yeni is ve kocam

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
993
Ben yakin bir zamanda tekrar ise baslayacagim. Ancak 2 hafta gece 2 hafta gunduz olacak. Gece de 1 de baslayip sabah 10da isten cikacagim. Ilk basta bu yuzden pek sicak bakmiyorum. Ama esim niye dert ediyorsun git calis iste diyor. Bende kabul ettim. Ama daha mulakata gitmedim. Kafamda bin tane soru var. Esimin bu gece mesaisine rahat bakmasi biraz kafama takilmiyor degil. Siz ne dersiniz?

Ben yakin bir zamanda tekrar ise baslayacagim. Ancak 2 hafta gece 2 hafta gunduz olacak. Gece de 1 de baslayip sabah 10da isten cikacagim. Ilk basta bu yuzden pek sicak bakmiyorum. Ama esim niye dert ediyorsun git calis iste diyor. Bende kabul ettim. Ama daha mulakata gitmedim. Kafamda bin tane soru var. Esimin bu gece mesaisine rahat bakmasi biraz kafama takilmiyor degil. Siz ne dersiniz?

niyeki size güveniyor demek ki

ve çalışmanıza destek oluyor.

Ne bileyim belkide haklisiniz husnu kuruntu yapiyorumdur. Baska kocalar eslerini gece vardiyasina gondermiyor benimkide git git diyince birazcik huylandim iste.

Kadinlik hali mi desem bilemedim :) sonucta 2 hafta birbirimizi resmen goremeyecegiz o gelecek ben gidicem falan. Insan azcik dusunur adam kafasina takmayinca bende gicik oldum iste

burda eşinin huyu önemli mesela benim eşim şuan sıcak bakmıyor ama tabi bir yıl sonra aman ne olacak derse ben de kıllanırım. Öncesinde de böyle miydi

Kadinlik hali mi desem bilemedim :) sonucta 2 hafta birbirimizi resmen goremeyecegiz o gelecek ben gidicem falan. Insan azcik dusunur adam kafasina takmayinca bende gicik oldum iste
Bende olurdum :)) Ama aklına düşürmeyin adamın , yapmak isteeyen her türlü yapar yani..

Neden işte destek olmuş size ne güzel. Bende çalıştım bankada müşteri hizmetlerinde gecede çalışıyordum bunda abest bir şey yok ki.
Hatta belli bir süre sonra gece çalışmayı daha çok sevmiştim çünkü daha az çağrı geliyordu :)

X