ne yapacan canım mesafeli davran bu durumdan eminsen tabi..üst komsum 3 falan oldu taşınalı buraya...bir kere gittim tanışmak ve hoş geldin demek için...
sonra ben davet ettim geldi cay falan içtik...neyse buun eşi geceleri gelirmiş öyle dedi ayrıca şehir dışına da gidiyormuş iş için
2 kızı var biri üni.okuyor şehir dışında diğer kızı hala da amca da kalıyor falan kendi öyle seviyormuş arada geliyor evine..
tabi tuhaf geldi bana...ama bugün öğrendim ki kadın ilk eşinden boşanmış birisi ile birlikte işte..adama arada geliyor falan...adam evli başkasıyla...kadın saltanat içinde yaşıyor ayrıca...kızlarıda o yüzden annede kalmak istemiyor...bende huylandım biraz ne bilem ne yapsam acaba...
üst komsum 3 falan oldu taşınalı buraya...bir kere gittim tanışmak ve hoş geldin demek için...
sonra ben davet ettim geldi cay falan içtik...neyse buun eşi geceleri gelirmiş öyle dedi ayrıca şehir dışına da gidiyormuş iş için
2 kızı var biri üni.okuyor şehir dışında diğer kızı hala da amca da kalıyor falan kendi öyle seviyormuş arada geliyor evine..
tabi tuhaf geldi bana...ama bugün öğrendim ki kadın ilk eşinden boşanmış birisi ile birlikte işte..adama arada geliyor falan...adam evli başkasıyla...kadın saltanat içinde yaşıyor ayrıca...kızlarıda o yüzden annede kalmak istemiyor...bende huylandım biraz ne bilem ne yapsam acaba...
Ne yapacaksınız bilemiyorum ama şuan yaptığınızı hiç hoş bulmadımKadın size güvenmiş ,anlatmış yada duymuşsunuz birinin ayıbını örtmek dururken ifşa etmek ne derece doğru acaba? duydunuz huzursuzmu oldunuz merabanızı kesersiniz olur biter. ayrıca yönetime de sormak istiyorum( bir derdim var bölümüne maaş kartıyla ilgili derdimi yazdım başka yere taşınmış, şimdi elinizi vijdanınıza koyun benim konumun yeri burası değildi ise bu tür konular mı yeri?)
yooo ben kadından rahatsızlık duymadım da eve gelen kişiden rahatsız oldum...
yooo ben kadından rahatsızlık duymadım da eve gelen kişiden rahatsız oldum...
üst komsum 3 falan oldu taşınalı buraya...bir kere gittim tanışmak ve hoş geldin demek için...
bende diğer hanımlar gbi ne demek istediğinizi anlamış değilim.kadın size eşim gece geliyor vs demiş evli dememiş bunu siz etrafınızdaki insanlarla dedikodu yaparak çıkarmışsınız.mahalle baskısı hat safhada yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla.bir de gelmiş burada başlık açıyorsunuz.ne bekliyorsunuz hepbirlik olup kadının evini taşlamamızımı?kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sağın solun dedikodusunu yapacağınıza başka şeylerle uğraşın.çokmu ters geldi kadının durumu?selam vermediğiniz gibi dedikodusunu da yapmayın o zaman bu kadar net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?