yeni konu

açtığım konuda hiç hareket yok.bende silmek istiyorum nasıl yaparım bilen var mı ?

Konu acildi diyor ama bakiyorum topikte gorunmuyor. Ama bugun nasil oldu anlamadim. Konu gorunuyorkenbyazayum bari buraya :) aile topoginde yazmaya calismistim. Agustos 31 evlilik yildonumumuz ve 21agustos esimin dogum gunu nasil bisi yapsam bulamiyorum fikir almak istemistim

Konu acildi diyor ama bakiyorum topikte gorunmuyor. Ama bugun nasil oldu anlamadim. Konu gorunuyorken yazayim bari buraya :) aile topoginde yazmaya calismistim. Agustos 31 evlilik yildonumumuz ve 21agustos esimin dogum gunu nasil bisi yapsam bulamiyorum fikir almak istemistim

valla arkadaşlar ben verdiğiniz linklerde hiçbirşey görmedim, ne konu ne kimin açtığı

açtığım konuda hiç hareket yok.bende silmek istiyorum nasıl yaparım bilen var mı ?

Konu silinmiyor ama kapatılabiliyor. Bunu için de ya ilgililere (Mune, Kazen..) mesaj atabilirsiniz ya da kendi konunuzu "rapor et" ile şikayet edip kapatılmasını istiyorum diyebilirsiniz.

Konu acildi diyor ama bakiyorum topikte gorunmuyor. Ama bugun nasil oldu anlamadim. Konu gorunuyorken yazayim bari buraya aile topoginde yazmaya calismistim. Agustos 31 evlilik yildonumumuz ve 21agustos esimin dogum gunu nasil bisi yapsam bulamiyorum fikir almak istemistim

valla arkadaşlar ben verdiğiniz linklerde hiçbirşey görmedim, ne konu ne kimin açtığı

Aha çok ilginç. Kendi linkimle arkadaşın linki aynı, kendiminkine tıklayınca açılıyor ama onunkine tıklayınca hata veriyor. Siteyle ilgili şeyleri söyleyeceğimiz link neydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…