Yeni konu açar açmaz boş bir sayfa ile mi karşılaşıyorsunuz. Misal ben bazen birine cevap verdiğimde öyle oluyor. Ama kendi profilinizden göreibliyor olmanız gerekiyor yeni konularınızı.
Konu acildi diyor ama bakiyorum topikte gorunmuyor. Ama bugun nasil oldu anlamadim. Konu gorunuyorkenbyazayum bari buraya :) aile topoginde yazmaya calismistim. Agustos 31 evlilik yildonumumuz ve 21agustos esimin dogum gunu nasil bisi yapsam bulamiyorum fikir almak istemistim
Konu acildi diyor ama bakiyorum topikte gorunmuyor. Ama bugun nasil oldu anlamadim. Konu gorunuyorken yazayim bari buraya :) aile topoginde yazmaya calismistim. Agustos 31 evlilik yildonumumuz ve 21agustos esimin dogum gunu nasil bisi yapsam bulamiyorum fikir almak istemistim
Konu silinmiyor ama kapatılabiliyor. Bunu için de ya ilgililere (Mune, Kazen..) mesaj atabilirsiniz ya da kendi konunuzu "rapor et" ile şikayet edip kapatılmasını istiyorum diyebilirsiniz.
Konu acildi diyor ama bakiyorum topikte gorunmuyor. Ama bugun nasil oldu anlamadim. Konu gorunuyorken yazayim bari buraya aile topoginde yazmaya calismistim. Agustos 31 evlilik yildonumumuz ve 21agustos esimin dogum gunu nasil bisi yapsam bulamiyorum fikir almak istemistim
Aha çok ilginç. Kendi linkimle arkadaşın linki aynı, kendiminkine tıklayınca açılıyor ama onunkine tıklayınca hata veriyor. Siteyle ilgili şeyleri söyleyeceğimiz link neydi :)