yeni iş yeri

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
merhabalar hayırlı günler bdv

1.5 yıldır çalıştığım firmadan ayrıldım bundan 2 ay önce, 1 hafta önce de eski patronlarımın kuzeni çağırdı bu işe uzak değilsin gel burada başla diye kabul ettim 1 haftadır çalışıyorum.

fakat burada 11 yıldır çalışan aynı bölümde olduğum bir abla var, bu sevgili ablamız bana 1 iş bile vermiyor defalarca istedim.
patronla konuştum ben boş oturuyorum durum bundan ibaret kadın vermiyor rahatsızım dedim halledeceğim dedi. hem bu ablaya hem aynı bölümden bir abiye daha bana iş vermelerini söylemiş. bu abimiz sağolsun her gün veriyor ama onunkiler anlık ayda 1 defa yapılan işler, kendisi giderken sevgili ablamıza da x e verirsin sen faturaları falan diyor ama kadın asla vermiyor. ertesi gün geliyor gelinlerce yaptı mı diyor kadın hayır diyor çıldırmak üzereyim.

ben bu kadınla nasıl baş edeceğim? korkuyor onun yerine geçerim diye ama asla böyle bir düşüncem yok (biraz daha uğraşırsa olabilir söz veremeyeceğim.)

Acik acik sorarim ben,bende burda çalışıyorum farkinda misiniz derim

ya artık sinirlerim kaldırmıyor geçen gün yalvar yakar yakıt fişlerini aldım anlatabiliyor muyum?
eşimde tutturmuş millet boş oturacak iş arıyor sen beğenmiyorsun diyor iyice sinirleniyorum.

Maasli bir is mi yoksa prime dayalı bir sistem mi ?
Egee maaşlı iş ise patronunuza söyleyin ben kazandığım paranın hakkını vermek istiyorum bu şekilde çalışamam deyin

Maasli bir is mi yoksa prime dayalı bir sistem mi ?
Egee maaşlı iş ise patronunuza söyleyin ben kazandığım paranın hakkını vermek istiyorum bu şekilde çalışamam deyin

maaşlı.

aynısını söyledim, bütün gün oturuyorum aldığım parayı hakettiğimi düşünmüyorum dedim. ablanın korkusunu söyledim. patron kadına iş ver diyor kadın vermiyor çünkü kendine güveni yok

bu tip insanları anlamak imkansız.
zorla o iş yaparken gidin darlayın hatta alın elinden ben yapayım x hanımcım siz yorulmayın diye.
deli mi ne

bu tip insanları anlamak imkansız.
zorla o iş yaparken gidin darlayın hatta alın elinden ben yapayım x hanımcım siz yorulmayın diye.
deli mi ne

defalarca söyledim biliyor musunuz? şuraya sen işliyorsan buraya ben işleyeyim dedim yok kadın vermiyor.

O ablanın iş kaybetme korkusu epey fazlaymış.
Çok yüzgöz olmayın bekleyin, boş oturmanız rahatsız edecektir mutlaka.

O ablanın iş kaybetme korkusu epey fazlaymış.
Çok yüzgöz olmayın bekleyin, boş oturmanız rahatsız edecektir mutlaka.

bundan önce ki yerde de benim öğretmem gerekiyordu evet insan da bir tedirginlik oluyor ama ben ilk günden öğrettim. anlamıyorum nedir bu yaptığı.

1 yıl boş otursam rahatsız olmaz. adam gelinlerceye iş ver deyince hıı diyor sadece inanılır gibi değil

bundan önce ki yerde de benim öğretmem gerekiyordu evet insan da bir tedirginlik oluyor ama ben ilk günden öğrettim. anlamıyorum nedir bu yaptığı.

1 yıl boş otursam rahatsız olmaz. adam gelinlerceye iş ver deyince hıı diyor sadece inanılır gibi değil

Ooooo yaptığı hıııııı var ya
İşte O bir gün Patronun tersine denk gelir işte o zaman görürüm onu,
Madem öyle işte böyle diyip hiç bir şey demeden alın masasından dosyayı işleyin.
Siz niye ablanın keyfini bekliyorsunuz ki ?

Ooooo yaptığı hıııııı var ya
İşte O bir gün Patronun tersine denk gelir işte o zaman görürüm onu,
Madem öyle işte böyle diyip hiç bir şey demeden alın masasından dosyayı işleyin.
Siz niye ablanın keyfini bekliyorsunuz ki ?

o zaman büyük olay çıkar ama haklıyken haksız duruma düşmez miyim?

Açık açık konuşun kadınla. Onun yerine geçme gibi bir niyetiniz olmadığını anlatın. Sert bir dille ama kavga çıkarmadan anlatın durumu. Sizi yıldırmasına izin vermeyin.

Neden düşesin,
İstedin mi evet
Bir değil birden fazla dile getirdin mi evet
Tamam bu kadar,,,
Bırak çıkarsın olayı ki atsın içindekileri herkes rahatlasın.

sanırım pat diye alamam o kadar cesaretli değilim. kadın çıkacağımı düşünüyor, iki lafından birisi çıkarsan... ile başlıyor

ben yılmak üzereyim :KK43: sizlerden güç almak adına konu açtım
Altından kalkabileceğiniz bir sorun bu. Yılmayın lütfen. Bu devirde iş bulmak zor . Ne güzel para kazanıyorsunuz. İhtiyacınız yoksa bile biriktirirsiniz. Gelecek garantisi olur. Mücadele vermeye çalışın. Zor böyle insanlarla uğraşmak yıpratıyor sizi biliyorum. ama kendi iyiliğiniz için mücadele verin.

merhabalar hayırlı günler bdv

1.5 yıldır çalıştığım firmadan ayrıldım bundan 2 ay önce, 1 hafta önce de eski patronlarımın kuzeni çağırdı bu işe uzak değilsin gel burada başla diye kabul ettim 1 haftadır çalışıyorum.

fakat burada 11 yıldır çalışan aynı bölümde olduğum bir abla var, bu sevgili ablamız bana 1 iş bile vermiyor defalarca istedim.
patronla konuştum ben boş oturuyorum durum bundan ibaret kadın vermiyor rahatsızım dedim halledeceğim dedi. hem bu ablaya hem aynı bölümden bir abiye daha bana iş vermelerini söylemiş. bu abimiz sağolsun her gün veriyor ama onunkiler anlık ayda 1 defa yapılan işler, kendisi giderken sevgili ablamıza da x e verirsin sen faturaları falan diyor ama kadın asla vermiyor. ertesi gün geliyor gelinlerce yaptı mı diyor kadın hayır diyor çıldırmak üzereyim.

ben bu kadınla nasıl baş edeceğim? korkuyor onun yerine geçerim diye ama asla böyle bir düşüncem yok (biraz daha uğraşırsa olabilir söz veremeyeceğim.)

Can sıkıcı bi durum. Patronla da konuşmuşsunuz. Nasıl hastalıklı bir insansa artık. Allah sabır versin

Back
X