• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni kararım için cevap size çok ihtiyacım var

Benim anladığım kafanızda bitirmişsiniz zaten bu evliliği , sadece vicdan yapıyorsunuz onay bekliyorsunuz.
Kararlıysanız karşı tarafı incitmeden ayrılmanız hayırlı olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kocanız sizi seviyor mu peki, yani sevgisini hissediyor musunuz? Bunu gösteriyor mu?

İyi biri diyorsunuz hiç değilse dövmüyor diyorsunuz ama zerre sevmiyorsunuz ki, ayrıca demediğinizi bırakmamışsınız ki(tek taraflı okuyoruz mesajları). 5 yıl nasıl sürdürmüşsünüz 5 yıldan sonra ne dğişti, çocuk istemiyor diye mi ayrılmak istiyorsunuz? Böyle bir evlilikte nasıl çocuk yapmaya cesaret ediyorsunuz, olan o yavruya olur, ona yazık olur.

5 yıl ittirilmiş ama ne durumda, ne duygularda hiçbirşey değişmemiş. Bence boşanın çünkü bu beraberliğin adı evlilik olmuş, lafta kalmış yani.

Son düzenleme:
yine boşan gitsin sözleri
arkadaş çocuğum lursa boşanmam diyor ...aşık olup evlelen sonra ne oldu benimkocama iyen kadınlarda buraya yazıyor ...aşık omak sevmek nerye kadar

adam olmayınca sevginde bitiyor ...çocuğu ile hayatını devam ettirecek işte ..

..eşinin iyi yönlerini görmeye çalış pisikoloğa gitmek fadalı olur sinirleriniz güçlenir e eşiniz yaptıklarına kafayı takmazsınız ...bizim hayatımız da güllük gülüstanlık değil ...herkesin iyi ve kötü yönleri var kötü tarafları törpülemeya çalışın internete girmeden eşinizi sokağa çıkmaya ika din beraber gezin bizbiriniz anlamaya çalışın ...baba evine gidemem burda huzurluyum şiddet yok diyorsunuz ...diğer kötü taraflarad düzelir inşallah ...

yazmayı unuutum benim bir tanıdığım var ayız sizin söylediğiniz gibi hertürlü işi kadın üstleniyor araba alıyor dayılardan amcalardan yadım istiyor
alıyor yanına eşini kadın direksiyonda adam yanında hertürlü kakaı kadın veriyor adamsaksı gibi ....ama mutlu görünüyorlar ...tüm faturaları akadın takip edyor alış verişi kadın yapıyor ...evi taşıcak şirketi buluyor ...başka bir şehire taşınıyor adamda peşinde bazıarı böyle işte ...kadın da kabullenmiş durumu

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar sonuç boşanmadım yani bunu yapmaya hazır değilim daha hayatımızda çok yoğun bir değişiklik yok ama en azından sizin fikirleriniz benim daha iyi olabilmemi sağladı iyi yada kötü yorum yapan herkeze teşekkürler not : Bazı arkadaşlar baba evinden kaçmak için yaptığım evlilik hakkında hata yazmışlar çok haklılar ben bunu hata olduğunun farkındayım zaten ama inanın burda incitici yorum yapmadan önce birkere daha düşünün kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez azıcık empati hanımlar.....(bütün konular için geçerli)

Back
X