Yeni kurulacak ev ve kaynanaya mesafe durumu?

evin ve ve evliliğin hayırlı olsun.içine girmeden hiçbirşey anlaşılmaz ama eğer kaynana kendine bakabilecek güçteyse zaten seni rahatsız etmez sık sık.ve şuan zaten diğer gelinin yanında.ama illede bakılacak durumu varsa ya sende ya eltinde kalması gerekirse sadece eltinede al bak diyemezsin.sonuçta seninde eşinin annesi.sonuçta diğer gelinde eşiyle çocuklarıyla yalnız kalmak ister.çalışıyorsan işi biraz kurtarırsın.canınıda böyle şeyler için sıkma şimdi ilk geceden ben burda kalacam diyecek hali yok.şimdi anın keyfini çıkar.güzel düşün güzel olsun.

Evet çalışıyorum.Genç 53 yaşında.Şuan kendine bakabiliyo ufak tefek rahatsızlıkları olsada iyi maşallah.Ben zaten hasta olsa elimden geleni yapmaya çalışırım benim sıkıntım beni bunaltması.Ben öyle olsun istiyorum.Annemin de dediğini yazmışsınız.Ne yaşamadan öğrenebilcem nede kadın ilk geceden başımda duracak.İnşallah beni anlar da hep beraber mutlu oluruz.Yoksa oğlu tabi bakacagız bize ihtiyacı düşünce.Çok zorluklarla büyütmüş çocuklarını ben bunların bilincindeyim ama bunaltılmakda istemiyorum

Back