Yeni karar ve sonuç evlilik

Maviss bebiss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
12
7
16
30
Tekrar merhaba arkadaslar gecenlerde evlilikle ilgili biseyler danıştım sizlere hayatımda yeni şeyler oldu benim abim şırnak'ta asker sevgilimde izmirde su anda fakat 20 gün sonra mardinde usta birliğini yapmaya gitcek çok düşündüm hatta düşünmekten delirecek gibi oldum ama bu bir kac günde anladım ki ben o'nsuz yapamam ona bişey olursa ölürüm evlenmeye karar verdim. Yardımcı olan yorumlayan herkese minnettarım annemde onaylıyor çok mutluyum bi yandan da mardin'e gideceği için buruk

Eger annende onayliyorsa sevgilinle mutlu olacagina inaniyorsan gel ben bir Mardinli olarak söylüyorum ve yaninda mutlu olacagin kisi ile bir hayat kuracaksan yerin ve mekanin önemi yok.Bende sevdigim insanla evlilik karari aldim Elazigda yasiyor sevdigim ailem mesafe yuzunden engel olmaya calisiyor ama ikna ederim tanimadigim bir sehre gidecegim.

Valla canım annem onaylıyor ki biz aynı sehirde yasiycaz 4. Yılımıza girdik mutlu olacağımı dusunuyorum. Konu dısı olacak ama mardin su anda nasıl kızıltepeye gelcek 10 gün sonra ama içim hiç rahat değil oraları bilemiyorum şu anda durum nasıl
Eger annende onayliyorsa sevgilinle mutlu olacagina inaniyorsan gel ben bir Mardinli olarak söylüyorum ve yaninda mutlu olacagin kisi ile bir hayat kuracaksan yerin ve mekanin önemi yok.Bende sevdigim insanla evlilik karari aldim Elazigda yasiyor sevdigim ailem mesafe yuzunden engel olmaya calisiyor ama ikna ederim tanimadigim bir sehre gidecegim.

Valla canım annem onaylıyor ki biz aynı sehirde yasiycaz 4. Yılımıza girdik mutlu olacağımı dusunuyorum. Konu dısı olacak ama mardin su anda nasıl kızıltepeye gelcek 10 gün sonra ama içim hiç rahat değil oraları bilemiyorum şu anda durum nasıl
Korkulacak bir durum yok kesinlikle,sadece yasak bolgelerde catismalar var hayat durmus.Kiziltepe bu konudan hic etkilenmedi etkilenmez.Bende Mardin merkezdeyim.için rahat olsun canim.

Back
X