Yeni komşum , Sinirlerimi bozdu.

aman salla ya bıdaha slm vermezsın olur bıter bende 3 ay oldu taşınalı hıc komsum yok ust kattakı huysuzun tekı cıceklerı suluo sınırımı bozuo duvara vuruo manyakmı ne yenı evlıyım bende ne bır arkadas ne bır komsu yok burda ya sen ınsanlıgını yapmıssın utanacaksa o utansın kapısını calmıssın neguzel...

Son düzenleme:
aman salla ya bıdaha slm vermezsın olur bıter bende 3 ay oldu taşınalı hıc komsum yok ust kattakı huysuzun tekı cıceklerı suluo sınırımı bozuo duvara vuruo manyakmı ne yenı evlıyım bende ne bır arkadas ne bır komsu yok burda ya sen ınsanlıgını yapmıssın utanacaksa o utansın kapısını calmıssın neguzel...

ben abartılacak bir durum oldugunu düsünmüyorum.
eşiyle merhabalasmıs olmanız illa ki kapıyı acacak anlamına gelmez ki
sonucta sadece tanısmıssınız. 40 yıldır tanımıyor sizi. korkabilir ya da musait olmayabilir.
yeni evli birini anlayısla karsılamak lazım.

her insanın huyu aynı olmaz ki
surekli bır daha muhattap olmam demişsiniz kan davalı degılsınız ya bence abartılmaması gereken kucuk bır durum.:ssz:

boşver tatlım ya.ben de 2,5 yıllık evliyim (yeni gelinliği bırak)akşam saatinde kapıya tanımadığım biri geldiği zaman eşim evde yoksa açmıyorum.üstelik kendi memleketimde!!neler duyuyoruz.insan komşusuna bile güvenemiyor bazen.belki de kapıda karşılaşmışsınız ama yüzünü hatırlayamamıştır falan.ya da yemek yapıyordu diyosun.üstü başı müsait değildi belki de saçı başı dağınıktı.açıkcası kapıyı ilk defa çalan komşuma öyle görünmek istemem.:37:kapıda karşılaşırsan ertesi sabah kahveye davet edersin.gelirse gelir gelmezse de boşver kendi bilir.:24::24:

Aman boşver tatlım ya benim yediyıllık iki komşu eşim hakkında dedikodu yapıyorlardı biri çalışıyor diğeri apartmanın ayaklı gazetesi bütün gün evde tülleri sona kadar açar apartmana gireni çıkanı gözekler sonra KDV li anlatır millete düşman başına neyse tesadüf eşimi çekiştiriyorlsrdı yalan yanlış çalışanın aldığı bilgiler yalan diye kapısına gittim konuşmaya sorunun neyse konuşalım diye aynen kapının dürbününden baktı müzik dinliyordu onuda kıstı kapıyı açmadı bide yedi yıllık komşu güya aman boşver bende bıktım komşulardan uzakda oturanlar bin kat daha iyi

Back
X