, sonradan öğrenirse farklı düşünebilir

Hayırlı olsun yeni işin

orda çalışıp çalışmadığından bile emin değilsin. Eğer orda çalışıyorsa sen çalışma, kendini eşinin yerine koysana o aynı durumda olsaydı ne düşünürdün?

%99 orda çalışıyor... çok sıkıntılı bir dönemde olmasak hiç düşünmezdim bile, gerçekten durumlar bildiğiniz gibi değil. Elde yok avuçta yok haldeyiz.

Eski sevgilinmiş, şimdi bu kadar sorun etmene gerke yok
Sen evlisin o da nişanlı
Peşine takılıp arıza çıkaran bi tip değil yani

İşin olumlu sonuçlanması için dua et bence, madem hem imkanları iyi hem de ihtiyacınız var
Daha çabuk ayrı eve çıkarsın belki de bu vesile ile
Kendi yuvanı düşün sadece, eskiyi ve eskileri boşver

bu devirde iyi iş kolay bulunmuyor, hemde sıkıntıdasın

muhatap olmazsın olur biter ama eşine bilgi ver bence, sonradan öğrenirse farklı düşünebilir

hayırlı olsun yeni işin

eşime söylersem kesinlikle müsade etmez ki... Ayrıca çok kıskançtır, ben onunla geçmişimi paylaşmadım hiç. Birini sevebilme ve biri tarafından sevilme ihtimalim onu deli eder biliyorum... Söyleyemem yani bu yüzden :/

sıkıcı bir durum.. Ben olsam girmezdim o işe.
Eşime karşı mahçup hissederdim kendimi neden bilmiyorum, ben böyle düşünüyorum..
Eşinizin öğrendiğini düşünsenize, yani eski sevili olduğunu :44:

biz ayrı eve çıktık elhamdülillah ama maddi olarak sıfırdan başladığımız için sıkıntıdayız kimse destek olmuyor çünkü...

Siz geçen gün af mı , intikam mı diye bir konu açmıştınız değil mi terfi etmiştiniz.
İşten ayrılıyor musunuz. ?

biz ayrı eve çıktık elhamdülillah ama maddi olarak sıfırdan başladığımız için sıkıntıdayız kimse destek olmuyor çünkü...

Çok sevindim sizin adınıza
Diğer konunu hatırlıyordum da ondan öyle dedim

Sen çalış bu iş veya başka iş önemli değil, eski sevgilini de önemseme o da seni önemsemez zaten nişanlıymış
Evini düzenini oturtursun o gelirle, Allah kolaylıklar versin

eşim eğer onu tanımıyorsa ve ihtiyacım varsa işe girerdim. Herkez kendi hayatını kurmuş sonuçta hiç etkilenmezdim diğer insanlardan farkı yok artık çünkü...

Şu an iş arayan biri olarak, düşünmeniz bile saçma geldi bana. Bu devir iş nerde öyle kolay bulunuyor mu? Hem de iyi bir iş, şartları çok iyi diyorsunuz. Ben olsam kaçırmazdım, ne eski sevgilisi yahu. Onunla ne alakası var. O mu aldıracak sanki sizi işe? Patron değil bişey değil sadece orda çalışıyor. Eşinize niye ayıp olsun öyle bir durum yok ortada, eski sevgilinize gidip beni işe al mı dediniz sanki. Dünya küçük her an her yerde herkesle karşılaşabiliriz.

çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı , ben olsam işe girerdim sanırım içim rahat etmese de görmezden gelmekten başka çare yok gibi yeni düzen kuruyormuşsunuz kimbilir ne kadar ihtiyacın da var çalışmaya , peki onun iş düzeni nasıl acaba belki farklı departmanlar gün içinde yemek harici belki birbirinizin yüzünü bile göremiyceksiniz olabilir mi?

kocanızı kendi yerinice koyun karar vermek daha kolay olacaktır

siz kocanız eski sevgilisi ile aynı ofiste çalışmasını istermisiniz?

Bilmiyorum belki de benim eski svegilim yok diye anlayamıyorum
Bence eski eski de kalmıştır, o da artık herkes gibidir vs...

Ama siz birşey olabilir gibi bi çekince içindeyseniz orasını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…