o kadar zor geliyorki anlatamam zaten hemen konuşkan olamam demi zamn lazım biraz şimdiden çok konuşsamda kötü ama yinede alışamıyorum allahım yardım etsin bana ya
ewt biliyorlar tecrübesiz olduğumu ancak o kadar çok yükleniyorlar ki biraz önce arabaya bindik ev göstermeye gittik ancak ben koca arabadan inerken çamur içinde kaldım gören ne çipe bindim sanar nede arabaya çok utandım patronumda tecrübesiz diye dalga geçti benm le bide burda çok yakışıklı bir çocuk var hoş biri ondan dolayıda utanıyorum ya kıvıramazsam rezil olursam diye...
utangaçsın falan ama hemen gözüne kestirmişsin çocuğu
şaka şaka, öyle olman o kadar doğal ki, biraz kendine güven, bu adamlar analarının karnından ciple çıkmadılar ya, onlar da ilk işlerinde senin gibiydiler.
zamanla geçiyo inan ki bak...
merhaba kızlar bilen bilir uzun zamndır işim yoktu ve mutsuzdum şimdide işim var mutsuzum neden mi çünkü hiç kimse ile iletişim kuramıyorum çok sessizimpişman olacaklar beni işe aldıklarına diye korkuyorum birde gayrimenkul işi ama biliyorlar hiç çalışmadığımıı daha önce bundan dolayı mutsuz oluyorum yardımedin lütfen ne olur kızzlar.
canım ilk işleerde olur böyle:) sürekli soru sor ve öğrenmeye bak sanmaki sordukça küçülürsün cahil derler aksine işi öğrenm çabanı görürler ve bu sayede de iletişimi sağlamış olursun. Ordaki insanlar hep böyle miydi sanıyorsun onlarında ilki oldu :) onlar nasıl şuan bu haldelerse sende bikaç ay sonra onlar gibi olucaksın bundan hiç şüphen olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?