- 22 Nisan 2023
- 38
- 84
- 3
- Konu Sahibi umutlu_mutlu95
İyi geceler sizlerden fikir alışverişi yapmaya geldim işin içinden çıkamıyorum şimdi şöyle ki ben yeni bir işe başladım 85 yaşında kolostomi, parkinson ve çeşitli hastalıklara sahip bir teyzeye bakıyorum teyzenin çocuğu yok eşi vefat etmiş kendisi aile gibi oldukları komşuları ile aynı evde yaşıyor bende bu eve çalışmaya geldim evde toplamda 6 kişiyiz biri 2 yaşında ( koruyucu aile olarak alınmış) bir bebek ve yetişkin 5 kadın yaşıyoruz hiç erkek yok şimdi ben konuşurken iş görüşmesi sırasında bana sadece hasta ile ilgileneceğim söylendi hastanın tabağı bardağı vs kaldırılması gibi işlerden bahsedildi ama geldiğim günden beri yapmadığım hiç bir iş yok sadece yemek yapımına girmiyorum onun dışında çocukla ilgilenmek dahi aklınıza gelen herşey ile ilgileniyorum bu akşam ki konu beni işten ayrılmam konusunda tereddütde bıraktı yarın kahvaltıya misafirlerin geleceği söylendi benimse hizmet etmem şeklinde bir konuşma oldu kızlar geldiğim günden beri izin günümü kullanmadım hastanın durumundan dolayı bu arada gece uykumuz ne yazık ki yok çünkü gece de 20 kez tuvalete kalkıyoruz hasta ile aynı odada uyuyorum banyosu yemeği yedirilmesi toplanması bana ait utusu de aynı şekilde ben çok yorulmaya başladım hele misafir gelince hizmet edilmesi durumu açıkçası çok canımı sıktı bu arada aldığım eğitim yaptığım iş ile doğru orantılı hastam ile ilgili hiç bir sıkıntım yok fakat evde ki diğer bireyler tarafından hizmetçi olarak goruluyorum bu arada maaşım 2 asgari ücrete tekabül ediyor bana ne fikir verirsiniz devam edeyim mi yoksa ayrılmak istedigimi yarı konuşayım mi
Son düzenleme: