Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğal makyaj olsun dedim ben dee kaydirigubbakcemile2
buarada moon alakasız olacak ama hazır seni yakalamışken rica ediyorum fotoğrafını koyar mısın ya çokk merak ediyorum görmek istiyorum ben de bu güzelliği. bir ben göremedim heralde :gitme: umarım kırmazsın beni :1hug:
barbie makyeji olsun dedim ben
evet arap makyajı sıktı zaten arap hint hepsi benziyor
japonda bi tuhaf ne oldugu belli değil eğlenceli olabilir ama ben yinede barbie diorum boshayallersmile
ya huu ben anlamadım...doğal makyaj ne demek???......mesela farsız makyajmı yadaa kapatıcı kullanılmayan makyajmı bunu azcık açın ben cahal kaldım sanki anlıyamadımfisfisfis....örnek resim koyun mesela ne biliyim oylama yapılmadan örneklendirin be kuzum...şahsen ben anlamadığım şeye oy kullanamam ki ..barbei makyajı ne oluyor benim kızım yok biriniz resim koyun neymiş bu barbienin özlliği götürmeyin beni gece gece googleye:roflol::1rolleyes:
doğal makyaj /nude make up fotograf makinesi olmayan için kötü olabilir
doğal makyaj evet varla yok arası oyüzden secmek zor olabilir
makyajda genellikle ten rengi fondoten + hafif allık +kahve kalem + kahve far,ten rengi far
nude yada ucuk pembe ruj yada lipgloss kullanılıyor