Benim birimimde benden baska iki kadin var. Birbirlerini pek sevmiyorlar sanirim. Muhabbetlerine hic sahit olmadim. Gunaydin dediklerini bile duymadim. Birisi yalniz oldugunu dusunup benimle yakinlik kurmaya calissa kosa kosa gidecegim.Valla ablacm en iyisi resmiyet,sonra isin suyu çıkıyor.Bikaç ay geçsin ister istmez kaynaşacaksınız:)Bugunlerin tadını çıkar.Sonra diceksn ki az kafamı dinliyim.İsyerinde 2-3 kadın bir araya gelince dedikodu nun önü alınmıyor,cok takma derim.
benim ofiste var bi arkadaş valla gözüne bakıyorm az sussun diye:)7 mahallenin dedikosu onda saolsun,yemeğe bile ondan önce kacıyormBenim birimimde benden baska iki kadin var. Birbirlerini pek sevmiyorlar sanirim. Muhabbetlerine hic sahit olmadim. Gunaydin dediklerini bile duymadim. Birisi yalniz oldugunu dusunup benimle yakinlik kurmaya calissa kosa kosa gidecegim.
yemekhaneye gidin sizde. aralarından uzaklaşmayın en sağlam muhabbetler yemek arasında oluyor zaten. bakın benim seneler önce çalıştığım iş yerimde tek bayan bendim ve 18 işçiden ben sorumluydum hepsi erkek düşünün bu yüzden iş verenim yemekhanede yemek yemek zorunda olmadığımı dışardan yemek söyleyebiliceğimi söylemişti ilk bir kaç hafta öyle yaptım işçiler bana gıcık olmaya başladı. izinleri benden almaları gerekirken işçiler ustadan izin alıp gitmeye başladılar. ustayı çağırıp bilgim dışında bunu nasıl yaparsınız dediğimde ben izin verdim ben usta başıyım burda diye karşılık veriyordu.ben kimim ki onun yanında :) düşün zaten yaşım küçüktü ve adam yerine koyulmuyordum ki yetkili olayım. bu durumu işverenimle paylaşmakta beni yetkinsiz yapardı. bende yemekhanede yemek yemeğe içlerine girmeye başladım. beni tanıdıkça saymaya başladılar. uzak kalmayın çevrenizden ama kimseylede arkadaş olacağım gayretine girmeyin. sonuçta çalışmak için ordasınız arkadaş edinmek için değil. ailenizden daha çok görüceksiniz o insanları o yüzden ister istemez akraba gibi oluyorsunuz zamanla. sadece biraz zaman gerekli birde uzak durmamak.Benim icin gercekten dert olan bir konu bu. Cabuk kaynasan bir yapim yok maalesef.
Bu konuda ne yapmaliyim. Gulup eglendegim sohbet edebilecegim arladaslarim olsun istiyorum. Birkac hafta oldu ise baslayali ama merhaba merhaba halen. Calistigim birimde benden baska iki tane kadin var. Birisi burdan bir muhendisle evli zaten.
Secenegim cok degil farkindayim. Oda arkadasim erkek. Herkesle selamlasiyoruz ama ben sohbet edebilecegim bir hemcinsim olsun istiyorum.
Mesela kimse yemege cagirmadi beni. Ben de ogle aralari eve gidiyorum yalniz yemekhaneye gitmemek icin.
Sizler nasil kaynasiyorsunuz. Insallah burdan tayin olursam kendi sehrimde yeni bir calisma ortamim olacak.
Bana biraz tüyo verir misiniz.
Is yerinde yalniz olmaktan cok sıkıldım.
Benim icin gercekten dert olan bir konu bu. Cabuk kaynasan bir yapim yok maalesef.
Bu konuda ne yapmaliyim. Gulup eglendegim sohbet edebilecegim arladaslarim olsun istiyorum. Birkac hafta oldu ise baslayali ama merhaba merhaba halen. Calistigim birimde benden baska iki tane kadin var. Birisi burdan bir muhendisle evli zaten.
Secenegim cok degil farkindayim. Oda arkadasim erkek. Herkesle selamlasiyoruz ama ben sohbet edebilecegim bir hemcinsim olsun istiyorum.
Mesela kimse yemege cagirmadi beni. Ben de ogle aralari eve gidiyorum yalniz yemekhaneye gitmemek icin.
Sizler nasil kaynasiyorsunuz. Insallah burdan tayin olursam kendi sehrimde yeni bir calisma ortamim olacak.
Benim icin gercekten dert olan bir konu bu. Cabuk kaynasan bir yapim yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?