Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri yeni klima

sevalbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
62
1
96
Diyarbakır
klima almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağımı bilemiyorum alıpta memnun kaldığınız bana önereceyiniz bir marka varmı

klima almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağımı bilemiyorum alıpta memnun kaldığınız bana önereceyiniz bir marka varmı

Fujitsu bayisinde muhasebede çalışıyorum o yüzden az çok bilgim var. Kesinlikle çin malı alma derim yani arçelik,beko,lg vb. markaları. klimada japon mensei olan bir kaç marka var zaten bunlar daıkın,mitsubishi,fujitsu.Daıkın aralarında en pahalı olanları o kadar para vermeye gerek yok bence mitsubishi ve fujitsuda aynı kapasitede cihazlar.Bu ikisi arasında da fiyat olarak fujitsu daha uygun ve çok güzel cihazlardır.Tabi bunlar pahalı gelebilir.Bİrde fujitsunun yan sanayisi var fujitherma üretim yeri çin ama piyasada ki cihazlardan kat kat daha iyi.

canım ben daıkın yetkili servisinde çalışıyorum ama biraz pahalı mitsubishi elektrik düşünebilirsin en önemli sey servisinin olması

bende serviste müşteri temsilcisiyim. ama insanların en büyük sorunu klimayı almadan önce bilmesi gerekenler bence. Bak eğer klima alıcaksan en önemlisi evinin kaç saat güneş aldığı, bunun dışında ısı yalıtım seviyesi ve evinin metrekaresi buna göre btu seviyesi konusunda karar vermelisin. btu seviyesinde karar verdikten sonra markaların o btu değerindeki modellerine bakarsın. yine başka sorunlar olursa yardımcı olurum.

Daıkın tavsiye ediyorum ınverter modeli olanı almalısın tasarruflu ve uzun ömürlü..

Önce Daıkın klima aldık geçen yaz. 5,500 liraya içime oturdu o kadar para :) Sonra geri verdik onu,şimdi toshıba kullanıyoruz gayet memnunum. Tavsiye edebilirim

Ama daıkın da klimaydı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…