Göz Makyajı yeni kirpik çıkartmak için napabilirm???

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
buraya yasma sebebim olan yer düseldi ama sonrada dier gözümde göz pınarına dooru olan kısımda kirpikler sağa sola yattı açık görünüo orası.. sınavlarım yüzünden gece yatarken ders çalışarak uyuyorm çou gece o yüsden süremiorm. tekrar başlicam ama çok tşkkr ederm he bu arada acaba badem yağıyla karıştırmayı deniicem

badem yağıyla buğday yağını karştrdm iki tarafada düzgün görünüo sağa sola kayma düzeldi yani ortası boş görükmüozemuszemus çoook teşekkkürlerrrropuyorumnanaktana.s.

kızlar mavalanın kirpik cıkartıcısı var gittigidiyordan almayın bu ürünün sahteleri piyasaya yeni sürüldü-daha önce dolandırıldıgım ıcın bılıyorum-eskıden sahtesı yoktu
eczaneden alın, bende ise yaradı en azından yag gıbı goruntuyu bulandırmıyor
fırcalı bır urun zor suruluyor ama ıse yaradı sonuc olarak o bolge ıcın uretılmıs

bu yağ olaylarını denedim ama bana yağ bezesi olarak dönüş yaptılar :)) benim ne yapmam lazım ya yağ bezesi cıkıyor :(( akannehir

kızlar justis dogru soyluyor
gozaltına yag ıceren bırsey degmemelı cunku o bolgeyı sısırıyor
mesela ben dermalogicanın bır kremı ver, super rich diye, bıraz agır bır krem
onu goz cevreme surunce goz cevrem aglamıs gıbı sısıyor, yanı o bolgeye degmemelı
belkı uzun kullanımda yag beze yapabılır sonuc olarak bır sekılde goz kapagı ve altına deger yag surunce

Bugday ve hint yaglarininda etkisi oluyordur tabi ki fakat tek basina buğday yağı yetiyor bile bir haftaya kalmadan dokulen butun kiepiklerim tekrardan daha gür bir sekilde ciktii

Back
X