• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni komşuya sınır koyma

+11111
Gorgu cok baska bir sey.
Bu konu inanilmaz sinirimi bozdu keske bir de sizin gibileri ihrac etseler askeriye nefes alsa.
Utanmadan kadina laf etmissiniz bir de zaten siz sinir koymadan onlar sizin gibilerle gorusmez.
Para veriyoruz zaten yalanini da yemedik. Kaldi ki para verseniz bile yaptiginiz ayip degismiyor.
Bizim yanımızda çalışan eleman, kasap siparişlerimizi getiriyor o getirmek zorunda kalıyor diye ezilip büzülüyorum.
İnsanlar hiç yüzleri kızarmadan sırf bi askerle evlendi diye eri çalıştırıyor.

Bizim yanımızda çalışan eleman, kasap siparişlerimizi getiriyor o getirmek zorunda kalıyor diye ezilip büzülüyorum.

dahası "kocam seni de tutacak" diye edepsizlik yapıyor.. yemin ederim alacakaranlık kuşağında gibiyiz bu ne artık ya..

Yüzünüze tükürülecek insansınız normalde. Herkes hamile oldu olacak. Her necasetinize bir asker koşturun o halde. Ne pislik insanlarsınız siz! Paraylaymış! Uşağınız var sizin zaten anası babası sizin bokpüsür kapınızın pisliğini temizlemek için yolladı askere. İğrençsiniz. Midemi bulandırdınız. Kepazeliği birde burda söylüyorsunuz.

Tipik vasifsiz insan davranisi iste. Hak etmedikleri mevkiye gelince bu sekilde ne yapacaklarini sasiriyorlar.

Bilmiyorum hatirladigim secmeceydi hepsi doguluydu safca daha cocuksu anlarsin hissedersin ya oyle
Bizde zaten yok herkes calisiyor falan kimsenin kimseye gidecek vakti olmuyor onlarda genel olarak elektrik olarak itici olduklari icin olanlarda tenezul etmemis olabilirler emir disiplin falan onlar ayri insanlik kisisel elektrik ayri bise
Ben daha ufakken eski evimizde yan komsumuz emekli albaydi apartman yoneticisi cop almaya gitmis cop varmi demis adami azarlamis dik dur duz dur copunuz varmi albayim diyceksin zile basmayacaksin kapiyi tikla sadece diye bi ton siralamis oda bi garip sesssiz sakin bir adamdi albay bey cop varmi demis bide ordan yemis azari anlatmisti o zaman hala aklima geldikce gulerim :-)belli bir yastan sonra az tirt oluyorlar bence ya:rolleyes:
Hanimi arkadan kas goz yapardi he diyin gecin diye ah eski gunler ya bak aklima geldi

Komşulukta alektrikte önemlidir birlkte oturdunmu bişiler paylaşa biliyorsan güzeldir..
Kafan sarmazsa zaten görüşmezsin yada merhaba der geçersin işte..
Her kesim için geçerli bunlar..
Albay emekli olmuş ama hala o emir komuta sisteminden kurtulamamış.
B biraz zaman alıyor aslında,dedikleri gerçi hoş değil ama gönülden kopamamış maalesef..:KK39:[/QUOTE]

Hastaysanız eşiniz kalksın temizlesin o halde. Asker sizin kapının ayaklarınızın pisliğini temizlemek zorunda mı? Asker yok ben yapmam diyebileceğini mi sanıyorsunuz söylerken! Bu kadar saf salakça düşünce olabilir mi?
Ne diyorsunuz siz? Adı sanı, duyguları ve insanlık onuru olmayan birer eşyaymışçasına "askerler" başlığı altında genellenebilecek emir erleri dururken, mavi kan taşıyan hazımsızlar mı temizlik yapacak? Bence gaflet anınızdaki bu öneriden dolayı konu sahibinden, çok muhterem eşinden ve henüz dünyayı teşrif etmemiş o asilzadeden özür dilemelisiniz.

Kibirden kavrulup birde kadına seni tutacak demişsiniz. Basitliğin dibine vurup. Böylesi insanlar da çocuk doğuruyor eğitecek hey gidi.
O kadın konu sahibi gibi değilmiş edepli terbiyeli bir kadınmış belli ki çıkıp da sen ne diyorsun diye parçalamamış

Back
X