• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni logomuz :)

Ya hadi yine geleneksel Turk desenleriyle yapsalardi logoyu anlardim ama bildigin geometrik sekillerle yazmislar Turkiye'yi amac ne yani? :KK53: Pek begenemedim, dur ben bir daha bakayim belki zamanla severim.:110:

altın gününe giderken ne bulursa takıp takıştıran gelinler gibi ne şekil varsa koymuşlar.........
anlamı da yok sanırsam hepsi fayans deseni...

turkey yazması hoşama gitmedi. türkiye potansiyelini keşfen yazıyormuş. desenlerde türklerde olan kilim desenleri. her desenin bir anlamı var. anlamsız şekil değil. ama turkiye olsaymış daha iyi olurmuş. renk olarak da güzel

turkey yazması hoşama gitmedi. türkiye potansiyelini keşfen yazıyormuş. desenlerde türklerde olan kilim desenleri. her desenin bir anlamı var. anlamsız şekil değil. ama turkiye olsaymış daha iyi olurmuş. renk olarak da güzel
renk olarak bende beğendim....ama desenleri sevmedim....

slogan ingilizce, dünya da turkey olarak tanınıyoruz belki ondan türkiye denmemiştir, ama türkiye denilip, küçük bi bayrak resmi konulabilirdi belki logonun bi yerine

Back
X