kızlae selm. bugünlerde ne çok sıkıntım takıntım olduunu buraya konu açınca afrkettim
ben bu işyerime yeni atandım yaklaşık 2-3 hafta oldu. işler yabancı olduğum işler, zaten 2 senedir de çalışmıyordum doğum izni, aylıksız izin derken ben bildiğimi de silmişim kafadan. zaten tiksinerek yaptığım bir iş
neyse, ben geldim burda bi kadın tayin istedi gitti, onun işlerini, ekstra başka i,şleri verdiler bana. saolsunlar yardımcı oluyorlar ama az önce sinirlerim attı, bayanın biri geldi yanıma, biz senle ortağız,bayram sonu izne ayrılcam benim işleri sana göstereym diye. yani zank diye de insana bu kadar iş yüklenmez ki!!! millet el ense yatıyo, bi bayan var ha bire o çalışıyor(o da benden 1 ay önce atanmış) bu gidişle bi de ben. yani daha yeni geldim, müdürle fln konuşsam büyük ihtimal ters teper, işten kaçar gibi olur, konuşmasam tüm iş başıma kalıcak(tecrübeyle sabit). sinir oldum ya. çok mu salak ve her işi yaparım ben havası veriyorum acaba. lanet olsun, bu kaçıncı işyerim hep mi bana!!! valla devlet dairesinde çalışıyorum ama hamileyken o kadar yorulup iş yaptım ki ayalarımın altı resmen patlamıştı ve millet doğum iznini 3 hafta kalana kadar kullanmaz, be artık o kadar yorulmuştum ki 8 hafta önceden ayrıldım. hak mı bu bana!! sorun bende mi!!!