bersu Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2007 1.166 3 681 Hatay 9 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #21 Konu sahibi silmiş ama aynı sayfada biri alıntı yapmış silmeden önce ,duruyor:))))Boşuna silmiş yani...
Konu sahibi silmiş ama aynı sayfada biri alıntı yapmış silmeden önce ,duruyor:))))Boşuna silmiş yani...
yaprak_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2009 126 1 96 İngiltere 9 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #22 epaq .!.: Süpermiş gerçekten. "Silindi" renk lensleri bende çok seviyorum. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... HEHEHEH sırnaşık şey
epaq .!.: Süpermiş gerçekten. "Silindi" renk lensleri bende çok seviyorum. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... HEHEHEH sırnaşık şey
V vamp Ziyaretçi 12 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #23 Arora .!.: Madem sileceksiniz niçin konu açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... silmem gerekti sonrdan belki? sence silmek için neden konu açayım, mantıklı sorular sor...
Arora .!.: Madem sileceksiniz niçin konu açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... silmem gerekti sonrdan belki? sence silmek için neden konu açayım, mantıklı sorular sor...
V vamp Ziyaretçi 12 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #24 bersu .!.: Konu sahibi silmiş ama aynı sayfada biri alıntı yapmış silmeden önce ,duruyor:))))Boşuna silmiş yani... Genişletmek için tıkla... tam yüz resmimi sildim cnm o göz kalsa da olur boşuna silmedim yani...sağol uyardığın için yine de!
bersu .!.: Konu sahibi silmiş ama aynı sayfada biri alıntı yapmış silmeden önce ,duruyor:))))Boşuna silmiş yani... Genişletmek için tıkla... tam yüz resmimi sildim cnm o göz kalsa da olur boşuna silmedim yani...sağol uyardığın için yine de!
V vamp Ziyaretçi 12 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #25 epaq .!.: Süpermiş gerçekten. "Silindi" renk lensleri bende çok seviyorum. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... komik misin? silindi işte yorum yapmak zorunda değilsin, sayfayı silemiyorum siye Silindi yazıyor ama senin beynin onu algılayamıyor sanırım...
epaq .!.: Süpermiş gerçekten. "Silindi" renk lensleri bende çok seviyorum. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... komik misin? silindi işte yorum yapmak zorunda değilsin, sayfayı silemiyorum siye Silindi yazıyor ama senin beynin onu algılayamıyor sanırım...
baDeM.. Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2009 32 0 86 İstanbul 17 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #26 Çok güzel durmuşş kaç tone sky blue bu ? :)
B biricik_06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2009 1.544 16 116 Diğer 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #28 doğal durmuş ve bence kaşlar on numara
Arora Pretty woman :) Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 2.538 8 116 Diğer 19 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #30 vamp .!.: silmem gerekti sonrdan belki? sence silmek için neden konu açayım, mantıklı sorular sor... Genişletmek için tıkla... Kendine gel, seviyeli ol lütfen. Kardeşim yaşındasın. Ayrıca forum kurallarını okuduysan eğer mesaj içeriğini boşaltmak yasaktır. Son düzenleme: 19 Temmuz 2009
vamp .!.: silmem gerekti sonrdan belki? sence silmek için neden konu açayım, mantıklı sorular sor... Genişletmek için tıkla... Kendine gel, seviyeli ol lütfen. Kardeşim yaşındasın. Ayrıca forum kurallarını okuduysan eğer mesaj içeriğini boşaltmak yasaktır.
V vamp Ziyaretçi 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #31 Arora .!.: Kendine gel, seviyeli ol lütfen. Kardeşim yaşındasın. Ayrıca forum kurallarını okuduysan eğer mesaj içeriğini boşaltmak yasaktır. Genişletmek için tıkla... ben seviyeliyim ?
Arora .!.: Kendine gel, seviyeli ol lütfen. Kardeşim yaşındasın. Ayrıca forum kurallarını okuduysan eğer mesaj içeriğini boşaltmak yasaktır. Genişletmek için tıkla... ben seviyeliyim ?
zhr79 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2007 7.155 10 156 46 Kocaeli 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #32 silmek icinde vardır bir sebebi bende gormedim ama bu kadar tepki vermeyin bence
AquaBarbie change your my life!!! Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 4.458 4 116 37 Ankara 4 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #33 relax relax kızlar!!!... öpüşün barışın bakiiim:)))Şeniz
V vamp Ziyaretçi 18 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #34 silmek için sebebim vardı tabi neden durduk yere silim? öyle bi fantezim yok yani
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 18 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi vamp #35 vamp .!.: silindi..... Genişletmek için tıkla... Sevgili Wamp; Foruma resim ekleyip sonradan silmek yasaktır. Sileceksen hiç koymayacaksın. Ha koyacaksan silmeyeceksin. Ayrıcaa ikili polemikler yasaktır. Haklı haksız gözetmeksizin cezalandırılır. Ayrıcaaaa bencede çok yakışmış lenslerin, süper olmuş hakkatenşakkıdı
vamp .!.: silindi..... Genişletmek için tıkla... Sevgili Wamp; Foruma resim ekleyip sonradan silmek yasaktır. Sileceksen hiç koymayacaksın. Ha koyacaksan silmeyeceksin. Ayrıcaa ikili polemikler yasaktır. Haklı haksız gözetmeksizin cezalandırılır. Ayrıcaaaa bencede çok yakışmış lenslerin, süper olmuş hakkatenşakkıdı