Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu jillian michaelsin 30 günde sıkılaşma programında sırt eritme hareketleri de var başla derim.. :))63,5 çıktım bu sabah; hedefim 58e az kaldı ama ben sırt yağlarımdan şikayetçiyim göbeğim bile bayağı gitti dümdüz olcak nerdeyse sırttan nasıl kurtulucaz kızlar fikri olan varmııı??
sabah bir adet esmer ekmekte sandvicimi yedim![]()
canım bu jillian michaelsin 30 günde sıkılaşma programında sırt eritme hareketleri de var başla derim.. :))
dün akşam ne yediğimi yazmamışım.
bir kase şehriye çorbası 2 kaşık sebze yemeği.
sabah: 1 dilim ekmek ve kahvaltı çeşitleri.
sabah tartıldım tam 57.1 çıktım. Artık 56yı görmek istiyorum :)
Merhabalar.
4 gündür kendime özgü kurallarla diyet yapıyorum.
Aslında daha önce Karatay ile 6 kilo kadar vermiştim ama beni çok zorlayan bi diyet olmuştu.
Açıkçası daha serbest olmak istiyoruuum ve kurallarımı yazıyorum belki bana katılmak isteyen olur :)
-En önemli kural; Ekmek yememek. Belki tabağınızı sıyırmanız için 1 lokmacık olabilirKahvaltıda bile ekmek yok.
-Çoğu şey yenebilir ama çok az miktarda.
- Pilav, makarna, börek, pasta, tatlılar mümkün oldukça yenilmeyecek. Çok canımız çekerse 1 parça.
-Yeşilçay ! olmazsa olmaz :) günde 2 bardak kadar taze demlenip içelecek.
- Aburcubur az miktarda yenebilir, (canım çektikçe)
- Ve tabii ki kalori yakmak da çok öenmli. Yani sporlar, egzersizler. Ben evde mümkün olduğunca hareket halindeyim. Sağolsun annem çoğu işi bana yaptırıyor :) sonra evde mekik falan çekiyorum. Ve günde 45 dk.ya yakın dışarıda bisiklet sürüyorum :) Bunlar en azından yediklerimi eritmemi sağlıyoor :)
Yarından itibaren yediklerimi yazacağım inşallah.
Burcakcımm bende bu sene sınava hazırlanıyorumhem sınav hem diyet biraz sıkıntılı ama yaparız :) Gecen yıl 71 tim baktım böyle gitmiyo diyete basladım sporla falan 65 e dustum 6 kilo verdim boyum 1.65 soyle bi 57 olsam bana yeter beraber yaaplım canım sınav konusundaada motive ederiz birbirimizi :) :13: Bu sabah bi yumurta ceyrek dilim ekmek biraz peynir yedim ve bi bardak yesilcay içtm öğlen malum dersanede oldugumdan sade cubuk kraker ve çilekli gazoz la devam ettim gazoz çok faydalı. Simdide acıktım biraz yogurt yicem aksama da aksam ola hayrola
![]()
Desteklerinizi bekleriiim :)