Yeni kişi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.950
4.220
173
Kizlar birine yazdim onceden hoslaniyordum cevap verdi biraz konustuk ama ben konu actim o acmadi sadece neden takiplesmek istiyorsun diye sordu biraz konustuk daha da bir sey yazmadim cok ustune dusmemek icin ama nasil kendime baglarim taktik verin

ortada fol yok yumurta yok daha ne kendine bağlaması. o aşamada değil ilişkiniz anlattığınıza göre. once bi düzenli flört başlasın aranızda. o da ortak kimya tutarsa olur. durup dururken olmaz yani. o konu açmıyorsa sizinle konuşmak istemiyor. bu kişiyi kendinize bağlayamazsınız.

ortada fol yok yumurta yok daha ne kendine bağlaması. o aşamada değil ilişkiniz anlattığınıza göre. once bi düzenli flört başlasın aranızda. o da ortak kimya tutarsa olur. durup dururken olmaz yani. o konu açmıyorsa sizinle konuşmak istemiyor. bu kişiyi kendinize bağlayamazsınız.
Bi yardımcı olsanız 😐

Kaç yaşındasın acaba

Havadan sudan 1 2 kere laf atarsınız, o da pek karşılık vermezse 3.de ne yapacaksınız? Sohbet ilerleyeceği varsa ilerler, sizin ilgilinizi az çok anladıysa zaten isteyen insan "bağlanılma" beklemez, kendi yürür.

Bu aşamadayken "Nasıl bağlarım?" sorusu değil erkeği kadınları bile kaçırır. Bi sakin olun...

Kizlar birine yazdim onceden hoslaniyordum cevap verdi biraz konustuk ama ben konu actim o acmadi sadece neden takiplesmek istiyorsun diye sordu biraz konustuk daha da bir sey yazmadim cok ustune dusmemek icin ama nasil kendime baglarim taktik verin

Yani azıcıkta olsa hoşlansa kaçırmazdı bu fırsatı diye düşünüyorum. Sen fazla üzerine düşme daha.

Back
X