yeni işyerimdeki sıkıntıma çaree...

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
kızlae selm. bugünlerde ne çok sıkıntım takıntım olduunu buraya konu açınca afrkettim ben bu işyerime yeni atandım yaklaşık 2-3 hafta oldu. işler yabancı olduğum işler, zaten 2 senedir de çalışmıyordum doğum izni, aylıksız izin derken ben bildiğimi de silmişim kafadan. zaten tiksinerek yaptığım bir iş neyse, ben geldim burda bi kadın tayin istedi gitti, onun işlerini, ekstra başka i,şleri verdiler bana. saolsunlar yardımcı oluyorlar ama az önce sinirlerim attı, bayanın biri geldi yanıma, biz senle ortağız,bayram sonu izne ayrılcam benim işleri sana göstereym diye. yani zank diye de insana bu kadar iş yüklenmez ki!!! millet el ense yatıyo, bi bayan var ha bire o çalışıyor(o da benden 1 ay önce atanmış) bu gidişle bi de ben. yani daha yeni geldim, müdürle fln konuşsam büyük ihtimal ters teper, işten kaçar gibi olur, konuşmasam tüm iş başıma kalıcak(tecrübeyle sabit). sinir oldum ya. çok mu salak ve her işi yaparım ben havası veriyorum acaba. lanet olsun, bu kaçıncı işyerim hep mi bana!!! valla devlet dairesinde çalışıyorum ama hamileyken o kadar yorulup iş yaptım ki ayalarımın altı resmen patlamıştı ve millet doğum iznini 3 hafta kalana kadar kullanmaz, be artık o kadar yorulmuştum ki 8 hafta önceden ayrıldım. hak mı bu bana!! sorun bende mi!!!

amannnn kötü olmuşş o zaman acık acık de yada o izine ayrıldıgında yavaslat işleri yetişemiyorum de....
müdüre söylemek şikayet olur yeni başlamıssın...

hangi şehir, iş yükü çok olduğuna göre büyük şehir sanırım

büyükşehir. aslında iş yükü küçük şehirden daha az burda ama adaletsiz iş dağılımı var geldiğimden beri gördüğüm kadarıyla. bi kısmı sabahtan akşama boş, bir kısmı çokkk dolu. ben arada olsam yeter, allah haram para yedirmesin hele ki devletin parasını, yetimin hakkı var ne de olsa. ama ne bilim

ay ben yapamıyorum ayağına mı yatsan acaba? anlatırlarken salak salak sorular sor, sürekli yanlarına gidip o nasıldı bu nasıldı de, bildiğin salağa yat işte. sana iş yaptırmayı işi kendilerinin yapmasından daha zor bir duruma getirirsen vazgeçerler sanki.

ay bende senin yazdıklarını görünce korktum şimdi özürlü memur seçme sınavına girdim bnde 70 aldım atanma bekliyrum devlete geçmeye korkuyorum şimdi ya şimdi aslında herkes kendi işini yapsa daha iyi olur sana işini yıkan kişilere bugün çok işim var ek iş alamam de cnm yetiştirememde kurtulursun belki

sesini çıkarmazsan yüklenmeye devam ederler, ben de devlet memuruyum ve çok yoğunum, başkasının tın tın yaptığı işi de benim üzerime atmaya çalıştıklarında sesimi çıkarıyorum, zaten işlere yetişemiyorum vs vs diye. Sen yapmaya devam ettikçe kimsenin aklına gelmez zorlandığın

Muhtemelen isini titiz ve cabuk yapan bir memur oldugunu anlamislardir

Devlette bu boyle malesef. Biri calisir uc kisi oturur

Gecensene bir kurumda isim vardi. Odada bayan hem bsayarda yazi yaziyor hem tele bakiyor. Adamsa elinde kahve pencereden disariyi seyrediyor. X bey ben mesgulum bayana bakarmisiniz dedi.

Adamin cevabi; hiii tamam kahvemi iceyim bakarim diye devam etti seyrine

Sinir oldum. Neguzel is yerinde kahve icip kendinze mola verme sansiniz var. Ama benim vaktim yok. Bizimle ilgilenecekmisin yoksa dedim. İsimi yapti ahmak.

Bence verilen isleri yetistirme ve kotu yap hatta yapma. Ben beceriksizim sinyallerini ver. Yaptikca verirler ve yinede yaranamazsin

kızlar başka kurumu kazandığımı öğrendim bugün. kurtuluyorum allaın izniyle, şu hayır mübarek günlerde rabbim dualarımı kabul etti. inşallah sizlerin de istediğiniz herşey olr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…